Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Teoleda @ 2015 09 14, 09:14)

na, rajoną žinoti smagu. O daugiau ir nereikia.
Aš nesidalinu savo vietom, aš mieliau draugus ir giminaičius vaišinu jau paruoštais grybais - džiovintais,ar žaliais ir visi laimingi biggrin.gif

QUOTE(Titinė @ 2015 09 14, 09:24)
Sveikos, grybautojos  4u.gif
Vis užsuku čia pasidžiaugti gražiais vaizdeliais. Baravykiukai - super wub.gif . Jau galvojau, kad grybų šiais metais nebebus. Bet vakar išėjau pasivaikščioti į sausą pušyną, esantį beveik šalia namų,  ir parvilkau du didelius krepšus jaunų kazlėkiukų ir lepšiukų. Sveikučių ir gražučių. Nebeiškenčiau nepasigyrusi blush2.gif Šiandien po darbo bėgsiu vėl. Kai taip šilta, grybiukai tuoj sukirmys.

laukiam foto 4u.gif būtų smagu akis paganyti

Atsakyti
Dekui, Vėta, bandysiu ir as is akies mirksiukas.gif Visad yra baime, kad idejus maziau acto, druskos ir t.t., nusaudys.
Na, o mes vakar nieko gero nepesem, keli raudonvirsiai, kelios saujos voveraiciu ir gal koki 20 baravyiuku mazu, bet koteliai beveik visu sukirmije, tai tiek ir beliko isvalius verysad.gif Ir patys grybukai kazkokie susisuke, kazko truksta jiems, bet bent jau bando augti biggrin.gif
Graziausias is visu:
user posted image

user posted image
Atsakyti
gražus koks.
Dabar grybai labai apgaružti pelių kiek matosi nuotraukose ir labai nešvarūs daugumoj, nes kažkaip iš labai giliai dygsta g.gif
Atsakyti
Labuka grybautojos smile.gif jungiuosi i jusu bureli

nuostabus grybai, dziugu kam sekasi ju surasti.
Vakar buvau grybauti Kauno apylinkese, tik keletas lepsiu per pora valandu.. ta proga pasirinkau melyniu , miske ju dar gausu, tik gaila kad neturejau tinkamo indo joms rinkti. Taip pat pasidziaugiau bruknemis, keleta sakeliu puosia virtuve.

nuo vaikystes grybaudavau zemaitijoje kur gausu grybu. dabar su seima gyvenu Kaune, tad vietu nezinau. vaziuoju i salia esancius miskelius, su viltimi surasti savo vieteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2015 09 14, 13:21)
Dekui, Vėta, bandysiu ir as is akies  mirksiukas.gif Visad yra baime, kad idejus maziau acto, druskos ir t.t., nusaudys.
Na, o mes vakar nieko gero nepesem, keli raudonvirsiai, kelios saujos voveraiciu ir gal koki 20 baravyiuku mazu, bet koteliai beveik visu sukirmije, tai tiek ir beliko isvalius verysad.gif Ir patys grybukai kazkokie susisuke, kazko truksta jiems, bet bent jau bando augti biggrin.gif
Graziausias is visu:
user posted image

user posted image

Na jau koks grožis wub.gif . Bandyk, turėtų pavykti. Dėl tikrumo, jei abejoji gali pakaitinti stiklainiuose. Svarbu švara. Anksčiau dėdavau daugiau acto, su metais atsirinkau, kad laikosi ir su mažiau.
Atsakyti
Baigėsi 3jų savaičių "grybavimo" atostogos Varėnos raj.
Štai vienintelis laimikis smile.gif Laikysim ilgam prisiminimui...

user posted image

Na dar porą saujų voveraičių preišpaskutinę dieną radom...
Atsakyti
vo koks egzempliorius biggrin.gif
Atsakyti
Kad ir sausa,bet matyt suveikė jaunas mėnulis.Krepšys lepšių visokių ir didelių ir mažiukų ir 4 raudonviršiai,keli kazlėkiukai,voveraitės ir viena kelmutė(kažkoks nesusipratimas). blink.gif
Po rytdienops lietaus,ketvirtadienį tikrai mausiu vėl
Man patinka vienai grybauti,nereikia nei prie ko taikytis.Šiandien miške buvau vienintelė,su voveryte pasikalbėjome. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vienas grybautojas, nes man teko dirbti. Šimtas baravykų, keletas raudonikių ir lepšių. Raudonikiai ir lepšės valgymui, keturi puslitriukai mariniuotų baravykų. Šį kartą šiek tiek daugiau pakirmijusių. Netyčia vyras su baravyku parsinešė mėlyną vabalą, tai jis nieko nelaukdamas dar vieną baravykiuką į drūzgus sugraužė, kol grįžau iš darbo.

http://www.efoto.lt/node/97343
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 14, 21:18)
Šiandien vienas grybautojas, nes man teko dirbti. Šimtas baravykų, keletas raudonikių ir lepšių. Raudonikiai ir lepšės valgymui, keturi puslitriukai mariniuotų baravykų. Šį kartą šiek tiek daugiau pakirmijusių. Netyčia vyras su baravyku parsinešė mėlyną vabalą, tai jis nieko nelaukdamas dar vieną baravykiuką į drūzgus sugraužė, kol grįžau iš darbo.

http://www.efoto.lt/node/97343

super!4 o šio geriau į krepšį neįsidėt, nes sugeba ir kelis grybus susmulkint, kol pagrybauji. Pora kart pasitaikę.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 14, 16:08)
Na jau koks grožis wub.gif . Bandyk, turėtų pavykti. Dėl tikrumo, jei abejoji gali pakaitinti stiklainiuose. Svarbu švara. Anksčiau dėdavau daugiau acto, su metais atsirinkau, kad laikosi ir su mažiau.

Kad tik butu is ko bandyti biggrin.gif
Siandien lyja pas mus, tai ryt-poryt vel bandysiu eiti miskan 000054.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurkinas @ 2015 09 14, 17:10)
Štai vienintelis laimikis  smile.gif Laikysim ilgam prisiminimui...

Super vaizdelis thumbup.gif
Galit pavadint "after forest" thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 15 rugsėjo 2015 - 08:16
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 14, 07:33)
bet žinot čia pas mus visos tokios rinktinės, fainos moteros. Nu toje FB grupėie ten kai tiek daug žmonių tai ir tokių stipriai pavydžių ir nemandagių ir t.t.,kad jokiu būdu nedėčiau ten nei vienos foto  doh.gif vieną merginą tiek ištąsė,kad turėjo užrašą dėt ir fotkinti su grybais  doh.gif

pritariu, vakar viena grubautaja irgi perdavinejo rastiskus linkejimus , cia tik pavydas, juodas pavydas.

as pavydziu bet baltai smile.gif man dziugu kad kitiems sekasi su tokiais puikiais laimikiais
va ir pati pasidalinau nuotrauka, paklausiau patarimo kur kauno apylinkese grybauti, nes esu ne vietine, tad gavau atsakyma kad esu mazas vaikas jei tikiuosi geru vieteliu suzinoti. gi neklausiu tiksliu koordinaciu, tiesiog esu ne vietine ir nezinu net i kuria puse verta vaziuoti.

lyja
clap.gif clap.gif
Atsakyti