QUOTE(Vėta @ 2015 09 18, 21:42)
Akurat . Neteko man per darbus pagrybauti, bet po darbo grybus valyti tenka. Vakar vyras parvežė tris kibirus grybų- daugiausia baravykai. Kad netektų naktinėti, pasidalinau su kolegom. Ryt teks vienai važiuoti, nes vyras dirba. Truputį nejauku, nes pernai vyras vilką sutiko. Bet tikiuosi, kad miškas bus pilnas grybautojų - visus vilkus išvaikys.
uz dosnuma atlyginama dvigubai
i miska mane viena tik surista. butina kad kazkas butu, ir neleidziu toli nuklysti, turiu matyti girdeti susikukuoti. ta baime islikus is vaikystes. su mama ir teciu grybavome, pasiklydom visi trys, tevai iesko manes as ju , zodziu vienas kito. laksciau paklaikusi, man 8 metukai buvo rubai suplyso, nusibrozdinau, krepsi pameciau , viska pamenu iki siol. begu krenu, kur ten per sakas medzius pabegsi, ne apie vilkus galvojau. pamenu kad i kelia isejima norejau rasti, tikejau sutikti kitu grybautoju kurie suras tevus. tetis sake apie valanda buvom paismete, tetis rado mama , o jie po kurio laiko mane..
del to ir liudesiukas kad as negaliu bet kada sesti i masina ir viena iki miskelio pavaziuoti, aplinkoje grybauti megstanciu nedaug, paprasiau nusipirkti. patinka buti miske, relaksas, geros emocijos taciau baimiu nenugaliu.