Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

O tai kodel cia taip retai pasidare? Ir konkursu zenkliai sumazejo. Ar tik ne nauja valdzia biurokratini aparata apkarpe? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,sakykit pildant neprikaistingos reputiacijos deklaracja 2daly reikia irasyt istaiga i kuria nori patekti. tai iseina kad i kiekviena konkursa turi pildyt naujai sia deklaracija?
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 09 30, 09:26)
Sveikos,sakykit pildant neprikaistingos reputiacijos deklaracja 2daly reikia irasyt istaiga i kuria nori patekti. tai iseina kad i kiekviena konkursa turi pildyt naujai sia deklaracija?

tai kad nereikia wink.gif
ketvirta nuoroda atsisiųsti
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 09 30, 10:55)

aisku,aciu. buvau kitokio pobudzio (turbut senesne) deklaracija radus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ką žinote apie tarnybinį kaitumą? Gal kam teko su juo susidurti? Noriu pereiti dirbti į kitą miestą, pažįstamų neturiu. Radau, kad su valstybės tarnybo pažymėjimo e.parašu prisijungus prie sistemnos galima užpildyti paraiškas tarnybiniam kaitumui. Užpildžiau kelias įstaigas norinam mieste. Ir dabar turėčiau laukti atsakymo? smile.gif
Atsakyti
Kur galima butu pasimokyti anglu k. testui (lygio nustatymui)? Gal kazkokia medziaga butu ar demo versija?

Oxford Online Placement Test
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Gal esat buvusios Sodros klientu aptarnavimo konkurse Kaune? Gal galite pasidalinti patirtim blush2.gif
Galite i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 01, 06:51)
Sveikos smile.gif

ką žinote apie tarnybinį kaitumą? Gal kam teko su juo susidurti? Noriu pereiti dirbti į kitą miestą, pažįstamų neturiu. Radau, kad su valstybės tarnybo pažymėjimo e.parašu prisijungus prie sistemnos galima užpildyti paraiškas tarnybiniam kaitumui. Užpildžiau kelias įstaigas norinam mieste. Ir dabar turėčiau laukti atsakymo? smile.gif

be konkurso pervestu ?
Papildyta:
siandien buvo konkursas i klientu aptarnavima, gal kas laimejote? ty isidarbinote jau? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 10 08, 17:15)
be konkurso pervestu ?
Papildyta:
siandien buvo konkursas i klientu aptarnavima, gal kas laimejote? ty isidarbinote jau? wink.gif

aha, be konsurso, tarnybinio kaitumo būdu
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 10 09, 11:12)
aha, be konsurso, tarnybinio kaitumo būdu

Man neteko, būtų labai įdomu išgirsti, kaip Jums seksis. Viena mano pažįstama perėjo tokiu būdu, bet jai tai pasiūlė darbovietė, kuri kvietėsi.
Atsakyti
sveikos! gavau atsakymą, kad atitinku reikalavimus ir esu kviečiama dalyvauti konkurse ir turiu per 3 d d užsiregistruoti laikyti bandrųjų gebėjimų testą. Šiandien šeštadienis, ar realu pasiruošti pirmadieniui ...? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 10 spalio 2015 - 15:56
QUOTE(mirele @ 2015 10 10, 15:56)
sveikos! gavau atsakymą, kad atitinku reikalavimus ir esu kviečiama dalyvauti konkurse ir turiu per 3 d d užsiregistruoti laikyti bandrųjų gebėjimų testą. Šiandien šeštadienis, ar realu pasiruošti pirmadieniui  ...?  biggrin.gif

ne laikyti, o uzsiregistruoti reikia
Atsakyti