Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 26, 10:09)
parašykit meilą, atsiųsiu, nes worde nemažai, bus patogiau patį failiųką įmesti.
dalyvių skaičius priklauso nuo reikalavimų apribojimo, kuo daugiau reikalavimų, tuo mažiau žmoniųsmile.gif

Vadinasi, žmonių būna nemažai, nes reikalavimų į kontrolę daug nebūna smile.gif
el.paštą parašiau jums į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 26, 10:56)
Vadinasi, žmonių būna nemažai, nes reikalavimų į kontrolę daug nebūna  smile.gif
el.paštą parašiau jums į AŽ smile.gif

kai aš ėjau reikalavimai buvo ir konkretus išsilavinimas ir darbo patirtis, tai atėjom 2:))), tai paskui kai ruošėsi skelbti iškart braukė reikalavimus, nes nesusirenka. teritoriniam paskutinį kartą pridavė jei gerai pamenu apie 20. atėjo apie 12. tada reikalavimai minimalūs buvo.
Atsakyti
4u.gif Sveikos, prisijungiu prie Jūsų diskusijų, vat ketvirtadieni Klaipėdoje laikysiu BGT, baigiu nupušti jau naktimis man tas testas sapnuojasi, artėja sūnelio 2 metukai, o į buvusę darbovietę nenoriu grįžti, vat ir bandysiu, kažką keisti... blink.gif tik įdomu ar pavyks iš to pirmo karto išsilaikyti tą nelemtą testą... kažkaip labiausia tų situacijų bijau doh.gif atrodo, aš tokioje situacijoje tikrai elgčiausi kitaip... doh.gif doh.gif gal žinote, kur galima būtų rasti situacijų pavyzdėlių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 26, 12:55)
kai aš ėjau reikalavimai buvo ir konkretus išsilavinimas ir darbo patirtis, tai atėjom 2:))), tai paskui kai ruošėsi skelbti iškart braukė reikalavimus, nes nesusirenka. teritoriniam paskutinį kartą pridavė jei gerai pamenu apie 20. atėjo apie 12. tada reikalavimai minimalūs buvo.

Oho, smagu konkurse dalyvauti dviems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Romualdukas @ 2015 10 26, 14:03)
4u.gif Sveikos, prisijungiu prie Jūsų diskusijų, vat ketvirtadieni Klaipėdoje laikysiu BGT, baigiu nupušti jau naktimis man tas testas sapnuojasi, artėja sūnelio 2 metukai, o į buvusę darbovietę nenoriu grįžti, vat ir bandysiu, kažką keisti... blink.gif tik įdomu ar pavyks iš to pirmo karto išsilaikyti tą nelemtą testą... kažkaip labiausia tų situacijų bijau  doh.gif  atrodo, aš tokioje situacijoje tikrai elgčiausi kitaip...  doh.gif  doh.gif gal žinote, kur galima būtų rasti situacijų pavyzdėlių? blush2.gif

Nebijokit Jūs to BGT. Mano galva, tai jis tikrai pakankamai nesunkus būna, pasimokykit iš jau anksčiau minėto puslapio ir išlaikysit. Ten ir pirmos dalies klausimai, ir situacijų pavyzdžių yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 26, 13:14)
Papildyta:
Nebijokit Jūs to BGT.  Mano galva, tai jis tikrai pakankamai nesunkus būna, pasimokykit iš jau anksčiau minėto puslapio ir išlaikysit. Ten ir pirmos dalies klausimai, ir situacijų pavyzdžių yra 4u.gif

O gal galit pakartoti tą puslapiuką? ar jūs čia apie testavimas.vtd kalbate?
Atsakyti
QUOTE(Romualdukas @ 2015 10 26, 14:44)
O gal galit pakartoti tą puslapiuką? ar jūs čia apie testavimas.vtd kalbate?

Parašiau žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 26, 13:59)
Parašiau žinutę.

Aš jums ir parašiau az

Mane ir tuoj nugalabys visos situacijos ir statistinės lenteles biggrin.gif
Atsakyti
LAba,

SOS klausimas, per kiek laiko speti anglu issilaikyti, jei siandien paduosiu prasyma dalyvauti konkurse?

GAl kas laiketes, ar testai zodziu ar rastu? tik zodi irasyt ar kaip? KAip man ji laikytis galu gale jei as net savo lygio nezinau? negi reik du testus laikytis? BAndysiu eiti mokamai, nes VTD raso 30 min.pokalbis, po tiek laiko ir be liezuvio likti gali... biggrin.gif

Kitas klausimas, as is VLN, jau greit u smetai kai issilaikiau BGT, BEEET sad.gif
Nera eveik konkursu kur dalyvauti, eme visi rasyt PVZ. socialiniai mokslai TESES kryptis, nu gerai buna reik tos teises, bet nu ne paprastu spopieriukus tvarkant, i rlabai jau kryptingi tie aprasymai, ciuju kadf saviems.. teko dalyvauti tik veiname, likau antra.. bet speju ten savas buvo, nes kolidoriuj su tuom zmogum, ten dirbantys sveikinosi.. jau imu prarasti vilty... nesu anglu islaikius, tai sakau reikia skubiai.. Gal kas turit is ko pasimokyti ar pyslapiu nemokamu gal zino? Poroje puslapiu ,okaius, tai ***** pabaigoj net atsakymo negavau, ar islaikaiu ar ne biggrin.gif supykau...Labai lauksiu atsakymo smile.gif

Asiū :*
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 10 26, 16:40)
LAba,

SOS klausimas, per kiek laiko speti anglu issilaikyti, jei siandien paduosiu prasyma dalyvauti konkurse?

