Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

nuslinkau vakar blush2.gif pirmoj baravykinėj vietoj radau 4, bet kas iš to,kad tikrai pašalę, net kvapas pasikeitęs, fu, daugiau nebevaikščiojau ir nebeieškojau
Atsakyti
Šiandien užbaigėme grybavimo sezoną su mažu krepšeliu žaliuokių. Oras buvo nuostabus, sutikome ir daugiau grybautojų smile.gif
Lai pušynai pailsi iki kitų metų ax.gif
Atsakyti
O čia prisiminimui kaip rinkome gražuolius baravykus spalio pradžioje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
fukse, kiek vienetų čia vienoj vietoj ?
Atsakyti
O aš šiandien buvau miške.Radau vieną seną baravyką ir ūmedėlių.Sutikau elnią ir 6 stirnytes.Bet koks kvapas lapų,šiugždėjimas po kojomis................... mirksiukas.gif
Atsakyti
man miške dabar nejauku ir nepatinka kažkaip, toli matosi, kiaura, lapų milijonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 11 05, 19:03)
fukse, kiek vienetų čia vienoj vietoj ?
O čia užduotis Jums grybautojos, kiek matote baravykų nuotraukoje biggrin.gif
Atsakyti
lyg 7, bet nenustebsiu, jei bus daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 11 08, 19:35)
lyg 7, bet nenustebsiu, jei bus daugiau biggrin.gif

Aš jau ir nepamenu laugh.gif , jei sakai kad 7, vadinasi 7 biggrin.gif drinks_cheers.gif
Varėnoje vis dar grybauja user posted image

http://grynas.delfi....s.d?id=69562102
Atsakyti
LABUKAS visoms smile.gif .Veizėju,kad beveik visos krepšelius padžiovėte smile.gif .Aš nenusiraminu dar,antradienį žaliuokių krepšį pririnkau,nukeliavo į senelių pensionatą.Šiandiena geriu rytinę kavą,toks dangus gražus-tad į batus ir vėl į mišką.Bet mažiau radau,labai daug sukirmijusių,gražios,storos ir geltonos,bet kirmėliukai puotauja smile.gif .Kitų grybų nėra,musmirė viena-kita naujai išdygusi.Tiesa,antradienį radau baravykutį mažutį tokį,gražus,rudas,bet jau kvaaaaapas schmoll.gif biggrin.gif .Šungrybių visokių pilna ir pilkų,ir baltų,ir geltonų,samana žalia,paukščiai čirškia-kaip nelįsti į tą mišką???Gražu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 10 29, 00:23)
O čia prisiminimui kaip rinkome gražuolius baravykus spalio pradžioje  biggrin.gif

Koks gražus samanėlių paklotėslis smile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2015 11 05, 19:36)
O aš šiandien buvau miške.Radau vieną seną baravyką ir ūmedėlių.Sutikau elnią ir 6 stirnytes.Bet koks kvapas lapų,šiugždėjimas po kojomis................... mirksiukas.gif

O, net elnią bigsmile.gif thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2015 11 05, 19:42)
man miške dabar nejauku ir nepatinka kažkaip, toli matosi, kiaura, lapų milijonas  blush2.gif

Vat o man tai labai patinka. biggrin.gif Gerai taip, kad matosi biggrin.gif

QUOTE(fukse @ 2015 11 13, 13:42)
Aš jau ir nepamenu  laugh.gif , jei sakai kad 7, vadinasi 7  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Varėnoje vis dar grybauja user posted image[/url]

http://grynas.delfi....s.d?id=69562102

wacko.gif biggrin.gif Geras.
Atsakyti
Tebūnie Jums geras šitas rytas,
Kai žiema vėl žemę nubučiuos.
Ir kai žodžiai, gerumu pavirtę,
Tūps lyg paukščiai ištiestuos delnuos.
Ir svajonės, trapios lyg varvekliai
Eis sutikt naujos aušros...
Tebūnie jums geras šitas rytas,
Ir diena,
Ir metai nuo pradžios!

Jaukių, ramių šv. Kalėdų,
Laimingų ir žinoma grybingų 2016 –ųjų metų!
Atsakyti