rajonuose išties mažiau dalyvaujančių konkursuose yra, užsiregistruoja max. 15, atvyksta kokie 9, o jei pareigos kokios labiau specifinės tai užsiregistruoja max. 3-2 pretendentai.
užtat mieste, visai kas kita, dalyvaujančių konkursuose yra tikrai nemažai, jei į konkursą atkeliauja 40-50 pretendentų, tai....
QUOTE(Mataij @ 2015 10 24, 16:49)
Tai tu jau dirbi?
Taip parašiau ir vėliau pagalvojau kur man matytas vardas - sveika, mergyt ! Nemažai mūsų grupės mamyčių jau darbuojasi, kas pilnu, kas pusė tempo
QUOTE(amusante20 @ 2015 10 24, 18:33)
rajonuose išties mažiau dalyvaujančių konkursuose yra, užsiregistruoja max. 15, atvyksta kokie 9, o jei pareigos kokios labiau specifinės tai užsiregistruoja max. 3-2 pretendentai.
užtat mieste, visai kas kita, dalyvaujančių konkursuose yra tikrai nemažai, jei į konkursą atkeliauja 40-50 pretendentų, tai....
Nežinau kaip tam tikruose konkursuose ir kituose miestuose, bet jei kalbėti apie Vilniaus NŽT - būna atvėjų, kad į konkursus niekas neateina o sako, kad Vilniuj darbo nėra, nenori žmonės darbo - štai kame esmė visos draugės ir pažįstamos, grupiokės ir kuriokės, taip pat ir vaikinai, kas norėjo - įsidarbino per pirmus mėnesius, laimėjo jei ne pirmą, tai 2-3 konkursą
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 10 24, 20:40)
visos draugės ir pažįstamos, grupiokės ir kuriokės, taip pat ir vaikinai, kas norėjo - įsidarbino per pirmus mėnesius, laimėjo jei ne pirmą, tai 2-3 konkursą
Valstybes tarnyboj Vilniuj? Sakykit, o su kokiu diplomu cia taip greit visi darbus rado?
QUOTE(arilina @ 2015 10 24, 22:15)
Valstybes tarnyboj Vilniuj? Sakykit, o su kokiu diplomu cia taip greit visi darbus rado?
Ne, cia atsakymas buvo del bedarbystes, kad visi norintys rado ir dirba ir ne siaip, o pagal specialybe VT sakyciau 20% dirba, is mano rate baigusiu - irgi gana neblogai. O diplomas tai pats "prasciausias", toks kur darbo juk nera - teisinis
Praeitą savaitę laimėjau konkursą ėjau beveik nesiruosus, bet pusiau mano sritis, tai neblogai pasirodžiau. Kagi atrodo teks keisti darbą
Beja buvo ir praktinė užduotis, paskui daug klausimų.
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 25, 14:21)
Praeitą savaitę laimėjau konkursą ėjau beveik nesiruosus, bet pusiau mano sritis, tai neblogai pasirodžiau. Kagi atrodo teks keisti darbą
Sveikinimai
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 10 25, 07:54)
Ne, cia atsakymas buvo del bedarbystes, kad visi norintys rado ir dirba ir ne siaip, o pagal specialybe VT sakyciau 20% dirba, is mano rate baigusiu - irgi gana neblogai. O diplomas tai pats "prasciausias", toks kur darbo juk nera - teisinis
super! na mano irgi is tu prasciausiu diplomu, vadybinis tai tikiuosi, kad irgi pasiseks
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 25, 13:21)
I kokia iskeliaujat jei ne paslaptis? Dabartiniai nieko taip ir nepasiule?
QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 21, 13:00)
mazi atlyginimai su maza galimybe greitu laiku pasikelti o darbo nemazai ir ne toks paprastas. cia turbut ziurit i kontrole?
is ko mokytis jie siuncia. jei i kontrole taikot, galiu sarasa ir dabar permest is ko ruostis reikia. klausimai pasimokius normalius, bet ruostis reikia.
nuejau, pabuvau, daugiau ten grizti nenoriu, nes zinau kad yra kitur geriau.
is ko mokytis jie siuncia. jei i kontrole taikot, galiu sarasa ir dabar permest is ko ruostis reikia. klausimai pasimokius normalius, bet ruostis reikia.
nuejau, pabuvau, daugiau ten grizti nenoriu, nes zinau kad yra kitur geriau.
Gal galėtumėt sąrašą atsiųsti ir man. Ačiū Ir gal žinote ar daug dalyvaujančių šios įstaigos konkursuose būna?
Kaip ten dėl pakaitinių valstybės tarnautojų konkursų? Ar apskritai verta juose dalyvauti?
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 25, 20:35)
Gal galėtumėt sąrašą atsiųsti ir man. Ačiū Ir gal žinote ar daug dalyvaujančių šios įstaigos konkursuose būna?
parašykit meilą, atsiųsiu, nes worde nemažai, bus patogiau patį failiųką įmesti.
dalyvių skaičius priklauso nuo reikalavimų apribojimo, kuo daugiau reikalavimų, tuo mažiau žmonių
Vilniuje i valstybes tarnyba niekas nebenori eiti, nes algos mazos, o tokiame mieste-kaime kaip Alytus su B lygiu buna apie 100 kandidatu (jeigu nera irasyta patirtis ir kiti spec reikalavimai). As darbo ieskau jau metai, ir sitam mieste patekti i valstybes tarnyba neimanomas dalykas, jeigu neturi stogo, gero dedes, nes pirma atsiranda zmogus paskui jam sukuriama darbo vieta, o skelbimas tik todel kad reikia skelbti. Todel praradusi vilti bandysiu i aplinkinius kaimus bandyti. Tik nebezinau is ko ruostis i NZT, gal kas turite sarasa?