gražus mažulis
Tik voveraitės ir kelios sukirmyję ūmedės.Atrodo tokios šviežios,o jau sugraužtos kirminų.Taip tuščia.Dviese vakarienei užteko voveraičių,bet tik tiek.
Iš nervų per lietų bruknių vėl pasirinkau.
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 08, 20:44)
O ka jus darot su bruknem?
As taip pat pasirinkau biskuti grybu neradus, ir galvoju kaip jas geriau ziemai islaikyt Galvoju saldyt, tik nezinau kaip geriau, trintas ar sveikas uogas, ir ar su cukrum ar be
tetis buvo siandien, nera net sungrybiu
Na neiškęsim ir mes, šeštadienį važiuosim patikrinti, bet, po jūsų pasisakymų, optimizmas baigia išgaruoti.
gal kažkiek vistiek rasit
QUOTE(cavalli @ 2015 09 09, 12:45)
O ka jus darot su bruknem?
Su kietomos kriaušėmis virtos bruknės labai skanu.Kriaušių gabaliukai lieka nesuvirę.
Rytoj žada mane nuvežti spanguolių,pasidairysiu ir grybų.
Nėra nei spanguolių nei grybų. Vienas storalūpis,bet jau šungrybiai prasidėjo. Bet nors putino uogų parsivežiau.
o aš taip noriu į mišką, nors visi sako nėra, bet man atrodo,ka aš rasčiau
QUOTE(Lerikyte @ 2015 09 10, 20:53)
o aš taip noriu į mišką, nors visi sako nėra, bet man atrodo,ka aš rasčiau
Nu ir eik , man irgi atrodo, kad rastum.
Gal net ir aš rasčiau. Eisiu ryt...
QUOTE(IngridaB @ 2015 09 10, 19:48)
Nėra nei spanguolių nei grybų. Vienas storalūpis,bet jau šungrybiai prasidėjo. Bet nors putino uogų parsivežiau.
As is putino uogu nieko nesu bandzius daryti, bet itariu, kad siemet jau bandysiu, nes sitiek yra, kad sunku pro kruma praeit nepasidziaugus, sitiek uogu siais metais daug yra
O jus jas vaistiniais sumetimais naudojat ar paprastai darot kaip uogienes ar sultis? Ir dar klausimukas, kiek skaiciau, tai visur raso, kad reikia skinti po pirmu salnu