Aš džiovintų nebeturiu, o marinuotų sočiai.
MB ir žvejys, ir grybautojas - jam nors žvejyba liko... o man
Atostogos baigėsi, o aš tik kelias lepšes liepos vidury pas draugę prie namų radau...
Kad ir lyja, bet Kaune tai krapija, iki grybų lietaus toli....
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 28, 15:38)
Kuri turtinga lietumi?Deprsija ne tas žodis.Manasis pagavo šamą 27 kg,vaikšto užsipatenkinęs,o man nusižudyt norisi...Grybo kvapo noriu,kai imi baravyką ir jį įkvėpi....Kažkokia nesąmonė šiemet
palijo truputį, bet negausiai.
O šamas didumo, norėčiau
čia turbūt tik grybautojos supras kątik išrauto baravyko kvapą. Eini takeliu, nešies ir uostai, uostai
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 29, 16:23)
To šamo galva svėrė kokius 7 kg ,šiaip labai skani,balta mėsa,nė kaulelio ir neriebus,kaip nekaista.Prašom į svečius,trauksiu iš šaldiklio
Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...
Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...
tai jonavoj tas šamas sakot ....
juokauju.
noriu ir aš miškan jau labai..
Sveikos negavom ne laso, vyras zvejojo Taurages r., ten sake siandien pyle lietus. Parveze 3 lynus, nu ne samas, bet vis tiek
O maniskis dvi lydekas parnese...
Tema keiciasi i "zveju zmonas", nes grybu ner
Tema keiciasi i "zveju zmonas", nes grybu ner
mano vyras nežvejoja
man patinka žvejoti o jis turbūt slieko neužmautų ant kabliuko..
man patinka žvejoti o jis turbūt slieko neužmautų ant kabliuko..
Sveikos gyvos, pas mus pila lietutis kaip is kibiro, nakti ir neblogai lijo
Aisku, svente vaikams sugadinta, bet mano sirdis dziugauja
Jei musu tarpe yra pedagogiu, tai su jusu svente Bukit kantrios, geros, supratingos ir mylimos vaiku
Aisku, svente vaikams sugadinta, bet mano sirdis dziugauja
Jei musu tarpe yra pedagogiu, tai su jusu svente Bukit kantrios, geros, supratingos ir mylimos vaiku
ar tikrai tiesa,kad žemaitijoj lijo visą naktį?
lietaus irgi negavom. 32 karščio