Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

Aš džiovintų nebeturiu, o marinuotų sočiai.
MB ir žvejys, ir grybautojas - jam nors žvejyba liko... o man verysad.gif
Atostogos baigėsi, o aš tik kelias lepšes liepos vidury pas draugę prie namų radau...
Kad ir lyja, bet Kaune tai krapija, iki grybų lietaus toli....
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 28, 15:38)
Kuri turtinga lietumi?Deprsija ne tas žodis.Manasis pagavo šamą 27 kg,vaikšto užsipatenkinęs,o man nusižudyt norisi...Grybo kvapo noriu,kai imi baravyką ir jį įkvėpi....Kažkokia nesąmonė šiemet schmoll.gif

palijo truputį, bet negausiai.
O šamas didumo, norėčiau wub.gif

čia turbūt tik grybautojos supras kątik išrauto baravyko kvapą. Eini takeliu, nešies ir uostai, uostai wub.gif
Atsakyti
To šamo galva svėrė kokius 7 kg biggrin.gif ,šiaip labai skani,balta mėsa,nė kaulelio ir neriebus,kaip nekaista.Prašom į svečius,trauksiu iš šaldiklio 4u.gif
Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 29, 16:23)
To šamo galva svėrė kokius 7 kg biggrin.gif ,šiaip labai skani,balta mėsa,nė kaulelio ir neriebus,kaip nekaista.Prašom į svečius,trauksiu iš šaldiklio 4u.gif
Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...

tai jonavoj tas šamas sakot .... essen.gif
juokauju.

noriu ir aš miškan jau labai..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif negavom ne laso, vyras zvejojo Taurages r., ten sake siandien pyle lietus. Parveze 3 lynus, nu ne samas, bet vis tiek tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lynas baisiai skanus žuviukas thumbup.gif .Ko gero,iš nevilties imsiu meškeriot biggrin.gif ...
Atsakyti
O maniskis dvi lydekas parnese...
Tema keiciasi i "zveju zmonas", nes grybu ner doh.gif
Atsakyti
mano vyras nežvejoja biggrin.gif
man patinka žvejoti biggrin.gif o jis turbūt slieko neužmautų ant kabliuko..
Atsakyti
Sveikos gyvos, pas mus pila lietutis kaip is kibiro, nakti ir neblogai lijo thumbup.gif
Aisku, svente vaikams sugadinta, bet mano sirdis dziugauja smile.gif
Jei musu tarpe yra pedagogiu, tai su jusu svente 4u.gif Bukit kantrios, geros, supratingos ir mylimos vaiku 4u.gif
Atsakyti
ar tikrai tiesa,kad žemaitijoj lijo visą naktį? doh.gif blink.gif
Atsakyti
Jezusmarija.ErikaN,prašome nenervuoti tongue.gif ...Jonavoje anei lašelio,ryte truputį apniuko,bet tik tiek...Na ką,Rakavinėje gal nepaklysiu 4u.gif
Atsakyti
lietaus irgi negavom. 32 karščio
Atsakyti