Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Vėta @ 2015 09 18, 21:42)
Akurat wink.gif. Neteko man per darbus pagrybauti,  bet po darbo grybus valyti tenka. Vakar vyras parvežė tris kibirus grybų- daugiausia baravykai. Kad netektų naktinėti, pasidalinau su kolegom. Ryt teks vienai važiuoti, nes vyras dirba. Truputį nejauku,  nes pernai vyras vilką sutiko. Bet tikiuosi, kad miškas bus pilnas grybautojų - visus vilkus išvaikys.

uz dosnuma atlyginama dvigubai 4u.gif

drinks_cheers.gif i miska mane viena tik surista. butina kad kazkas butu, ir neleidziu toli nuklysti, turiu matyti girdeti susikukuoti. ta baime islikus is vaikystes. su mama ir teciu grybavome, pasiklydom visi trys, tevai iesko manes as ju , zodziu vienas kito. laksciau paklaikusi, man 8 metukai buvo rubai suplyso, nusibrozdinau, krepsi pameciau , viska pamenu iki siol. begu krenu, kur ten per sakas medzius pabegsi, ne apie vilkus galvojau. pamenu kad i kelia isejima norejau rasti, tikejau sutikti kitu grybautoju kurie suras tevus. tetis sake apie valanda buvom paismete, tetis rado mama , o jie po kurio laiko mane..

del to ir liudesiukas kad as negaliu bet kada sesti i masina ir viena iki miskelio pavaziuoti, aplinkoje grybauti megstanciu nedaug, paprasiau nusipirkti. patinka buti miske, relaksas, geros emocijos wub.gif taciau baimiu nenugaliu.
Atsakyti
Nekokia patirtis(:...Įsivaizduoju,kiek streso vaikui visam gyvenimui(:.Aš labiausiai mėgstu grybauti viena.Ramiai,neskubant ir be triukšmo.Bet TIK GERAI žinomose vietose.Ir tai kartais "velnias užvedžioja" biggrin.gif .O svetimuose miškuose,jei nėra šalimais vietinio grybautojo,man neramu tongue.gif .Nemoku orientuotis pagal medžių kamienus ir t.t.Jei saulė yra,dar dar...
Nevažiavau šnd niekur po vakarykščių vojažų.Rėkautojų ir lakstūnų bus daugiau,nei grybų.
VISAS SU PERGALE,MŪSŲ VYRAI-KAŽKAS TOOOOOOOOOKIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kur čia važiuot šiandien biggrin.gif , kad taip netoli nuo Kauno.

P.S. Aš irgi viena mėgstu. Ramiausia. [kaip ir po parduotuves vaikščiot ir t.t. smile.gif]

O rudmėsių gal kur radote? - Tik baravykai, baravykai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 rugsėjo 2015 - 09:15
Buvau siandien nulekus iki vandziogalos. Laimikis 3 raudonvirsiai ir 1 baravykas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 19 rugsėjo 2015 - 10:01
Rudmėsėms reikia gausaus lietaus.Turgelyje šiandien pardavinėjo kazlėkus.Dėžutė nuo nektarinų 3 eur smile.gif .sublūdijo boba tongue.gif
Atsakyti
Man i miska vienai eiti nejauku, nors irgi daug ka megstu daryti viena, ramiai, bet miske baisoka unsure.gif Tai as pakrasciais, toli nenuklystu, jei jau yra ten, tai paskui su vyru kartu vaziuojam ax.gif
Vakar buvau keliuose miskeliuose, nu nenori augti rupuziokai schmoll.gif Ir slapia, ir salta nera dar, bet tik kur ne kur vienas kitas baravykas, raudonvirsis, ir to apkirmyje doh.gif Bent voveraiciu pasirinkau biskuti, netycia krumynuose uzejau..

