Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajutote, kad norite antro vaiko?

QUOTE(klastune @ 2007 07 13, 14:51)
Įdomi tema. Nors aš tik neseniai pagimdžiau pirmagimį, vyrui sakau- griežtą user posted image , o jis taip nori dar bent vieno mažuliuko. Nežinau ar čia visi įspūdžiai po gimdymo dar nenuslūgę, bet bijau. Nors jaučiuosi gerai, bet jei nebus netyčiuko, kaži ar pasiryšiu antram ... Aišku, sūnaitėliui reikia draugijos.

manau kad tikrai pasikeis nuomone, nes dauguma taip mano kai lialius dar mazas, manajai du su puse ir dabar jau masatau apie antra, o ir mazoji vis sako noriu sese ir broli.
Atsakyti
O žinot, nors ir pati pirma vis pasisakau, kad reik bent dviejų mažylių, labai norėjau jau antro, bet... Gelbėkit! unsure.gif Kažkas pasidarė... Mažajam jau pusantrų, neužilgo norėsis jam draugo, bet man prasidėjo...: ar viskas bus gerai su antru, ar bus sveikas, ar bus geri santykiai su vyru, ar gerai su finansais ir t.t. ... Kažkaip ko gero atėjo laikas, apie kurį kitos sako: arba mažu skirtumu gimdyt arba po to bus sunku pasiryžt verysad.gif Ar jau man taip ir atsitiko? Jau nebeišeina pasiryžt? g.gif
Atsakyti
o aš kai gimė dičkė, jau kitą dieną pasakiau - NORIU DAR lotuliukas.gif Ir tas noras niekur nedingo nei dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 01 rugpjūčio 2007 - 13:23
Auginu dukryte, apie antra leliuka svajoju jau gal kokie metai, bet matyt dar ne laikas. Dar visai neseniai su vyru normaliai ant koju atsistojom, normalius darbus susiradom, namuos isikurem. Noriu tada tureti antra vaikiuka, kai nebeslegs finansines problemas, nes maziukai labai gerai junta mamos ir tecio nerima... Manau, vaiko auginimas bent jau pirmuosius dvejus metus turetu buti vienintelis mamos uzsiemimas. Kai galesiu sau leisti tokia prabanga atsiduoti vien tik vaikelio auginimui, tuomet ir turesiu antraji blush2.gif Nors g.gif Pirmoji mano mergike visai nuostabus vaikas isaugo nepaisant kraustymusi ir kitu problemu, su kuriomis susiduria jaunos seimos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vizustep @ 2007 08 01, 16:11)
Auginu dukryte, apie antra leliuka svajoju jau gal kokie metai, bet matyt dar ne laikas. Dar visai neseniai su vyru normaliai ant koju atsistojom, normalius darbus susiradom, namuos isikurem. Noriu tada tureti antra vaikiuka, kai nebeslegs finansines problemas, nes maziukai labai gerai junta mamos ir tecio nerima... Manau, vaiko auginimas bent jau pirmuosius dvejus metus turetu buti vienintelis mamos uzsiemimas. Kai galesiu sau leisti tokia prabanga atsiduoti vien tik vaikelio auginimui, tuomet ir turesiu antraji blush2.gif  Nors  g.gif  Pirmoji mano mergike visai nuostabus vaikas isaugo nepaisant kraustymusi ir kitu problemu, su kuriomis susiduria jaunos seimos ax.gif

Va ir aš apie tą patį: noriu galėt auginti mažiuką bent iki poros metukų... verysad.gif Kita vertus, neduoda ramybės tai, kad kol tai atsitiks, sūnelis jau bus didelis ir vaikai nebus viens kitam tokia kompanija kaip kumštis unsure.gif Tas atsistojimas ant kojų gali labai užtrukti, o pirmasis auga irgi visko matydamas: ir kraustymosi ir taupymo... ir auga puikiai... g.gif Gal reik ryžtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darra @ 2007 07 31, 08:58)
O žinot, nors ir pati pirma vis pasisakau, kad reik bent dviejų mažylių, labai norėjau jau antro, bet... Gelbėkit! unsure.gif Kažkas pasidarė... Mažajam jau pusantrų, neužilgo norėsis jam draugo, bet man prasidėjo...: ar viskas bus gerai su antru, ar bus sveikas, ar bus geri santykiai su vyru, ar gerai su finansais ir t.t. ... Kažkaip ko gero atėjo laikas, apie kurį kitos sako: arba mažu skirtumu gimdyt arba po to bus sunku pasiryžt verysad.gif  Ar jau man taip ir atsitiko? Jau nebeišeina pasiryžt?  g.gif

Ir aš lygiai taip pat vis baiminausi kad vaikelis gimtų sveikas, kad su finansais viskas būtų gerai, o po to pagalvojau, kad jeigu nieko nedarysiu dabar bigsmile.gif ,tai antro susilauksiu 30 metų, o trečio 40 (labai jau norėjau trijų mažuliukų) nestuke.gif
Ir antro susilaukiau 28metų, o trečio - 32. Išmokau taupyti ir laiką, ir pinigus.
Labai dėkoju žmogui, kuris kažkada man iš širdies patarė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2007 08 02, 16:03)
Ir aš lygiai taip pat vis baiminausi kad vaikelis gimtų sveikas, kad su finansais viskas būtų gerai, o po to pagalvojau, kad jeigu nieko nedarysiu dabar bigsmile.gif ,tai antro susilauksiu 30 metų, o trečio 40 (labai jau norėjau trijų mažuliukų) nestuke.gif
Ir  antro susilaukiau 28metų, o trečio - 32. Išmokau taupyti ir laiką, ir pinigus.
Labai dėkoju žmogui, kuris kažkada man iš širdies patarė rolleyes.gif

