as dar neinu
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 14, 14:39)
as dar neinu
Labukas visoms Žiūriu,štilis dar čia Buvau nulėkusi gal prieš savaitę-vienas raudonikis ir 2 lepšiukai,bet tik žvalgybai miško.Dar du baravykynai ir vienas slaptas raudonikynas paguldyti ant šono ,Dar Gaižiūnų išdegė apie 7 ha....nebuvau ten apsižiūrėti,ar "mano" plotams pakenkė,bet,ko gero,taip....
Kažin,ar po lietaus ir šilto dabartinio oro yra vilties?Ar planuojate kuri šią savaitę revizuoti?
QUOTE(Teoleda @ 2016 06 14, 16:16)
Labukas visoms Žiūriu,štilis dar čia Buvau nulėkusi gal prieš savaitę-vienas raudonikis ir 2 lepšiukai,bet tik žvalgybai miško.Dar du baravykynai ir vienas slaptas raudonikynas paguldyti ant šono ,Dar Gaižiūnų išdegė apie 7 ha....nebuvau ten apsižiūrėti,ar "mano" plotams pakenkė,bet,ko gero,taip....
Kažin,ar po lietaus ir šilto dabartinio oro yra vilties?Ar planuojate kuri šią savaitę revizuoti?
oij kaip gaila miško plotų..
jau tttttaaaaaaaaaaaip skaniai lyja, manau teks keliaut
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 15, 15:02)
oij kaip gaila miško plotų..
ne tas žodis,kaip gaila....
rytoj keliausiu tolimesnį mišką apžiūrėt
mes šeštadienį
Buvome šiandien neiškentę,du nupiepę lepšiukai,du kazlėkiukai ir vienas storalūpis.sausa pas mus dar.
QUOTE(IngridaB @ 2016 06 16, 18:17)
Buvome šiandien neiškentę,du nupiepę lepšiukai,du kazlėkiukai ir vienas storalūpis.sausa pas mus dar.
Buvau.vienoje vietoje dviese radome po 8 raudonikius.keletas riebuiliai,storakočiai ir sveiki,o kelis palikome rymoti iki pabaigos :-).Aplėkiau tikrai nemažai,bet kitose vietose jokios gyvybės,net šungrybių nematyt.Užtat uodų ir slepokų tuntai!Grįžau guzuota...
kas tokie slepokai?
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 16, 21:56)
kas tokie slepokai?
Mūsų krašte vadina slemokais.
QUOTE(IngridaB @ 2016 06 17, 05:38)
Mūsų krašte vadina slemokais.
pas mus slImokai.
Kur visos panos? Galvojau sulig lietum pradės dygti lyg grybai iš po žiemos
Vėta, Fukse?Ingrida? Hugutel? kuku
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 17, 10:11)
pas mus slImokai.
Čia čia Kur visos panos? Galvojau sulig lietum pradės dygti lyg grybai iš po žiemos
Paskaitau..., ale nieko nerašau, nes nu nelabai yra kuo čia pasigirti
Pavaikščiojam vis po savo pušynėlius, ale totalus nulis ir bais sausa, tik bobausių gegužę pririnkom ir tiek.
Laukėm lietaus, galvojom gal pradės dygt, bet kitą savaitę jau ateina tikra vasara, tai drėgmės pušynuose manau nepakaks pradėti grybukams dygti, jei nebus gausesnio lietučio
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 17, 10:11)
pas mus slImokai.
ir aš tik skaitovė, kad jaučia širdis mano kad dar nera net ko važiuoti i mano grybynus