P.S. Siandien nusigrybavau savo rudmeses is kiemo, jau ir ketvirta galva iskiso ir dar viena piene buvo lotuliukas.gif

GRYBINGO SAVAITGALIO visoms grybaujancioms!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 19 rugsėjo 2015 - 13:04
Na jau grybai nuvalyti, o aš gyva. Grybavau tik dviejose vietose iš 5. Viena nugrybauta, Sutikau visą kompaniją, bet man dar liko 12 baravykų ir 4 raudonikiai neskaitant lepšių. O kitoje 101 baravykas. Nuvalytų gryno svorio 2 kg 300 gramų. Svėriau nes laikraštyje rašė, kad pas mus turguje baravykų kg 10€. O už nuvalytus supjaustytus , garantuotus reikėtų dvigubai imti. Juokauju , žinoma. Viskas, einu virti grybų. O jums gero grybavimo.
Atsakyti
Aš nuo penkiu val šendien bludiju doh.gif prabudau ir sąžine tyse mane i miška doh.gif jau taip nusiteikus buvau ,kad ka rasiu ,nu ale tokio pravalo da nebuvo doh.gif anei vieno a nei vieno ,keleta musmiriu tik sutikau ir viskas,jau taip nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 19, 14:40)
Na jau grybai nuvalyti, o aš gyva. Grybavau tik dviejose vietose iš 5. Viena nugrybauta,  Sutikau  visą kompaniją, bet man dar liko 12 baravykų ir 4 raudonikiai neskaitant lepšių. O kitoje 101 baravykas. Nuvalytų gryno svorio 2 kg 300 gramų. Svėriau nes laikraštyje rašė,  kad pas mus turguje baravykų kg 10€. O už nuvalytus supjaustytus  , garantuotus reikėtų dvigubai imti. Juokauju , žinoma.  Viskas, einu virti grybų. O jums gero grybavimo.

ohoooo lobis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 19, 12:12)
Rudmėsėms reikia gausaus lietaus.Turgelyje šiandien pardavinėjo kazlėkus.Dėžutė nuo nektarinų 3 eur smile.gif .sublūdijo boba tongue.gif

Jasno.

QUOTE(cavalli @ 2015 09 19, 12:56)
Man i miska vienai eiti nejauku, nors irgi daug ka megstu daryti viena, ramiai, bet miske baisoka unsure.gif Tai as pakrasciais, toli nenuklystu, jei jau yra ten, tai paskui su vyru kartu vaziuojam ax.gif
Vakar buvau keliuose miskeliuose, nu nenori augti rupuziokai  schmoll.gif Ir slapia, ir salta nera dar, bet tik kur ne kur vienas kitas baravykas, raudonvirsis, ir to apkirmyje doh.gif Bent voveraiciu pasirinkau biskuti, netycia krumynuose uzejau..

P.S. Siandien nusigrybavau savo rudmeses is kiemo, jau ir ketvirta galva iskiso ir dar viena piene buvo lotuliukas.gif

GRYBINGO SAVAITGALIO visoms grybaujancioms!!!

Gerai ten pas jumi kieme smile.gif thumbup.gif

QUOTE(vaidastep @ 2015 09 19, 14:08)
Aš nuo penkiu val šendien bludiju doh.gif prabudau ir sąžine tyse mane i miška doh.gif jau taip nusiteikus buvau ,kad ka rasiu ,nu ale tokio pravalo da nebuvo  doh.gif anei vieno a nei vieno ,keleta musmiriu tik sutikau ir viskas,jau taip nusivyliau verysad.gif

Man irgi pravalas. biggrin.gif
Pirmąsyk važiavom tek kur niekad nebuvo, ale kad ne per toli nuo Kauno. Už Ruklos.
Nieko nėra, kažkokių slidukų parinkau, dar tą pievagrybį kur baisiai didelis, bet žodžiu išmečiau lauk paskui visas tas nesąmones.
O bjauriausia kad erkių ten daug buvo. Tpfu tpfu tpfu, taip sakant. Valomės, purtomės ir maudomės.
Atsakyti
Ai ne pievagrybis yra žiūriu,palikau biggrin.gif

Užtat žydinčios žemės nerealiai daug. Pafotkinau, įdėsiu prie progos.
Atsakyti
Žemės žydėjimas:
user posted image
user posted image
Atsakyti