QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 18:35)
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis.
mano mažytei tik 9 mėnesiukai, bet antro vaikelio nenoriu...tiksliau nenoriu DABAR
aš visada buvau ir esu už didelę šeimą...mano idealas- šeima su 3-4 vaikiukais....ir nors nėštumas buvo nelengvas ir pogimdyvinis periodas taip pat (neramus vaikas, vaiko ligos, mano ligos) cvistiek mano svajonė lieka ta pati.....
Kodėl nenoriu vaikiuko dabar? dėl daugelio priežasčių...pirmiausia, manau, kad kiekvienas vaikas turi teisęs gauti maksimalų tėvų dėmesį...bent jau 3 metus...o jei atsiras kiti mažiai, tas pirmasis liks užmirštas (pvz taip nutiko mano šeimoje...po manęs gimė brolis silpna sveikata, tai aš likau nuošaly, augau lyg ir šeimoj, bet iš tikrųjų augau gatvėj, augau pati sau
dar norisi truputėlį padirbėti, susikurti geresnę buitį...bet viskas aišku savo ribose...nesiruošiu uždirbti viso pasaulio pinigų...
Teisingai Rita rašė...reikia tikslo...taip mes susilaukėm Kotrynėlės...
užsibrėžėm tikslą, kada pradėdam, o tada jau kaip bus taip..ir va- mažė su mumis.....taigi esu užsibrėžus nematomą tikslą ir ateičiai- antram mažiukui (gal kokie 2009 ar 2010