Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos, padaviau siandien prasyma dalyvauti konkurse, tik vat iskilo klausimas, jei per 5 darbo dienas patvirtins ar atitinku reikalavimus, tai mazdaug kada skelbiamas tas konkursas istaigoje po pacio konkurso paskelbimo?
Papildyta:
O gal kas yra dalyvaves i savivaldybes vidaus audito konkurse, kokiu kl sulauke?
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 19, 11:11)
Sveikos, padaviau siandien prasyma dalyvauti konkurse, tik vat iskilo klausimas, jei per 5 darbo dienas patvirtins ar atitinku reikalavimus, tai mazdaug kada skelbiamas tas konkursas istaigoje po pacio konkurso paskelbimo?

Labai skirtingai, vienoje įstaigoje gal po poros savaičių jau gavau pranešimą, kad bus dar už kelių savaičių tada ir tada, o kitoje įstaigoje, du mėnesius nebuvo jokių žinių ir pranešė likus savaitei iki konkurso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2015 11 19, 14:37)
Labai skirtingai, vienoje įstaigoje gal po poros savaičių jau gavau pranešimą, kad bus dar už kelių savaičių tada ir tada, o kitoje įstaigoje, du mėnesius nebuvo jokių žinių ir pranešė likus savaitei iki konkurso.  4u.gif

Aišku, na aš pati kažkaip abejoju, jog prieš naujus metus ant savo galvos apsiimtų konkursą organizuoti...
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 19, 15:26)
Aišku, na aš pati kažkaip abejoju, jog prieš naujus metus ant savo galvos apsiimtų konkursą organizuoti...

Organizuoja, jei labai žmogaus reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 19, 10:11)
Papildyta:
O gal kas yra dalyvaves i savivaldybes vidaus audito konkurse, kokiu kl sulauke?

pas mane kai pasibaige dokumentu priemimas tai kita diena gavau, kad konkursas po 2 sav, net pati nustebau, kad taip greit
Atsakyti
O gal kas dalyvavo vidaus audito konkurse? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gavau laišką, jog reikia pateikti kažkokį prašymą leisti dalyvauti konkurse, kuriame nurodomas asmens kodas, sutikimas tvarkyti asmens duomenis, kurie naudojami asmens tapatybei nustatyti Valstybės tarnybos valdymo informacinėje sistemoje ir statistikos tikslais, ir elektroninio pašto adresas, kuriuo bus pateikta Aprašo 27, 28, 57 ir 66 punktuose nurodyta informacija....

HELP! Gal turit pvz?
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 23, 11:16)
Sveiki, gavau laišką, jog reikia pateikti kažkokį prašymą leisti dalyvauti konkurse, kuriame nurodomas asmens kodas, sutikimas tvarkyti asmens duomenis, kurie naudojami asmens tapatybei nustatyti Valstybės tarnybos valdymo informacinėje sistemoje ir statistikos tikslais, ir elektroninio pašto adresas, kuriuo bus pateikta Aprašo 27, 28, 57 ir 66 punktuose nurodyta informacija....

HELP! Gal turit pvz?

O sistemoje užpildėte viską? Turėtų būti viskas čia: https://www.testavimas.vtd.lt/portal/
Atsakyti
Viskas yra sistemoje, kai tik atsidarote, iškart yra tekstas, kurio pabaigoje paspaudžiate savo sutikimą / patvirtinimą.
Atsakyti
Tai vat aš ir nesupratau kame čia replės, jei pranešė, kad ale kažkokio dar reikia prašymo dėl konkurse dalyvavimo ir sutikimo... nes man sistema nebeleido pridėti naujų dokumentų, o įstaigoje, kurioje dalyvauju liepė pateikti... žodžiu pasiskambinau spec. į vtd, sakau kaip man pateikti raštą savo, jei sistema neleidžia... po kiek laiko perskambino, sako nieko jums nereikia pateikti... taip ir likau nesupratųsi kas čia vyksta... na dėl viso pikto nusiunčiau el. paštu atsakingam asmeniui už konkurso atranką, galvoju, kad po to nesakytų, jog negaliu pokalbyje dalyvauti, nes nėra pateiktas raštas... nu bet vis tiek, ar čia papraščiausias nesusipratimas, o gal įstaiga tokiu būdu nusprendė atsikratyti nuo dalies kandidatų.... blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 24, 09:58)
Tai vat aš ir nesupratau kame čia replės, jei pranešė, kad ale kažkokio dar reikia prašymo dėl konkurse dalyvavimo ir sutikimo... nes man sistema nebeleido pridėti naujų dokumentų, o įstaigoje, kurioje dalyvauju liepė pateikti... žodžiu pasiskambinau spec. į vtd, sakau kaip man pateikti raštą savo, jei sistema neleidžia... po kiek laiko perskambino, sako nieko jums nereikia pateikti... taip ir likau nesupratųsi kas čia vyksta... na dėl viso pikto nusiunčiau el. paštu atsakingam asmeniui už konkurso atranką, galvoju, kad po to nesakytų, jog negaliu pokalbyje dalyvauti, nes nėra pateiktas raštas... nu bet vis tiek, ar čia papraščiausias nesusipratimas, o gal įstaiga tokiu būdu nusprendė atsikratyti nuo dalies kandidatų....  blush2.gif  g.gif  g.gif

Nemanau, kad bando atsikratyti, o greičiau kokia klaida sistemoje.
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 24, 09:58)
Tai vat aš ir nesupratau kame čia replės, jei pranešė, kad ale kažkokio dar reikia prašymo dėl konkurse dalyvavimo ir sutikimo... nes man sistema nebeleido pridėti naujų dokumentų, o įstaigoje, kurioje dalyvauju liepė pateikti... žodžiu pasiskambinau spec. į vtd, sakau kaip man pateikti raštą savo, jei sistema neleidžia... po kiek laiko perskambino, sako nieko jums nereikia pateikti... taip ir likau nesupratųsi kas čia vyksta... na dėl viso pikto nusiunčiau el. paštu atsakingam asmeniui už konkurso atranką, galvoju, kad po to nesakytų, jog negaliu pokalbyje dalyvauti, nes nėra pateiktas raštas... nu bet vis tiek, ar čia papraščiausias nesusipratimas, o gal įstaiga tokiu būdu nusprendė atsikratyti nuo dalies kandidatų....  blush2.gif  g.gif  g.gif

tai jus pati pasiziurekit kai teiket prasyma pateikete ta forma kartu (prisegete ar ne). o kad leistu pateikti reikia, kad jie atidarytu ta prasyma. ten automatiskai uzdeda ir laika iki kada turi buti atsakyta. kad nusiusta el pastu tai mazai ka duoda. jei per sistema paprasyta ir jus nepateiksite, laikoma kad nepateikete ir esat netinkama. jie tik suklydo pasirinkdami prasymo pateikti papildomus dok buda.paskambinkit i istaiga ir paprasykit kad pakeistu.
tiesa pirma patikrinkit prikabinot su teikimu ar ne.
Atsakyti