Pas mus,Panevėžyje neblogai palijo.
eikit jau miškan pas ką anksčiau palijo
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 03, 09:25)
kaip tik norejau klausti: siandien eiti paziureti ar ryt? Bet pagal meteo pas mus dar sausa ir didelis gaisru pavojus Kazin ar ileis i miska vaziuoti?
Vyras paskambino girininkui. Sake apie grybus net nesvajoti, per medziu lapus miskas lietaus negavo Nusisausiu
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 03, 09:25)
Aš rytoj bandysiu,jei nerasime grybų,rinksime bruknes.
Matai, Teoleda, ar gavo miskas tiek, kiek mano kiemas dar neaisku Pasirodo rugsejo 1 kai buvo rytine liutis, net miesto viena puse gavo, o kita ne, tai su misku visai neaisku.
pas mus po eglėm tai sausa. Aš jau apie ūmėdes svajoju
Laaaaba
Sveikos grybautojos
Grybaujam ir uogaujam visą vasarėlę, taip nebuvo, kad grįžtume visai tuščiomis, jei grybų tik saujelė viena kita padažiukui būdavo, tai prisirinkdavome mėlynių.
Šiandien Vilniuje miške gan šlapia, radom du gražuolius didelius raudonikius (kiekvienas po vieną ) ir voveraičių.
Saviškį nufotkinau miške ir grįžus jis iš karto pateko į keptuvę, nespėjau padėti fotosesijai ant stalo, tad į nuotrauką jis nebespėjo pakliūti, pakliuvo kitas labiau oranžinis ir jaunesnis raudonikis
Sveikos grybautojos
Grybaujam ir uogaujam visą vasarėlę, taip nebuvo, kad grįžtume visai tuščiomis, jei grybų tik saujelė viena kita padažiukui būdavo, tai prisirinkdavome mėlynių.
Šiandien Vilniuje miške gan šlapia, radom du gražuolius didelius raudonikius (kiekvienas po vieną ) ir voveraičių.
Saviškį nufotkinau miške ir grįžus jis iš karto pateko į keptuvę, nespėjau padėti fotosesijai ant stalo, tad į nuotrauką jis nebespėjo pakliūti, pakliuvo kitas labiau oranžinis ir jaunesnis raudonikis
pas mus tuščia, patikrinom. nėra net šungrybio, nė pėdsako,kad kasnors anksčiau būtų dygę
Patikrinau ar girininkas nemelavo Jo tiesa, tuscia ir pas mus, sungrybiu ir nera, o lapu tai kaip kokioj antroj spalio pusej.
nemėgstu, kai daug lapų grybaut