Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(cavalli @ 2015 09 14, 13:21)

Oi koks baraykutis mielas

QUOTE(Jurkinas @ 2015 09 14, 15:10)

Na dar porą saujų voveraičių preišpaskutinę dieną radom...

Šitas gerulis irgi thumbup.gif

-
Na, aš jau išrgi žemą startą ruošiu, nagučius galandu biggrin.gif

Dar prisiminiau, kad kažkuriai žadėjau žydinčią žemę nufotkint - anąsyk buvau miške, jau nebemačiau. Nu kada nors, atsimenu aš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2015 09 16, 18:03)
valentina, niu nieko sau  bigsmile.gif pries trejetu dienu kalnas grybu siandiena vel, super. cai toje pacioje vietoje tiek pririnkote?

jei kauno rajone neprades kilti grybai sulauksite sveciu smile.gif

Sveikos , pas mus grybu pakankamai wink.gif Ir kaip ne keista nei vieno grybautojo miske snd nesutikau. wink.gif Vietos galima sakyti tos pacios - tas pats misko keliukas tik sustojimai kartais kiti. Pazystami snd kituose miskuose ( bet tose paciose apylinkese) taip pat rove grybus. smile.gif Uzjauciu tas kurioms darbas neleidzia grybauti , ir dekavoju visiems Svenciausiems , kad galiu dirbti namie ir derint savo darba su grybavimu. blush2.gif O i svecius mielai visad prazom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 16, 14:07)
Sveikos 4u.gif .Per 2 val,5 baravykai schmoll.gif 2 eglyne senjorai ,o kiti žolėje,Vieną sutryniau,nes per lapus nieko nesimato.Išpjautas "slaptas" baravykynas,nusišauk gun_bandana.gif

kurioj pusej buvai ,gal link kedainiu ten?Naujasodyje . niežti nagus ir man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 16 rugsėjo 2015 - 18:58
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 16, 18:25)
Oi koks baraykutis mielas
Šitas gerulis irgi  thumbup.gif

-
Na, aš jau išrgi žemą startą ruošiu, nagučius galandu  biggrin.gif

Dar prisiminiau, kad kažkuriai žadėjau žydinčią žemę nufotkint - anąsyk buvau miške, jau nebemačiau. Nu kada nors, atsimenu aš.  smile.gif

Aš prašiau. Šiandien vyras patikrino artimesnius miškus. Nekas, miškai pilni grubautojų, baravykų tik 7, bet padažui pakako. Na gal kitiems labiau pasisekė. Nepavydu, skanių jiems grybų.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 16, 19:01)
Aš prašiau. Šiandien vyras patikrino artimesnius miškus. Nekas, miškai pilni grubautojų,  baravykų tik 7, bet padažui pakako. Na gal kitiems labiau pasisekė. Nepavydu, skanių jiems grybų.

Aha, mintyse sukosi. Bet man maišosi nick'ai [šioje temoje] Vėta ir Toleda - net nežinau, kodėl lotuliukas.gif

O aš šnd tas savo šešias voveraites vieną kirmėlę storą išvijus prie spagečių sudėjau. Didžiai nesmulkinau, kad su padigardžiavimu tą voveraitę suvalgyt biggrin.gif - Nu ir gerai, rimčiausia patiekalo dalis buvo, akcentas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 rugsėjo 2015 - 19:08
Pakankamai jau grybų.Gaila nenufotkinau,krepšys raudonikų su baravykiukais,krepšys ir kibiras lepšių ir dėžutė kazlėkiukų ir voeveraičių. doh.gif
Lepšių,tai dalgį gali pasiimti ir pjauti tarp žolių.Raudonikiai irgi jau šeimynėlėmis dygsta,baravykai po du. bigsmile.gif bigsmile.gif Penktadienį pakartosime,lapuočių miškas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 16, 20:20)
Pakankamai jau grybų.Gaila nenufotkinau,krepšys raudonikų su baravykiukais,krepšys ir kibiras lepšių ir dėžutė kazlėkiukų ir voeveraičių. doh.gif
Lepšių,tai dalgį gali pasiimti ir pjauti tarp žolių.Raudonikiai irgi jau šeimynėlėmis dygsta,baravykai po du. bigsmile.gif  bigsmile.gif Penktadienį pakartosime,lapuočių miškas.

nu va wub.gif pameni dar visai neseniai nič nieko nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 16 rugsėjo 2015 - 19:28
QUOTE(vaidastep @ 2015 09 16, 19:51)
kurioj pusej buvai ,gal link kedainiu ten?Naujasodyje . niežti nagus ir man  biggrin.gif

Taip,Naujasodyje.Tuščia.O dar medžiai išguldyti,kur baravykų plantacijos būdavo...Kaip ir nebeliko "savų" vietų.Tai man jokio skirtumo ir į kitą rajoną važiuoti,ant "ura' biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 16, 20:39)
Taip,Naujasodyje.Tuščia.O dar medžiai išguldyti,kur baravykų plantacijos būdavo...Kaip ir nebeliko "savų" vietų.Tai man jokio skirtumo ir į kitą rajoną važiuoti,ant "ura' biggrin.gif .

Oi kaip pjauna mišką. doh.gif Ėjome į lepšiną,šalia pjovė medžius,net nejauku buvo,kad neužvirstu.Kur raudonikius irgi rinkdavome-plynė.O dar skaitosi draustinis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 16, 19:39)

ten jau ir pernai pjove ,tai gal siemet jau kitur pjauna? g.gif
Atsakyti
Ir pernai pjovė,ir dabar verčia.Visur šviečia kiaurai.Prieš savaitę buvo miškas,šiandien aikštė.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 16, 22:10)
Ir pernai pjovė,ir dabar verčia.Visur šviečia kiaurai.Prieš savaitę buvo miškas,šiandien aikštė.

aina sau tai kur reiks grybaut doh.gif
Atsakyti