Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Emperatriz @ 2015 09 28, 18:34)
kazin šilbaravykiai neauga niekur? gal jau ir nebus šiemet? g.gif

pas mus nedygsta kažko visai šiemet. o man jie labai mieli grybai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Iš karto pasisakau, kad nepadariau grybų fotosesijos, o dabar gailiuosi smile.gif Netikėtai grįžo vaikai iš Londono, žentukas mėgsta pagrybauti, tai vakar nuo pietų išsiprašiau iš darbo ir šovėm į mišką. Grybavom tose pačiose vietose, kur mama grybavo prieš dvi dienas iš eilės. Bet, panos, grybų grybų, neįtikėtina bigsmile.gif Aš radau 116 baravykų, lepšiukų su raudonikiais neskaičiavau. Žentukas- 70 baravykų, mama su draugu apie 200 ir tai tikrai. Vienu žodžiu pas mus dygsta, baravykai mažiukai, sveiki. Kaip reikia išgyventi iki šeštadienio neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
ohoooooooooooooo thumbup.gif
Papildyta:
šį rytą + 3 laipsniai...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 30, 09:01)
šį rytą + 3 laipsniai...

Aga, vėsoka, o miškui labai lietaus reiktų, bet manau kad savaitgalį jau bus paskutinis pasispardymas. Tarp kitko labai mažai kelmučių ir jie pasenę neužaugę, o gaila...
Atsakyti
O pas mus grybai jau baigiasi. Vyras vakar tik 11 baravykų ir 18 raudonikių. O ir šalna šį rytą -2C buvo. Taip, kad šiemet grybų sezonas vėlai prasidėjo ir anksti baigėsi. Praėjusiais metais sezoną uždarėme spalio 10-tą.

O už jumis džiaugiuosi. Ilgai laukėt grybų dygimo, bet sulaukėt. Kad tik nebūtų šalnų.

Bet keistai tie grybai dygsta. Šakių, Šilalės rajonai šimtais plėšia, o netoliese esantis Raseinių - tuščias. Atrodo, tokie nedideli atstumai.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 30, 13:35)
Bet keistai tie grybai dygsta. Šakių, Šilalės  rajonai šimtais plėšia, o netoliese esantis Raseinių - tuščias. Atrodo, tokie nedideli atstumai.

Vėta, bedančiai visiškai tušti. Paupy buvo, ar yra dabar nežinau, bet ten nedideli, labai iškirsti miškai. Didysis bumas buvo Šimkaičiuose ir Mituvoje. Va pasifyriau kad vakar Mituvoje šimtais, o mama šiandien skambino kad jau nekažką. Nu sakau tu duodi vaizdo: 4 dienas iš eilės grybavai tose pačiose vietose, kaip pati sakė ir be jos mašinų pilna, iš kurių išlipa ne vienas dažniausiai grybautojas. Tai kiek gi tų grybų gali bebūti. Aš tik taip tikiuosi, kad šeštadienį dar ką rasiu.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 09 30, 07:41)
Sveikos  4u.gif Iš karto pasisakau, kad nepadariau grybų fotosesijos, o dabar gailiuosi  smile.gif Netikėtai grįžo vaikai iš Londono, žentukas mėgsta pagrybauti, tai vakar nuo pietų išsiprašiau iš darbo ir šovėm į mišką. Grybavom tose pačiose vietose, kur mama grybavo prieš dvi dienas iš eilės. Bet, panos, grybų grybų, neįtikėtina  bigsmile.gif Aš radau 116 baravykų, lepšiukų su raudonikiais neskaičiavau. Žentukas- 70 baravykų, mama su draugu apie 200 ir tai tikrai. Vienu žodžiu pas mus dygsta, baravykai mažiukai, sveiki. Kaip reikia išgyventi iki šeštadienio neįsivaizduoju  biggrin.gif

Gyvenime tiek net mačius gyvai [ta prasme vienoj vietoj] nesu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 rugsėjo 2015 - 13:23
ErikaN,pagaliau,pagaliau thumbup.gif Dar viena grybautoja vakar link Jurbarko kažkur važiavo,neišduoda miško,bet FB prikėlusi.Sako, sočiai baravykų,bet darbai ,darbai...Pas mus ryte šalna jau buvo.Išlipu iš mašinos,galvoju,kas miltų pribarstė ant žolės,bet paliečiau-akurat-sušalusi žolė.Bet varganus 60 sukrapščiau.Nėra net azarto,kai nedygsta,žmonių begalės,rėkia,lekia,tik žiūrėk,kad į "miną" kojos neįkištum...*****,lyg namuose tulikų neturėtų... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2015 09 28, 17:34)
kazin šilbaravykiai neauga niekur? gal jau ir nebus šiemet? g.gif

aš tik du radau. Keista, paprastai jų rudenį daugybė būna..
Atsakyti
As siandien dideli kibira rudu voveraiciu prisirinkau thumbup.gif
Baravykai nenori augti, kaip ir nera ju pas mumi cia ax.gif

Ir vel kelmuciai... biggrin.gif lotuliukas.gif Radau tokias grazias puokstes, bet kazi ar neperdideli jau jie g.gif Ir aplamai, ar cia tikrai kelmuciai buvo? blush2.gif
Beje, ka jus darot su jais, ta prasme, kaip ziemai ruosiat?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kelmučiai, bet jau didoki didoki
Atsakyti
Cavalli, kelmučiai tikrai. Kadangi aš kelmučius malu, tai renku ir didesnius, svarbiausia, kad apačios būtų šviesios. Nes pas mus kas iš to, kad maži, bet apačios juodos: paseno neužaugę.
Sveikos, ryt į mišką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti