Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

mes ryt važiuosim turbūt. Tik ką su jais daryyyyt biggrin.gif vakar tieeeeeek priviriau, kad padariau grybų atidarymą draugėms ir namo išsinešimui pridėjau, patys apsivalgėm
Atsakyti
keista. bet naujų lepšių mažai padygo g.gif
Atsakyti
Visai neradome lepšių.nIEKO,TIK VOVERAIČIŲ DYGSTANČIŲ.bET MŪMS DVIESE DVIEMS KARTAms užteks.Tikėjausi kazlėkų,bet seno dygymo visi,net keista,kai karšta buvo. g.gif
Atsakyti
Ar visos gavote lietaus?Gal jau judesys prasidės normaliai kokiam trečiadieny? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 07 03, 15:48)
Ar visos gavote lietaus?Gal jau judesys prasidės normaliai kokiam trečiadieny? bigsmile.gif

Šiandien lyja visą dieną. Jaučiu greitu laiku lėksim į mišką ir informuosim apie rezultatus. Iki šiol pas mus buvo sausra ir jokios vilties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 03 liepos 2016 - 19:01
QUOTE(Lerikyte @ 2016 07 03, 14:47)
keista. bet naujų lepšių mažai padygo  g.gif

Aga, tikrai nedaug. Vakar stabtelėjau tose pačiose vietose kur grybavau, tai visai keli, bet pririnkau naujose, kur buvau nebuvus. Gal antradienį po darbo dar važiuosiu apžiūrėti situacijos.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2016 07 04, 08:19)
Aga, tikrai nedaug. Vakar stabtelėjau tose pačiose vietose kur grybavau, tai visai keli, bet pririnkau naujose, kur buvau nebuvus. Gal antradienį po darbo dar važiuosiu apžiūrėti situacijos.

tikėjaus ,kad gavę lietaus ,kad pridigs,kad pridigs g.gif
bet visai mažai naujų, išdygę visi praktiškau dar prieš lietų
Atsakyti
nežinotum,kad 07-05, atrodytų,kad ruduo atėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 07 05, 09:52)
nežinotum,kad 07-05, atrodytų,kad ruduo atėjo  blink.gif

drinks_cheers.gif ypač vakarai ir rytai

Sveikos smile.gif
Prisiduodu į grybus, nes šiandien lėksim baravykynų patikrinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 liepos 2016 - 14:22
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 05, 14:22)
drinks_cheers.gif  ypač vakarai ir rytai

Sveikos smile.gif
Prisiduodu į grybus, nes šiandien lėksim baravykynų patikrinti  bigsmile.gif

Laukiam rezultatų. O mums mašina sugedo - nuplaukė kelionė į mišką verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2016 07 05, 17:46)
Laukiam rezultatų. O mums mašina sugedo - nuplaukė kelionė į mišką  verysad.gif .

Rezultatai tokie: baravykų nulis, 2 voveruškos ir 1 umėdė ssukirmijus bigsmile.gif , bet šiaip smagu, oras toks keistas miške, gi šiemet dar nebuvau jame ax.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau miške. Iš pradžių išsigandau: lepšokų neradau mažų, net mano senos lepšės paliktos surinktos kažkieno. Bet po to užėjau tarpais. Savo vietose nurinkau voveruškas niekieno nerastas. Ir visai netyčia radau du baravykus ir du raudonikius. Bet kas žiauriausia: iškirstos mano geriausios vietos, kurios būdavo kaip rodiklis: yra grybų ar ne doh.gif
Atsakyti