Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

Pas mus,Panevėžyje neblogai palijo. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
eikit jau miškan pas ką anksčiau palijo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 03, 09:25)
eikit jau miškan pas ką anksčiau palijo  tongue.gif

kaip tik norejau klausti: siandien eiti paziureti ar ryt? Bet pagal meteo pas mus dar sausa ir didelis gaisru pavojus doh.gif Kazin ar ileis i miska vaziuoti? g.gif
Atsakyti
Vyras paskambino girininkui. Sake apie grybus net nesvajoti, per medziu lapus miskas lietaus negavo doh.gif Nusisausiu biggrin.gif
Atsakyti
Jei retesnis miškas,pakraščiai tikrai per tris dienas gavo.Pas mus 2 val tik lijo ir tai viliuosi,kad kažkas pasirodys....
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 03, 09:25)
eikit jau miškan pas ką anksčiau palijo  tongue.gif

Aš rytoj bandysiu,jei nerasime grybų,rinksime bruknes. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Matai, Teoleda, ar gavo miskas tiek, kiek mano kiemas dar neaisku g.gif Pasirodo rugsejo 1 kai buvo rytine liutis, net miesto viena puse gavo, o kita ne, tai su misku visai neaisku.
Atsakyti
pas mus po eglėm tai sausa. Aš jau apie ūmėdes svajoju biggrin.gif
Atsakyti
Laaaaba user posted image
Sveikos grybautojos user posted image

Grybaujam ir uogaujam visą vasarėlę, taip nebuvo, kad grįžtume visai tuščiomis, jei grybų tik saujelė viena kita padažiukui būdavo, tai prisirinkdavome mėlynių.
Šiandien Vilniuje miške gan šlapia, radom du gražuolius didelius raudonikius (kiekvienas po vieną biggrin.gif ) ir voveraičių.
Saviškį nufotkinau miške ir grįžus jis iš karto pateko į keptuvę, nespėjau padėti fotosesijai ant stalo, tad į nuotrauką jis nebespėjo pakliūti, pakliuvo kitas labiau oranžinis ir jaunesnis raudonikis laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pas mus tuščia, patikrinom. nėra net šungrybio, nė pėdsako,kad kasnors anksčiau būtų dygę
Atsakyti
Patikrinau ar girininkas nemelavo smile.gif Jo tiesa, tuscia ir pas mus, sungrybiu ir nera, o lapu tai kaip kokioj antroj spalio pusej.
Atsakyti
nemėgstu, kai daug lapų grybaut wacko.gif
Atsakyti