Žiauriai gailiuosi,kad nevažiavau į Žemaitiją grybaut,kai ten "grybų škvalas" buvo .Bet tai paklausiau "žinovų",kad ir pas mus bus...Žaliuokių ir pas mus nėra masiškai,be to,jos man ne grybas.Arba kai nieko kito nebelieka,o norisi grybaut ir per šalnas,tuomet parenku.Pernai pas mus apie 28 d,masinis baravykų dygimas buvo,irgi ilgai lietaus neturėjome,bet šiemet aplamai košmaras.Džiovintų pertnykščių turiu ir aš dar beveik 3 "trainykus",marinuotų keletas stiklainių taip pat yra,nelabai mes juos valgom,bet NORIU RASTI IR GROŽĖTIS BARAVYKAIS!!!!!! .
Nu ką, neatsimenu tokio žiauraus grybavimo sezono. Prie jūros jau atsibuvau, pats tas būtų į mišką. Nuo pirmadienio išeinu atostogų. Svajojau: ot pagrybausiu, dabar tai tik nervas ima Nu bet aš dar tikiuosi, kad įvyks bent trumpas stebuklas, nes grybus suvalgėm visus: aš daug nedarau, tik vienam sezonui, svarbu grybauti, o po to išdalinu. Nu jau kai tik kas užuosit pagerėjimą, praneškit
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 17, 20:17)
Keista tyla forume...Niekas nesipiktina,nesigiria,nediskutuoja,dygs dar baravykai,ar jau nebe,lis ar jau uždžūvome gatavai. O gal kuri bandote laimę?Aš tenoriu garsiai ir nešvankiai keiktis.Šiąnakt MB taip knarkė,kad galvojau paaukosiu jį Dievams ir prašysiu lietaus,nei dykai nudobsiu ...O gal tiems lietaus Dievams gaidžio kraujo pakaktų? Ne,rimtai rauna stogą,kaip grybauti noriuuuuuuuuuuuuuuuu
:D nors smagiai pasijuokiau
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 18, 14:06)
Pernai irgi baisiai karštas rugpjūtis buvo ir lietaus nė lašo,bet tikrai ne visas mėnuo .Dabar gi mažiausiai iki mėn.galo sausra .Užkepė viskas,lapais nuklojo kaip spalio mėnesyje.Girsimės kokią rudmėsę radusios ar kelmutį .
jau čia sausrų sausra, net nežinau kaip bepavadint, ką dar prieš rugpjūtį pripešėm tą. Pas mus rugpjūtis būna derlingiausias, į rugsėjį vilčių nededu. Gal bus dar kažkiek, bet pirma turės gerai atlyti viską..
Na ateinančios savaitės viduryje jau žada lietų. Bet kur, kiek ir ar tai pagelbės?
ryt nuo vakaro rodo lietų, nes susikirs šalto/šilto oro masės. Tačiau čia savaitę turi gerai lyt, kad rezultatas koks būtų, viena diena neišgelbės net jei iš tiesų palis. Nors šios vasaros tendencija, kad lietus mūsų krašta aplenkia.
Sveikos Tylu cia, laukiam lietaus?
depresija sakyčiau derlingiausias mėnuo šuniui ant uodegos eina
Tai jau tikrai, mano atostogos nueis veltui. Net vyras uzuojauta pareiske Sako man kaip zvejui vis tiek geriau, net ziema galiu pazvejoti. O tu turi kelis menesius ir tie tusti
Jau lyja lyja