Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Abuelita @ 2015 10 21, 12:04)
Jei ne paslaptis, kur? 4u.gif

beveik visur:DDD jei rimtai tai yra geresniu organizaciju. ir atlyginimo prasme ir darbo vietos sukurimu, galimybemis ir investavimu I darbuotoja.

QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 21, 12:05)
kvailas klausimas, bet.. jei laiki konkursą, galima atsisakyti ir neiti dirbti?  lotuliukas.gif

QUOTE(Laura777 @ 2015 10 21, 12:53)
Jūs konkurse dalyvavote, ar dirbote ten?

laimejau, padirbau ir isejau:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 21, 15:39)
beveik visur:DDD jei rimtai tai yra geresniu organizaciju. ir atlyginimo prasme ir darbo vietos sukurimu, galimybemis ir investavimu I darbuotoja.

Jei ne paslaptis gal galit pasidalinti patirtimi kur geriau ir i ka koncentruotis labiau? Galima ir i PM
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 10 21, 16:38)
Jei ne paslaptis gal galit pasidalinti patirtimi kur geriau ir i ka koncentruotis labiau? Galima ir i PM

Tikrai nepasakysiu kur geriau.kiekvienam tai labai skirtinga. Bet snekant apie vmi teritorini tai nera ten blogai bet. Kas liecia audita.algos mazos.seni darbuotojai dirbantys 20 m dar sedi su a9 ir tas nepriklauso nuo tavo idirbio. Darbo daug ziniu tam skyriuje reikia turet dar daugiau bet pasikelti alga greit nedaug sansu. Priemonez darbui skurdzios kompai vos pasivelka. Nors vln gal geriau su jais. Nu man neatrodo cia gera vieta. O tokiam vilniuje siejant ateiti su auditu ar apskaita gal tikrai geresniu vietu yra.kad siuloma a8 a9 tokiai vietai su tiek darbo nenormalu.nebent praktikos reikia.mazesniuose miestuose gal pasirinkimas mazesnis bet vln ar beimanoma su tiek pragyvent.o cia kvalifuoktas darbas.minimali tuoj bus panasi.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 21, 18:36)
Tikrai nepasakysiu kur geriau.kiekvienam tai labai skirtinga. Bet snekant apie vmi teritorini tai nera ten blogai bet. Kas liecia audita.algos mazos.seni darbuotojai dirbantys 20 m dar sedi su a9 ir tas nepriklauso nuo tavo idirbio. Darbo daug ziniu tam skyriuje reikia turet dar daugiau bet pasikelti alga greit nedaug sansu. Priemonez darbui skurdzios kompai vos pasivelka. Nors vln gal geriau su jais. Nu man neatrodo cia gera vieta. O tokiam vilniuje siejant ateiti su auditu ar apskaita  gal tikrai geresniu vietu yra.kad siuloma a8 a9 tokiai vietai su tiek darbo nenormalu.nebent praktikos reikia.mazesniuose miestuose gal pasirinkimas mazesnis bet vln ar beimanoma su tiek pragyvent.o cia kvalifuoktas darbas.minimali tuoj bus panasi.

Tai kad net centrinėje VMI skurdžios sąlygos, daug darbo, o atlyginimo nekelia biggrin.gif aišku kategorijos aukštesnės nei a9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 21 spalio 2015 - 19:49
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 21, 19:48)
Tai kad net centrinėje VMI skurdžios sąlygos, daug darbo, o atlyginimo nekelia biggrin.gif aišku kategorijos aukštesnės nei a9

O darbo tokioj kontrolej iki kaklo. Keisciausia ( cia konkreciai teritoriniam) kad kontrolej kur ziniu be galo daug reikia atlyginimai mazesni nei administravime.
Dar 11 12 kat valstybes tarnyboj puse bedos.bet cia absurdas. Zinoma jei nera praktikos puiki atspirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 21 spalio 2015 - 20:41
Merginos, aš su klausimėliu - ar eina man mano specialybės stažas dirbant VT, ar eina tik VT tarnautojo stažas ? Hm, kažkaip sunku suformuluoti, bet tikiuosi supratote g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 10 21, 21:52)
Merginos, aš su klausimėliu - ar eina man mano specialybės stažas dirbant VT, ar eina tik VT tarnautojo stažas ? Hm, kažkaip sunku suformuluoti, bet tikiuosi supratote  g.gif  biggrin.gif

Tai specialybes eina jei jus galit patvirtinti darbo sutartim isakymu ir pan ir jei dirbat toj pozicijoj. Visiems eina nepriklausomai vt ar ne. O vt konkreciai skaiciuoja tarnautojo staza nepriklausomai pagal kokia spec dirbat. Pozicijos gali keistis bet viskas pliusuojasi.
Atsakyti
Labas smile.gif

Gal kuri laikėte anglų kalbos testą A2?
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2015 10 22, 12:51)
Labas smile.gif

Gal kuri laikėte anglų kalbos testą A2?

Jeigu VTD laikyt, tai ten bendras testas visiems ir nustato koks kalbos lygis.
Atsakyti
Ar yra dalyvavusiu NZT, ar ilgai pokalbis vyksta ir ar daug klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 10 22, 15:48)
Jeigu VTD laikyt, tai ten bendras testas visiems ir nustato koks kalbos lygis.

Taip. O ar labai sudėtingas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 10 22, 06:02)
Tai specialybes eina jei jus galit patvirtinti darbo sutartim isakymu ir pan ir jei dirbat toj pozicijoj. Visiems eina nepriklausomai vt ar ne. O vt konkreciai skaiciuoja tarnautojo staza nepriklausomai pagal kokia spec dirbat. Pozicijos gali keistis bet viskas pliusuojasi.

Aciu!
QUOTE(mikute000 @ 2015 10 22, 16:11)
Ar yra dalyvavusiu NZT, ar ilgai pokalbis vyksta ir ar daug klausimu?

Nedalyvavau, bet keli artimi pazistami dirba, tai sake, kad i konkursus niekas neateina, priima bet ka, ne veltui gali but ir biologas ir teisininkas ar inzinierius - reikalauja aukstojo, be tikslines pakraipos biggrin.gif konkursai buna lengvi wink.gif
Atsakyti