Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 10, 20:53)
o aš taip noriu į mišką, nors visi sako nėra, bet man atrodo,ka aš rasčiau biggrin.gif

Aš taip pat maniau,jog tikrai rasiu bent keletąsmile.gif.Nes yra vietelių,kur jie BŪTINAI būna,1-2,bet visada smile.gif ...NĖRA.Gal po dienos-kitos situacija pasikeis,bet "mano" miškuose nėra dar 4u.gif
Atsakyti
ne, visgi tikrai nėra
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 11, 10:24)
ne, visgi tikrai nėra

Nesąmonės darosi schmoll.gif , negi nebus jau visai? verysad.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju tiesiog..
Atsakyti
clap.gif Po biski grizta viltis, kad gal dar prades augti bigsmile.gif
Siandien jau vietoj vieno maziuko radau keleta thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Duotu nors biski dar gero lietaus, tai tikrai dar pridygtu daug ju.

Ar kas is jusu pazista ir renka siuos grybus? Vadinasi "glicioji geltonpede". Raso, kad valgomas, tik 4 kategorijos. Cia buna ju labai daug, kai jau uzeini kur, bet kazkaip niekad mes ju nerinkdavom, tai ir as neimu ju ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 11 rugsėjo 2015 - 13:15
grožių grožis 4u.gif
Atsakyti
ne tas žodis,koks grožis thumbup.gif Praradau viltį kažką panašaus pamatyt... schmoll.gif
Atsakyti
Putinas,taip geriau skinti po šalnų.Bet daugiausiai uogų nelieka,paukščiai nulesa. g.gif
Putino uogas dedu su medumis,geriausias vaistas nuo kosulio. bigsmile.gif
Brukniavau,išeinu iš kirtimo-lepšis gražuolis.Į mašiną ir nulėkiau iki artimiausios grybingos vietos.Valio kazlėkiukai vienos dienos,tik vieno kepurėlė kirmeliuota,visi slidūs,kieti.Ir žiūrėdama į musmirę,užlipau ant baravyko. bigsmile.gif
Manau kitą savaitę bus patys grybai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 rugsėjo 2015 - 19:02
zemaitija jau lupa baravykus smile.gif
Atsakyti
Važiavom tik patikrinti situacijos. biggrin.gif 128.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 12 rugsėjo 2015 - 21:34
Vėta vauuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2015 09 12, 23:33)

Pacio graziausio dydzio baravykiukai thumbup.gif
Mes vaziuosim siandien patikrint vel, negaliu ramiai nusedet, kol nezianu kokia situacija miske lotuliukas.gif
Beje, Vėta, pagal koki receptuka darot grybukus, gal galit parasyt, galit ir i AZ blush2.gif Labai graziai atrodo jusu stiklainiukai wub.gif
As grybus saldau ir dziovinu. I stiklainius esu darius, bet kazko tokie astrus grybai gavos, ta prasme astrus, tokio stipraus skonio, gal acto per daug tame recepte buvo g.gif
Atsakyti