Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Gabii__ @ 2015 09 11, 10:56)
visa ta praktika yra būtent tuose įstatymuose. Pasimokius įstatymus, žinosit kaip elgtis, nes priimti konkretūs sprendimai ir yra gridžiami būtent tais įstatymais, o ne įstaigoje susikurtos vidinėm spec taisyklėm.

Vadinas kažkaip blogai ir ne iš tos pusės žiūrėjau, nes įstatymus, nebijosiu pasigirti, mokėjau puikiai g.gif
Na, tikiuosi, kad sekantis kartas bus laimingas smile.gif kažkaip tik prieš konkurso, kuriame dalyvauju, rengėjus nesmagu, nes žinoma vieta, šiandien susiskambinome, tai sakė pagal nuostatus lauks mano perlaikymo, labai užsivilkino viskas doh.gif
Gyveni ir mokaisi, vis neprisiruošdavau išsilaikyti BGT, kai turėjau ir laiko ir niekas nespaudė, susgribau kai jau reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 11 rugsėjo 2015 - 11:20
Sveikos merginos. Esu šiek tiek pasimetusi,. 7 dieną pateikiau prašymą, kaip žinia turi patikrinti per 5 darbo dienas. Terminas jau praėjo, vis laukiau, gal vakar kaip paskutinę dieną atsiųs. Bet ir šiandien prisijungus prie sistemos rodo, kad prašymas tikrinamas. Tai man kur dabar kreiptis, į VTD, ar tiesiai į tą įstaigą?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 09 15, 07:48)
Sveikos merginos. Esu šiek tiek pasimetusi,. 7 dieną pateikiau prašymą, kaip žinia turi patikrinti per 5 darbo dienas. Terminas jau praėjo, vis laukiau, gal vakar kaip paskutinę dieną atsiųs. Bet ir šiandien prisijungus prie sistemos rodo, kad prašymas tikrinamas. Tai man kur dabar kreiptis, į VTD, ar tiesiai į tą įstaigą?

tiesiai į įstaigą.
Atsakyti
merginos cia vis kalbama apie BGT , idomu butu suzinoti ir kaip sekasi jau dirbancioms viename ar kitame skyriuje , tam tikroje pareigybeje ir tt, o gal yra kita tema?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 15, 14:56)
merginos cia vis kalbama apie BGT ,  idomu butu suzinoti ir kaip sekasi jau dirbancioms  viename ar kitame skyriuje , tam tikroje pareigybeje  ir tt, o gal yra kita tema?

o kas domina? smile.gif
Atsakyti
BGT iskaikytas ax.gif prisijungiau is vakaro prie registracijos, ziuriu ryt ryte laiko yra- aj, vaziuoju biggrin.gif pasiseke, klausimai buvo tikrai lengvesni, statistika isvis juokinga, nereikejo puse laiko praleisti skaiciuojant smile.gif tik dar karta parode, kad egzaminai laimes dalykas smile.gif

Dabar klausimelis, gal yra dirbanciu Savivaldybeje Teises ir personalo skyriuje? Lauksiu i az, reikia mazos pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 16 rugsėjo 2015 - 11:27
Sveikos,
pagaliau gavau pranesima, kada vyks atranka, tai pradedu ruostis, turiu savaite su trupuciu thumbup.gif tikiuosi seksis gerai, ir ivyks taip laukiamos gyvenimo permainos... kolege, sake butu gaila mane isleist, bet supranta kodel taip elgiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2015 09 17, 15:17)
Sveikos,
pagaliau gavau pranesima, kada vyks atranka, tai pradedu ruostis, turiu savaite su trupuciu  thumbup.gif tikiuosi seksis gerai, ir ivyks taip laukiamos gyvenimo permainos... kolege, sake butu gaila mane isleist, bet supranta kodel taip elgiuos  thumbup.gif

bet kaip jus dauguma idomiai darot, pradedat ruostis tik gavusios pranesimus apie konkurso data istaigoje. taigi prisiduodat dokumentus ir ruosiates, kam dar ta konkurso data?smile.gif
dazniausiai laimi tie, kurie ruosiasi tikrai ne savaite:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 09 17, 16:21)
bet kaip jus dauguma idomiai darot, pradedat ruostis tik gavusios pranesimus apie konkurso data istaigoje. taigi prisiduodat dokumentus ir ruosiates, kam dar ta konkurso data?smile.gif

Gyveni ir mokaisi, ypac jei tai pirmas kartas 4u.gif Pati ir pradejau ruostis tik suzinojus konkurso data ir kaip sakant matau, kad bus sakes biggrin.gif Tad dabar jau sava patirtim remiantis galiu sakyti, kad ruostis tikrai reikia pradeti nuo dokumentu pateikimo smile.gif

Prie to pacio noreciau paklausti kas nesenai dalyvavo ar dabar ruosiasi dalyvauti Sodros pensiju skyriaus konkursuose? Senose temose radau siek tiek informacijos, bet ji gana sena smile.gif Kaip sekesi, ar smulkmeniskai mokotes ivairius reglamentus, tarpvalstybinius susitarimus ir pan? Nes susidejus medziaga i worda medziagos apimtis gaunasi virs 1000 psl lotuliukas.gif Aisku ne viskas is ten svarbu pensiju skyriui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaaabriele: 17 rugsėjo 2015 - 21:28
O mane domina kas dalyvavo ir laimėjo konkursą NMA - kokius teisės aktus itt. studijavote? Jų tiek daug, kad net pasimetu atrenkant kas kur ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(muse25 @ 2015 09 17, 23:41)
O mane domina kas dalyvavo ir laimėjo konkursą NMA - kokius teisės aktus itt. studijavote? Jų tiek daug, kad net pasimetu atrenkant kas kur ir kaip...

Priklausomai i koki departamenta ir skyriu pretenduojate ir kokia pareigine + bendri dokumentai apie agentura..misija vizija...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 09 17, 16:21)

na asmeniskai, man po anu istatymu skaitymo ir ruosimo BGT norejosi pailseti, plius krepsinis vakarais, o po darbo ir taip yra ka veikti, tai neliko laiko ruostis is anksto.. doh.gif

as ruosiuos irgi i pensiju skyriu, tai susizinojau, kam daugiau demesi skirti... bet nepykit nesidalinsiu sia info... po konkurso, galesiu pasakyt ateičiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti