Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2015

gražus mažulis wub.gif
Atsakyti
Tik voveraitės ir kelios sukirmyję ūmedės.Atrodo tokios šviežios,o jau sugraužtos kirminų.Taip tuščia.Dviese vakarienei užteko voveraičių,bet tik tiek. doh.gif
Iš nervų per lietų bruknių vėl pasirinkau.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 08, 20:44)
Iš nervų per lietų bruknių vėl pasirinkau.

O ka jus darot su bruknem? blush2.gif
As taip pat pasirinkau biskuti grybu neradus, ir galvoju kaip jas geriau ziemai islaikyt g.gif Galvoju saldyt, tik nezinau kaip geriau, trintas ar sveikas uogas, ir ar su cukrum ar be g.gif
Atsakyti
tetis buvo siandien, nera net sungrybiu
Atsakyti
verysad.gif Na neiškęsim ir mes, šeštadienį važiuosim patikrinti, bet, po jūsų pasisakymų, optimizmas baigia išgaruoti.
Atsakyti
gal kažkiek vistiek rasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2015 09 09, 12:45)
O ka jus darot su bruknem? blush2.gif

Su kietomos kriaušėmis virtos bruknės labai skanu.Kriaušių gabaliukai lieka nesuvirę.
Rytoj žada mane nuvežti spanguolių,pasidairysiu ir grybų. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,mano šiandienos laimikis-viena raudona musmirė thumbup.gif .Tiesa,2 šungrybiai dar.Ir lapuočiuose,ir samanynuose jokios gyvybės.didelis ir storas NULIS 4u.gif
Atsakyti
Nėra nei spanguolių nei grybų. schmoll.gif Vienas storalūpis,bet jau šungrybiai prasidėjo. g.gif Bet nors putino uogų parsivežiau. thumbup.gif
Atsakyti
o aš taip noriu į mišką, nors visi sako nėra, bet man atrodo,ka aš rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 10, 20:53)
o aš taip noriu į mišką, nors visi sako nėra, bet man atrodo,ka aš rasčiau biggrin.gif

Nu ir eik cool.gif , man irgi atrodo, kad rastum.
Gal net ir aš rasčiau. Eisiu ryt...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 10, 19:48)
Nėra nei spanguolių nei grybų. schmoll.gif Vienas storalūpis,bet jau šungrybiai prasidėjo. g.gif Bet nors putino uogų parsivežiau. thumbup.gif

As is putino uogu nieko nesu bandzius daryti, bet itariu, kad siemet jau bandysiu, nes sitiek yra, kad sunku pro kruma praeit nepasidziaugus, sitiek uogu siais metais daug yra bigsmile.gif
user posted image

O jus jas vaistiniais sumetimais naudojat ar paprastai darot kaip uogienes ar sultis? blush2.gif Ir dar klausimukas, kiek skaiciau, tai visur raso, kad reikia skinti po pirmu salnu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 11 rugsėjo 2015 - 08:36