Ir aš linkstu link tokio sprendimo... Viskas iki galo išspręsta vis tiek nebus niekada... Ir vyras labai nori... blush2.gif
Atsakyti
Suprantu, kad apsispres kito vaiko gimimui tikrai sunku, man taip pat buvo. Gailiuosi, kad velokai apsisprendiau ir skirtumas tarp vaiku toks didelis. Jiems tikrai butu smagiau, jei butu panasesio amziaus. Dabar vyresnelis ruosiasi i 1kl., o mazius dar nekalba, tik visur lenda. Tai jeigu mamytes svarstot del antro, tai jau geriau mazesnis skirtumas thumbup.gif , cia mano nuomone. O problemyciu visad buvo ir bus. Mano mociute vis sako, kad ir karo metais vaikus augino, ir ne po viena, ir visi isaugo, net geresni biggrin.gif , cia jos nuomone. Vargas grudina.........
Atsakyti
Sveiktues 4u.gif

labai gerai kad radau jusu skyreli,nes mane jau uzgrauze abejones schmoll.gif Su vyru dar pradzioj apsisprendem ir susiderejom tongue.gif kad visgi mums 5 uzteks vaiku.Jis aisku daugiau norejo,bet as uzstreikavau.Pati siaip visada svajojau apie gausia seima,net dar vyro nepazinodama.
Mano vyras be galo myli vaikus,turim dabar dukryte 10 menesiu,vyras aisku ir berniuko ziauriai noretu,tai ir sako man tai jau darom broliuka.as zinojau kazkaip kad mes tuos vaikucius turesim,bet kazkas manyje mane stabdo.Bijau ir mokslai nepradeti,ne duok Dieve vyrui kas nutiks unsure.gif kuo as vaikus ismaitinsiu,nei profesijos neturedama g.gif unsure.gif Kyla ir abejoniu visokiu,mano kunas dar nepasiruoses????ar galvoje dar nepasiruose???kur dingo tas mano noras tureti daug vaikuciu.
o dar ir aplinkiniu nuomone vargina,zpac mano mamos doh.gif dvieju vaiku ir ne daugiau,kam tau reikia,siaubas ir t.t.Aisku man nesvarbi tiek kitu nuomone kad klausyciau,bet kai artimieji taip sako,tai jauciuosi nekaip,negi slapstytis ir vaikus gimdyti,tai kazkaip kvaila.Ir siaip upa numusa.
Nebezinau pasimetus juodai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 26, 10:22)
Sveiktues  4u.gif

labai gerai kad radau jusu skyreli,nes mane jau uzgrauze abejones  schmoll.gif Su vyru dar pradzioj apsisprendem ir susiderejom  tongue.gif kad visgi mums 5 uzteks vaiku.Jis aisku daugiau norejo,bet as uzstreikavau.Pati siaip visada svajojau apie gausia seima,net dar vyro nepazinodama.
Mano vyras be galo myli vaikus,turim dabar dukryte 10 menesiu,vyras aisku ir berniuko ziauriai noretu,tai ir sako man tai jau darom broliuka.as zinojau kazkaip kad mes tuos vaikucius turesim,bet kazkas manyje mane stabdo.Bijau ir mokslai nepradeti,ne duok Dieve vyrui kas nutiks  unsure.gif kuo as vaikus ismaitinsiu,nei profesijos neturedama  g.gif  unsure.gif Kyla ir abejoniu visokiu,mano kunas dar nepasiruoses????ar galvoje dar nepasiruose???kur dingo tas mano noras tureti daug vaikuciu.
o dar ir aplinkiniu nuomone vargina,zpac mano mamos  doh.gif dvieju vaiku ir ne daugiau,kam tau reikia,siaubas ir t.t.Aisku man nesvarbi tiek kitu nuomone kad klausyciau,bet kai artimieji taip sako,tai jauciuosi nekaip,negi slapstytis ir vaikus gimdyti,tai kazkaip kvaila.Ir siaip upa numusa.
Nebezinau pasimetus juodai... verysad.gif

as pajutau kad noriu antro, kai sunui sukako treji.... deja finansai neleidzia.. taip ir gyvenu jau metai su savo svajone:)
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2007 08 26, 09:30)
as pajutau kad noriu antro, kai sunui sukako treji.... deja finansai neleidzia.. taip ir gyvenu jau metai su savo svajone:)

jo tie finansai visiems svajones gadina doh.gif verysad.gif bet ar negirdejai kaip yra sakoma,vaikas visada atsinesa tiek kiek jam reikia mirksiukas.gif as tai kazkaip negalvoju apie pinigus,bet gal del to kad Vokietijos valstybe taip rupinasi zmogumi g.gif Pas mane dvejones kyla del visai kazko kito,bet nezinau kas tai galetu buti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Labai man patiko vienos mamos komentaras, kad pagimdzius pirmagimi daugiua vaiku nebenori. As irgi kokius 2 men. po sunelio gimimo sakiau kad niekada gyvenime daugiau vaiku nebenoresiu schmoll.gif . Paskui pasakiau, kad kada nors g.gif . O dabar jau noreciau antro, ir vyras nori. Tik kol kas finansai ir darbo reikalai neleidzia verysad.gif . Bet po kokiu metu manau ateis tas laikas nestuke.gif . Ir tikiuosi kad tas antras bus ne paskutinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iren@: 26 rugpjūčio 2007 - 19:58