Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

Sveikos, nubildėjau vakar miškan, iš pradžių vaikščiojau nosį nukabinus, bet vėliau ėjosi geriau, galvoju kad gal atsigaus ir pas mus nors kiek.
https://www.facebook...4...e=3
Atsakyti
Buvo kelios mergytės, grybavusios Vandžiogaloje, bet matyt ten taip tuščia, kad jos čia nerašo. Aš šiemet jau tris kartus ten buvau nuvykus, bet pšššššš..............
Atsakyti
Klausimuks: ryt varau į komandiruotę iš Vilniaus į Alytų, ar verta kažkur pakeliui sustoti pagrybauti g.gif smile.gif 4u.gif
QUOTE(Griaustinė @ 2015 09 23, 11:16)
Buvo kelios mergytės, grybavusios Vandžiogaloje, bet matyt ten taip tuščia, kad jos čia nerašo. Aš šiemet jau tris kartus ten buvau nuvykus, bet pšššššš..............
Astaitė1 ir Pou pagal 1-o psl sąrašiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 09 23, 14:54)
Astaitė1 ir Pou pagal 1-o psl sąrašiuką  ax.gif

As bunu vandzogaloj daznai,bet siemet ten tuscia.

Siandien buvau prienu rajone,stai laimikis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 23, 08:05)
briedžiai kartu su strinom?  g.gif  bigsmile.gif

Taip kartu su stirnomis. unsure.gif
Šiandien už tai,kad paklydome......vakar grybavome atsargiai naujame miške,šiandien įsidrąsinome.Kaip dėjoem skersai miško,paskui 6 km reikėjo grįžti,vietinių klausėme kur atsiradome. bigsmile.gif bigsmile.gif
Bet už tai kad užėjau bruknių,mėlynių,rytoj važiuosi uogauti.Niekas ten ne uogavo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 23, 18:58)
Taip kartu su stirnomis. unsure.gif
Šiandien už tai,kad paklydome......vakar grybavome atsargiai naujame miške,šiandien įsidrąsinome.Kaip dėjoem skersai miško,paskui 6 km reikėjo grįžti,vietinių klausėme kur atsiradome. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Bet už tai kad užėjau bruknių,mėlynių,rytoj važiuosi uogauti.Niekas ten ne uogavo. bigsmile.gif
Jei kažkur varau grybauti į tolimesnius miškus, tai aš telefe pasirenku vietos nustatymą, kur palikta mašina ir drąsiai varau, nes telefas parveda prie mašinos smile.gif
Atsakyti
šiandien mes apie 35 baravykai, raudonviršių. Daugiau neatsiranda grybų biggrin.gif bet jau kartojuos, tačiau džiugina sveikumas
Atsakyti
Grybų mažėja. Tik 87 baravykai, 15 raudonikių. Grybai negražūs, apgraužti vabalų, pelių. Grybavo 1 žmogus - vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 23 rugsėjo 2015 - 20:47
Vakar parsivežiau dvi erkes,tik šįryt pamačiau. doh.gif Nors jau pasiskiepyjųsi nuo baisios ligos,ramina. ax.gif Ir jaučiu kada užropojo,labai karšta buvo pasidarę miške,nusirengiau ir kol marškinėlius nusirengiau megztinį ant žemės pasidėjau,galėjo tada užropoti?Arba einant per bruzgynus? g.gif
Taip,nauji baravykai nebe dygsta,tik dideli.Dar jei dygs rudeniniai grybai?Vakar jau parsivežiau kelmučių,kelias paliepes. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 rugsėjo 2015 - 06:43
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 24, 07:42)
Vakar parsivežiau dvi erkes,tik šįryt pamačiau. doh.gif Nors jau pasiskiepyjųsi nuo baisios ligos,ramina. ax.gif Ir jaučiu kada užropojo,labai karšta buvo pasidarę miške,nusirengiau ir kol marškinėlius nusirengiau megztinį ant žemės pasidėjau,galėjo tada užropoti?Arba einant per bruzgynus? g.gif
Taip,nauji baravykai nebe dygsta,tik dideli.Dar jei dygs rudeniniai grybai?Vakar jau parsivežiau kelmučių,kelias paliepes. g.gif

ant rūbų tai abejoju,kad liptų, jos ieško maisto tai gal šiaip kur užropojo. Erkių gana daug ir visokių ir vyriškų ir moterškų ir nimfą pagavau ir gyvulines kelias, gyvulinė net man kabintis bandė, fu schmoll.gif
iš tų 35 baravykų gavosi beveik 4 litrai šviežių šaldymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 23, 16:13)
As bunu vandzogaloj daznai,bet siemet ten tuscia.

Reiškia, kad tikrai tuščia. Aš jau pagalvojau, kad man doh.gif , nebemoku grybaut cool.gif
Atsakyti
Buvom nulėkę netoli Vandžiogalos. Miškas sausas. Nepadėjo nei pakankamai gausus lietus.
Jei pernai per griovas, pilnas vandens, vos perliuoksėdavau, tai šiemet visa laiminga prašlumsėjau nesušlapus net padų. Tai kokie grybai... Tušti plotai.
Radau skaniai apdantuotą raudonviršį ir sveikutėlaitį lepšį. Na dar raudonskruosčių musmirių ir bezdukų porą lotuliukas.gif
Plius ir kerta mišką. Uf, mažėja raudonikynas.

Kai prisimenu pernai, kai per trejetą valandų po 5-6 kibirus ir dar kokį didįjį Maxės maišą prigrybaudavom dviese, ir grįžtant pakeliui palikdavom krūvas sveikiausių grybų, nes jau netipdavo niekur... Bet. Kiti metai bus geri smile.gif Arba šiemet reikia kitus miškus aplankyt 4u.gif
Atsakyti