Aš šiaulietė, tai ėjau irgi mokamai laikytis, nieko nesimokius, nes neturėjau laiko blush2.gif Kadangi atėjau čiut per anksti, mokytojos, kuri žodžiu tikrina dar nebuvo, tai man davė kol ji ateis spręsti raštu, nėra ten sunku, dauguma buvo pasirinkti iš pateiktų žodžių, kokio reikia, pagal kontekstą nesunku pataikyti, jei nors kiek su anglų daugiau susidūrusi 4u.gif Viena užduotis buvo tekste įrašyti žodžius be jokių duotų variantų, man ten pasirodė sunkiau, bet irgi įveikiama 4u.gif Ir dar kelios užduotys su klausimu. Duota 30 mim, laiko mažokai, tai geriau negaišti prie ko nežinot bigsmile.gif Atklikus iškart parodė koks lygis "(man reikėj B2, tokį ir gavau) Tada atėjo mokytoja, pažiūrėjo, kokį lygį gavau, paklausė, kokio reikia, paklausinėjo elementarių dalykų, tokių kaip ką veiki gyvenime, kur nori dirbti, kokius mokslus baigei, ką vasarą veikei ir panašiai blush2.gif Truko gal 5min lotuliukas.gif Nieko ten baisaus bigsmile.gif Susiraskit internete Cambrige testus, nes iš jų duoda ir spręskitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 26, 13:59)
Parašiau žinutę.

QUOTE(Mataij @ 2015 10 26, 14:48)
Aš jums ir parašiau az

Mane ir tuoj nugalabys visos situacijos ir statistinės lenteles biggrin.gif

atsiuskit ir man nuorodas jei negaila smile.gif aciu!!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Santorini. @ 2015 10 26, 16:23)
Aš šiaulietė, tai ėjau irgi mokamai laikytis, nieko nesimokius, nes neturėjau laiko  blush2.gif Kadangi atėjau čiut per anksti, mokytojos, kuri žodžiu tikrina dar nebuvo, tai man davė kol ji ateis spręsti raštu, nėra ten sunku, dauguma buvo pasirinkti iš pateiktų žodžių, kokio reikia, pagal kontekstą nesunku pataikyti, jei nors kiek su anglų daugiau susidūrusi  4u.gif  Viena užduotis buvo tekste įrašyti žodžius be jokių duotų variantų, man ten pasirodė sunkiau, bet irgi įveikiama  4u.gif Ir dar kelios užduotys su klausimu. Duota 30 mim, laiko mažokai, tai geriau negaišti prie ko nežinot  bigsmile.gif  Atklikus iškart parodė koks lygis "(man reikėj B2, tokį ir gavau) Tada atėjo mokytoja, pažiūrėjo, kokį lygį gavau, paklausė, kokio reikia, paklausinėjo elementarių dalykų, tokių kaip ką veiki gyvenime, kur nori dirbti, kokius mokslus baigei, ką vasarą veikei ir panašiai  blush2.gif Truko gal 5min  lotuliukas.gif Nieko ten baisaus  bigsmile.gif Susiraskit internete Cambrige testus, nes iš jų duoda ir spręskitės  4u.gif

sakykit, o kiek kainuoja mokamai issilaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 26, 13:14)
Papildyta:
Nebijokit Jūs to BGT.  Mano galva, tai jis tikrai pakankamai nesunkus būna, pasimokykit iš jau anksčiau minėto puslapio ir išlaikysit. Ten ir pirmos dalies klausimai, ir situacijų pavyzdžių yra 4u.gif

sakykit kur ieskoti situaciju pavyzdziu valstybinetarnyba.com? as maciau tik pirmos dalies ir is antros dalies teisine dali
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 10 26, 19:47)
sakykit kur ieskoti situaciju pavyzdziu valstybinetarnyba.com? as maciau tik pirmos dalies ir is antros dalies teisine dali

Tai antros dalies tik iš teisinės dalies ir yra, bet situacijos ir yra ta teisinė dalis (na ir klausimai, kur jau tiesiai iš teisės akto klausiama), t.y. situacijų sprendimui reikia žinoti teisės aktus. Ar mes ne apie tą patį kalbam? Pvz. situacija:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 26 spalio 2015 - 19:05