Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(ErikaN @ 2016 07 07, 08:19)
iškirstos mano geriausios vietos, kurios būdavo kaip rodiklis: yra grybų ar ne  doh.gif

man tai skaudžiausia........
Atsakyti
Nagi,nagi ,nagi niekas negrybauja?FB baravykai šimtais skaičiuojami smile.gif aš penktadienį pasitikrinau visas vietas,tik 5 baravykučiai,1 raudonikis ir keli lepšiai:).Šungybiai vienas-kitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 07 10, 14:37)
Nagi,nagi ,nagi niekas negrybauja?FB baravykai šimtais skaičiuojami smile.gif aš penktadienį pasitikrinau visas vietas,tik 5 baravykučiai,1 raudonikis ir keli lepšiai:).Šungybiai vienas-kitas schmoll.gif

Tai jūs bent baravykiukų radot bigsmile.gif , o mes penktadienį.... 10 voveraičių,- padažiukui biggrin.gif
Užtat pasmaguriavom saldžiomis mėlynėmis nail.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 07 10, 15:02)
Tai jūs bent baravykiukų radot  bigsmile.gif , o mes penktadienį.... 10 voveraičių,- padažiukui  biggrin.gif
Užtat pasmaguriavom saldžiomis mėlynėmis  nail.gif

Sveikutės smile.gif

Aš panašiai kaip jūs, Fukse. Dar ūmėdė yra viena biggrin.gif Ai smagu vis tiek - grybų padažėlis.
Mama daugiau pagrybvo - rado lepšiukų ir 5kis raudonikius. smile.gif
Atsakyti
Kaip pirmam kartui neblogai. Giminės piečiau jau dešimtimis baravykus neša, o mes dar tik vieną. Bet užtat išėjo net trys patiekalai: troškintos voveraitės su bulvėmis baltame padaže, virti grybai kitai dienai ir keptos 3 rudmėsės su 1 baravyko galva.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2016 07 11, 01:44)
Kaip pirmam kartui neblogai. Giminės piečiau jau dešimtimis baravykus neša, o mes dar tik vieną. Bet užtat išėjo net trys patiekalai: troškintos voveraitės su bulvėmis baltame padaže, virti grybai kitai dienai ir keptos 3 rudmėsės su 1 baravyko galva.
good.gif
Oho ho ho ho, kokia įvairovė bigsmile.gif
Kaip fainai, gal jau visur pradės dygti grybukai thumbup.gif

Skanaus essen.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar nulėkiau patikrinti baravykynų. Ir ką jūs galvojat : prasidėjo dygimas bigsmile.gif Mažuliukai, iš samanų tik galvyčių kraštai kyšo. O daugiausia tai užėjau kaip ir FB rašo eglynuose jaunuose kur net atsistoti neišeina, ropojau keturiomis. FB net nesiskelbiau, kad nesulėktų visi į tuos miškus lotuliukas.gif , ryt važiuosiu po darbo patikrinti kas darosi.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2016 07 11, 07:34)
Sveikos, vakar nulėkiau patikrinti baravykynų. Ir ką jūs galvojat : prasidėjo dygimas  bigsmile.gif Mažuliukai, iš samanų tik galvyčių kraštai kyšo. O daugiausia tai užėjau kaip ir FB rašo eglynuose jaunuose kur net atsistoti neišeina, ropojau keturiomis. FB net nesiskelbiau, kad nesulėktų visi į tuos miškus  lotuliukas.gif , ryt važiuosiu po darbo patikrinti kas darosi.

biggrin.gif drinks_cheers.gif Aš taip pat atsikandau FB. Visi tuoj: kokiame miške, kurią dieną, po kuriuo kelmu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2016 07 11, 09:35)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif Aš taip pat atsikandau FB. Visi tuoj: kokiame miške, kurią dieną, po kuriuo kelmu  doh.gif .

drinks_cheers.gif plius komentarai, čia pernai metų nuotrauka biggrin.gif

Neblogas oras grybams, turėtų "pramušti" dygimą smile.gif
Atsakyti
Pas mus ir vėl pila kaip iš kibiro doh.gif
Atsakyti
Dygsta,dygsta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bridau 3-4 km,pasiskaičius fb,kad jaunuose eglynuose dygsta.Per liūtį,per javų,rapsų laukus. doh.gif Jau nuo pusės lauko norėjosi atsisėsti ir vekti,nes nei pirmyn nei atgal. doh.gif Antrą kartą gyvenime tame miške,įėjau nieko nėra. schmoll.gif doh.gif
Paskui 11 radau baravykų ir didesnių ir visai mažiukų.Jau jau.............Vakarienei kepti,pasaka. wub.gif
Rytoj bandysiu laimę į kitą jaunuolyną. ax.gif
Atsakyti
pas mus dar ne. laukiam smile.gif
Atsakyti