Aš visada norėjau pametinukų Dabar mažei tuoj 6mėn.ir galvočiau apie kitą,bet nelabai su vyru sutariam,tai abejoju O taip norėčiau 3.Du pamečiui,paskiau pult į darbus,atsigaut ir po 4-5m.trečiuką gimdyt Bet nežinau,ar svajonės išsipildys
QUOTE(lodore @ 2007 06 17, 13:25)
Antras gavosi netyčiukas, tiesiog pasirinko laiką, kada ateiti į šeimą. Dar ilgai būčiau nesuplanavusi, karjera, remontai ir pan, bet labai džiaugiuosi, kad turiu porytę.
ir mums taip pat pasisekė. Atėjo pralaužęs visas apsaugines užkardas
Dabar irgi turime porytę ir neatsidžiaugiam .
kadangi pati esu vienturtė ir nebuvo man tada labai smagu... , tad turėjau tikslą - būtinai auginsiu du vaikus Tad susilaukę vieno, nterukus ir apie kito atėjimą pradėjom planuoti... mano svajonė išsipildė, auginu du pačius nuostabiausius berniukus
sveikutes, as pajauciau kad jau laikas....pradejau dairytis i mazucius atkreipti demesi i vezimelius ir rubelius - atejo naturalus noras , taciau tada nebuvo galimybes gyvenom uzsieni nei soc.garantiju nei nuolatines gyvenamosios vietos neturejom vyresneliai buvo 6 -eri. taciau kai tik grizom i Lietuva isidarbinau iskart pradejom galvoti apie naujagimi musu seimoje ir JI neuzilgo apsireiske , dabar mums jau 10,5 men.
TARP PIRMO IR ANTRO NENOREJAU DIDELIO SKIRTUMO.NOREJOME IR BANDEME PO DVIEJU METU BET YRA KAIP YRA SKIRTUMAS SESI METAI
Įdomi tema. Nors aš tik neseniai pagimdžiau pirmagimį, vyrui sakau- griežtą , o jis taip nori dar bent vieno mažuliuko. Nežinau ar čia visi įspūdžiai po gimdymo dar nenuslūgę, bet bijau. Nors jaučiuosi gerai, bet jei nebus netyčiuko, kaži ar pasiryšiu antram ... Aišku, sūnaitėliui reikia draugijos.
Turiu 5men.dukryte ir labai skubu nusipirkt antra leliuka.Nes noriu dveju vaiku,bet neisivaizduoju,kad praejus keliems metams vel pasiruosiu patirti visus sunkumus.Tad arba dabar arba nezinau kada
Mano pupa rugsėjį bus pirmokė . Jau metai kaip ji mane ragina pirkti sesę ir vyras vis paspaudžia kalbomis apie antrą vaikelį ( jis pats vienturtis,liūdna buvo vienam augti), bet...negaliu ryštis bijau, labai sunkiai auginau pirmąją iki metų beveik nemiegojau...be to buvau labai jauna... Pati irgi JAU norėčiau antro vaikelio, bet gal jau per didelis skirtumas bus tarp vaikų... ŽODŽIU,PASIMETUS...
As jau ir imu galvoti apie antra atzala, bet vis kazkas stabdo, vis atrandu kazkokiu priezacsiu, su savo pirmaja taip pat daug vargau iki metu gal net daugiau nemiegojau ir siaip sunkiai gimdziau, tai prisigalvoju visko, kad ir nebesinori. Tik va nesinori, kad viena augtu
Mintys apie antrąjį mažylį pradėjo "kamuoti", kai vyresnėlis buvo pakankamai savarankiškas (lankė darželį). Norėjosi vėl pajusti augančią gyvybę po širdute .
Ir atsitiko kaip buvo beveik suplanuota (slapta svajota , kad mano atostogos sutaptu, su vyresnėlio pirmaisiais mokslo metais ).
Pirmokas mamą rasdavo namie kartu su sese.
Ir atsitiko kaip buvo beveik suplanuota (slapta svajota , kad mano atostogos sutaptu, su vyresnėlio pirmaisiais mokslo metais ).
Pirmokas mamą rasdavo namie kartu su sese.
Turiu 8 menesiu dukryte, antra planuosiu po keliu metu, nes vel pasiilgsiu leliuko Man nera kancia auginti leliukus.