Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Santorini. @ 2015 10 28, 08:19)
Vakar buvau konkurse į teismo sekretores, buvo jau dirbanti pakaitine mergina, aišku ji ir laimėjo, kas yra logiška, ir aš eičiau būdama pakaitine, BET kas labiausiai sunervino, kad klausimai buvo konkrečiai iš darbo, ką žinai, tik jau dirbdamas, buvau neblogai pasiruošus iš įstatymų, tačiau nei vieno bent į jų pusę klausimo nebuvo  doh.gif  tai irgi jau baigiu viltį prarasti, atsilaisvina ta pakaitinė vieta, bandysiu dar ten, o šiaip teks ieškotis darbo jau kažkur kitur...  unsure.gif

Ypač stebina, kai darbo skelbime nereikalauja patirties, o konkurse užduoda klausimus iš konkretaus darbo. Ir negali atsakyti, nes įstatymuose neparašyta, tą gali žinoti tik dirbdamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2015 10 28, 15:23)
Ypač stebina, kai darbo skelbime nereikalauja patirties, o konkurse užduoda klausimus iš konkretaus darbo. Ir negali atsakyti, nes įstatymuose neparašyta, tą gali žinoti tik dirbdamas  doh.gif

Mane labiau stebina, kad laimejus konkursa ateiti dirbti ir visi tikisi, kad tu viska mokesi, sesi ir darysi doh.gif nesuprantu, kodel nereikalauja darbo patirties, jei to tikisi...
Atsakyti
Sveikos, išlaikiau šiandien BGT. Noriu padėkot už temoje rastą informaciją. 4u.gif
O šiaip nepasirodė jis man labai sunkus, antra dalis lengvesnė bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Dzordza123 @ 2015 10 28, 17:07)
Sveikos, išlaikiau šiandien BGT. Noriu padėkot už temoje rastą informaciją.  4u.gif
O šiaip nepasirodė jis man labai sunkus, antra dalis lengvesnė bent jau man.

Dideliausi sveikinimai! Aš laikausi ryt... ar buvo iš valstybės tarnautojų veiklos etikos principų??? Kiek pakliuvo konkrečiai iš įstatymų klausimų? g.gif
Atsakyti
Dėkui, nepamenu tiksliai, atrodo 7 buvo iš teisės aktų.
QUOTE(Romualdukas @ 2015 10 28, 18:46)
Dideliausi sveikinimai! Aš laikausi ryt... ar buvo iš valstybės tarnautojų veiklos etikos principų??? Kiek pakliuvo konkrečiai iš įstatymų klausimų?  g.gif

Atsakyti
Sėkmės, išlaikysit biggrin.gif
QUOTE(Romualdukas @ 2015 10 28, 18:46)
Dideliausi sveikinimai! Aš laikausi ryt... ar buvo iš valstybės tarnautojų veiklos etikos principų??? Kiek pakliuvo konkrečiai iš įstatymų klausimų?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2015 10 28, 15:23)
Ypač stebina, kai darbo skelbime nereikalauja patirties, o konkurse užduoda klausimus iš konkretaus darbo. Ir negali atsakyti, nes įstatymuose neparašyta, tą gali žinoti tik dirbdamas  doh.gif

Suprantama, kad nori jau dirbantį žmogų prastumti, tai ir reikalautų tada patirties, ateitų į konkursą tas žmogus pata vienas ir valio, niekam laiko gaišti nereiktų doh.gif buvau taip užsidegus į VT pakliūti, bet dabar kažkaip jau nusivyliau.. Nors visas temas skaičiau čia, tai žinojau kaip būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2015 10 28, 22:13)
Suprantama, kad nori jau dirbantį žmogų prastumti, tai ir reikalautų tada patirties, ateitų į konkursą tas žmogus pata vienas ir valio, niekam laiko gaišti nereiktų  doh.gif  buvau taip užsidegus į VT pakliūti, bet dabar kažkaip jau nusivyliau..  Nors visas temas skaičiau čia, tai žinojau kaip būna  lotuliukas.gif

nėra viskas taip juoda. aš va laimėjau nesenai be jokių pažinčių ir darbo toje įstaigoje smile.gif
čia mano antras laimėtas konkursas. Pirmą laimėjau jau kaip dirbusi pagal darbo sutartį. Taip kad manau bent pusę vietų būna sąžiningos.

Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 29, 08:41)
Taip kad manau bent pusę vietų būna sąžiningos.

Su tokiu tikėjimu ir pradėjau bandyt įsidarbinti VT, bet ilgai be darbo sėdėt irgi nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2015 10 29, 08:15)
Su tokiu tikėjimu ir pradėjau bandyt įsidarbinti VT, bet ilgai be darbo sėdėt irgi nesinori  doh.gif

na taip, aš pati kai iškojau kito darbo gal pusę metų kievieną dieną žiūrėjau konkursus, kad būtų norimame mieste ir tik vienas norimoms pareigoms, patenkinama kategorija buvo. bet aišku tuo metu dirbau kitame darbe ir mano norai buvo labai konkretūs. Tai manau galima taip nebent ieškoti tiesiog turint kitą darbą, nes negali žinoti, kada surasi tinkamą skelbimą ir dar laimėsi konkursą.
Atsakyti
Islaikiau doh.gif blush2.gif thumbup.gif

Aciu uz visas temas, visas diskusijas sia tema.
Perskaiciau daug SM temu, pasikaiciau istatymus ir bandziau.
Nebuvo lengva isties, bet pasiseke is 1 -ojo karto.

Atsakyti
QUOTE(memele @ 2015 10 29, 12:13)
Islaikiau doh.gif  blush2.gif  thumbup.gif

Aciu uz visas temas, visas diskusijas sia tema.
Perskaiciau daug SM temu, pasikaiciau istatymus ir bandziau.
Nebuvo lengva isties, bet pasiseke is 1 -ojo karto.

Šaunu clap.gif
Atsakyti