Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Avis @ 2015 10 05, 15:01)
... gal žinot, kur Vilniuj parduoda šviežius grybus? Ar pačios grybautojos gal turit 'lyšnų'? Tiesa, tereikia kokio litro ar dviejų, nes be manęs valgančių grybus pas mus nėr  doh.gif

Užmeskite akį į šią temą, kartais mergaitės parduoda 4u.gif

http://www.supermama...;#entry69705732
Atsakyti
aš kasdien stabiliai po 40-50 baravykų dar parsinešu.Lapuočius "uždariau",vakar dviese vos kašiuką 8 ltr surinkome./sausa be proto tem.Grybauju dabar pušynėliuose,nors žmonių daug,bet ir pušynėliai dideli,taigi eini eini vagom,kaip runkelius ravėdamas ir randi vieną kitą.Dar ryt ,jei lietus nelis,o paskui ate 4u.gif
Atsakyti
jei trečiadienį nebus šalnos tai eisime, ryt neturiu kada reikia išvažiuoti. Tai arba bus dar vienas grybavimas arba ne. FB žmons savaitgaliui planus kurpia, bet toks vaizdas,kad orų prognozės nematė..
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 10 05, 20:13)
aš kasdien stabiliai po 40-50 baravykų dar parsinešu.Lapuočius "uždariau",vakar dviese vos kašiuką 8 ltr surinkome./sausa be proto tem.Grybauju dabar pušynėliuose,nors žmonių daug,bet ir pušynėliai dideli,taigi eini eini vagom,kaip runkelius ravėdamas ir randi vieną kitą.Dar ryt ,jei lietus nelis,o paskui ate 4u.gif
Mes grybaujame pušynuose, tad ir grybų parsinešame ir nuostabiai pasivaikštome, nes oras puikus ax.gif
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 05, 21:33)
jei trečiadienį nebus šalnos tai eisime, ryt neturiu kada reikia išvažiuoti. Tai arba bus dar vienas grybavimas arba ne. FB žmons savaitgaliui planus kurpia, bet toks vaizdas,kad orų prognozės nematė..
Mes dar sezono irgi neuždarome, nes gražučių baravykų ir kitų grybukų randame ir orai dar kviečia į pušynus.
Orai dar negąsdina rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Vakar dar tris kibirus parsivežiau. ax.gif Kibirą paliepių,kurių jau nebe įsitengiau sutvarkyti,tik išviriau,šiandien kepsiu su svogūnais ir pomidorų padažu žiemai,kibirą-baravykų ir raudonikių ir kibirą mikso lepšių,labai gražių kelmučių,kelios ruduokės,voveraitės. ax.gif Kai viena grybauju spėju aplėkti savo vietas,niekas nesivelka iš paskos. ax.gif
Šiandien galvojau lis?Mama prašo nuvežti gudukų,bet jau bijau mb užsiminti,kad visai dienai vėl dingsiu.Reikia suskinti šiltnamiuose pomidorus. ax.gif Nežinau kaip visiems gera pabūti? g.gif g.gif
Atsakyti
man kai prasideda grybų banga tai aš jau niekam negera, tik grybams. Niekam daugiau laiko nelieka biggrin.gif
Atsakyti
kazin jei nedidele pirmutine salna, gal dar galima grybauti? g.gif
Atsakyti
Padarėme su mama uždarymą.Išbandėme naują mišką,visko radome ir baravykų ir lepšiukų jaunų ir raudonikių.Du kibirai. ax.gif Jau turgūt viskas? g.gif
Atsakyti
mane tai stebina kai Fukse sako,kad jos orai negasdina biggrin.gif nuo trečiadienio +2,1,0 naktį ir negąsdina biggrin.gif mane tai tokie skaičiai paniškai gąsdina biggrin.gif įtariu,kad jau ryt gali būt šalna, šaltas vakaras žiauriai
Atsakyti
na ką, nors ir bijojau.. bet buvo toooooooookia šalna, kad į mišką neverta net nosies kišti, paskutinė diena buvo vakar ir aš visgi ją praleidau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 07, 09:04)
na ką, nors ir bijojau.. bet buvo toooooooookia šalna, kad į mišką neverta net nosies kišti, paskutinė diena buvo vakar ir aš visgi ją praleidau sad.gif

tirai taip, šalna buvo didžiulė ir žada dar didesnes verysad.gif Matyt nujaučiau kad kitą savaitgalį miškan nebildėsiu, tai ir mašiną, ir rūbus sutvarkiau.
Atsakyti
jo, eisiu ir aš siurbti vorus
Atsakyti