Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(saintlina @ 2015 09 15, 21:51)
pas mus vis dar tuščia.. anei šungrybio. Išvis nė vieno grybo sekmadienį nemačiau  doh.gif

tu ne viena biggrin.gif pas mane tas pats
Atsakyti
Bet merginos, kaip lijo smagiai su fejerverkais smile.gif Naktis šilta, o ir vėliau pranašauja šiltas.
Smaguma 4u.gif Grybai pradės kelti kepures wub.gif
Atsakyti
citata:
Nuolatinis klausimas, kuris jaudina grybautojus, kaip teisingai rinkti grybus: pjauti, rauti, sukti ar kaip kitaip su jais elgtis?

Profesorius Ernestas Kutorga teigia, kad... svarbiausia nesurinkti nuodingų grybų. O kaip grybą paimti didelio skirtumo nėra. Aišku, geriausia nupjauti arčiau pamatinės kamieno dalies, jei turite peilį. Arba rankomis išsukti iš dirvožemio.

kaip jus renkate ? mane tetis mokino issukti. mazylius issuku, didesnius palei zeme nupjaunu.

ryt grybausiu bigsmile.gif adrenalino pilnos kelnes, labai noriu geru vaizdu miske biggrin.gif

beje gal turit foto kaip atrodo zydinti zeme?
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2015 09 15, 15:03)
user posted image
Duslus kapsėjimas į langą,
Jis užburia...
Ir norisi panirt,
Į sąmanom apaugusius miškus...
Paslėpti ąšaras lietuj,
Ir atvėsint nualintus pečius...
Nusikratyt minčių naštos,
Įkvėpt,lietaus pritvinkusios ,gaivos...
Duslus kapsėjimas į langą-
Jis užburia,
Ir primena,Mielieji ,- GRYBŲ BUS !

Viktorijos Eiliukai

Negalėjau nepasidalinti, labai jau gražios eilės.

grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 16 rugsėjo 2015 - 10:34
raunu ax.gif man baisu nupjauti po pusę grybi, daug gero daikto lieka žemėj ax.gif neįsižeiskit,kas pjaunat, tai labai daug nuo įpratimo priklauso.
Atsakyti
Raunu ir aš. Negaliu sulaukt savaitgalio, jaučiu jau penktadienį bildėsiu patikrinimo daryt. Valentina krauna į FB grybus, neina darbe dirbti biggrin.gif
Atsakyti
pas mus vis dar nė šungrybio cool.gif bet aš kantriai tyliai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Per 2 val,5 baravykai schmoll.gif 2 eglyne senjorai ,o kiti žolėje,Vieną sutryniau,nes per lapus nieko nesimato.Išpjautas "slaptas" baravykynas,nusišauk gun_bandana.gif
Atsakyti
As grybus raunu ax.gif
Pernai, kai buvo ziauriai daug, tai jau pjaudavau, nebuvo gaila, to kas lieka zemej rolleyes.gif
Beje, ar cia ne kelmuciai kartais g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 16 rugsėjo 2015 - 14:24
QUOTE(cavalli @ 2015 09 16, 15:22)
user posted image

tikrai ne kelmučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 09 16, 16:29)
tikrai ne kelmučiai  4u.gif

Dekui 4u.gif
Taip ir maniau, kad tik panasus kazkuo. Su kelmuciais man visad kyla itarimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 09 16, 15:07)
Sveikos 4u.gif .Per 2 val,5 baravykai schmoll.gif 2 eglyne senjorai ,o kiti žolėje,Vieną sutryniau,nes per lapus nieko nesimato.Išpjautas "slaptas" baravykynas,nusišauk gun_bandana.gif

Teoledai panašiai kaip man šiuo metu biggrin.gif

QUOTE(cavalli @ 2015 09 16, 15:22)
As grybus raunu ax.gif
Pernai, kai buvo ziauriai daug, tai jau pjaudavau, nebuvo gaila, to kas lieka zemej rolleyes.gif
user posted image

nepanašūs
Atsakyti
valentina, niu nieko sau bigsmile.gif pries trejetu dienu kalnas grybu siandiena vel, super. cai toje pacioje vietoje tiek pririnkote?

jei kauno rajone neprades kilti grybai sulauksite sveciu smile.gif
Atsakyti