Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Emperatriz @ 2015 10 07, 16:50)
kadangi rte rode -1, tai pamanem gal miske nebus salcio, tai siandien dar buvom nuleke paziureti kaip kas, per puse val 5 baravykai ir tie apledyje, parsiveziau ir issiviriau sriubos, daugiau nesivarginom vaikscioti, baisiai salta kojom ir kadangi pakartotinai negalima saldyti, tai daugiau ieskoti nei nevertejo smile.gif. O noriunciu dar buvo 11 masineliu smile.gif

_Dumsiuose pušynuose grybavote?
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 10 07, 21:21)
_Dumsiuose pušynuose grybavote?

nu..., vaikstau kas antra diena ir vis galvoju - kuri čia ta Teoleda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 06, 19:38)
mane tai stebina kai Fukse sako,kad jos orai negasdina  biggrin.gif nuo trečiadienio +2,1,0 naktį ir negąsdina biggrin.gif mane tai tokie skaičiai paniškai gąsdina biggrin.gif įtariu,kad jau ryt gali būt  šalna, šaltas vakaras žiauriai

Žaliuokės šalnų nebijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 10 07, 21:28)
nu..., vaikstau kas antra diena ir vis galvoju - kuri čia ta Teoleda biggrin.gif

Ech,gaila,kad nesusitikome :-) aš ten kasdien ganiausi.dar žadu sublūdyti penktadienį zondavimui :-)
Atsakyti
baikit mergai biggrin.gif šianakt bus dar šalčiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal giliai samanoj jiems nešalta :-) pernai spalio 29 dar šiliukus rinkau po šalnos.Tik nepamenu,ar kelias dienas ji tęsėsi.Liūdniakas....
Atsakyti
buvo tokie metai,prieš pora berods, ar tris,kad mes su tėčiu baravykus rinkom iki berods 10,27 ir nustojom rinkti tik todėl,kad užsnigo biggrin.gif
Atsakyti
FB dar deda baravykus,gak kur nebuvo šalnos?Mano jurginai ryte dar buvo gražūs,o dabar žiūriu-pajuodę vargšai..Gal tikrai nebemurzint mašiniuko?...
Atsakyti
Ei, podruskes, nedurniuokit, nevaziuokit i miska biggrin.gif Nes jei jus vaziuosit, tai po to ir as leksiu is paskos biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, čia lyg kelmutis. Ar šis valgomas?

user posted image

user posted image

Aš ketvirtadienį bimbinėjau miške aplink snow areną Druskininkuose, tai dar radau vieną kitą šilbaravykį, makavyką, netgi vieną gražų baravyką, daug buvo vokietukų, ir ūmėdžių.
Atsakyti
nu, išgaravot su pirmom šalnom, neatsparios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 13, 20:46)
nu, išgaravot su pirmom šalnom, neatsparios  biggrin.gif

Buvom pirmadienį, parsivežėm žaliuokių ir truputį kitokio mikso, ryt vėl varysim user posted image
Nuostabus ruduo user posted image
Atsakyti