Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajutote, kad norite antro vaiko?

QUOTE(pandutė @ 2007 01 24, 21:36)
nu tai va as ir sakau butu vyras kitokio mastymo arba tureciau kita vyra gal,bet dabar sutokiais santykiais  schmoll.gif  doh.gif

Na, nenusimink 4u.gif Žmogus gyveni ir net nežinai kiek tavęs laukia siurprizų gyvenime smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru niekada nesvarsteme del vaiku kiekio. Kai pradejome planuoti viena, iskart supratome, kad noresime ir antro tongue.gif . As noreciau ir daugiau, tik del sveikatos negaliu. Tad esam laimingi sukrapste dvi merginas bigsmile.gif Vienas, vaikas ne vaikas. Nors mano vyras ne is tu, kurie moteris lepina uz jas viska padarydamas ar siaip kokiom maloniom smulkmenom palepindamas (turiu pasidaryti viska pati), bet as laiminga, kad turim du, o ne viena vaikuti thumbup.gif
Atsakyti
senai svajoju apie antrą vaiką, bet kol kas mokslai ir darbai dar to neleidžia verysad.gif
Atsakyti
Vis bandau saviskį įtikinti, kad mums reikia antro. Mane erzina tokie jo argumentai - ar mes galėsim jį aprūpinti materialiai, tu ir vėl busi pikta, kad aš per mažai laiko skirsiu vaikui.
Atsakyti
na jo,mes irgi ilgai brendom iki antro vaikelio,tiesiog viena karta vakarieniaudami ir gurksnodami vyno nusprendem,kad mum jo reikia,labai jau viskas nusistoveje buvo seimoj,norejosi "ekstrimaliu"pokyciu lotuliukas.gif ,be to bendradarbes viena po kitos i dekreta isejo,tai uzsikreciau ir as ta bacila biggrin.gif
Atsakyti
visada galvojome, kad turėsime kelis vaikučius.pirmas buvo planuotas.o antras svajotas, norėtas. bet sąmoningai nesiryžome, turėti antrą vaikutį, galvodami, kad dasr ne laikas.tiesiog tai buvo lauktas netyčiukas, kuris atsirado pačiu laiku mūsų gyvenime.
džiaugiamės turėdami dvi dukrytes, tarp kurių skirtumas 3.5m thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 18:35)
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis.  g.gif
mano mažytei tik 9 mėnesiukai, bet antro vaikelio nenoriu...tiksliau nenoriu DABAR mirksiukas.gif aš visada buvau ir esu už didelę šeimą...mano idealas- šeima su 3-4 vaikiukais....ir nors nėštumas buvo nelengvas ir pogimdyvinis periodas taip pat (neramus vaikas, vaiko ligos, mano ligos) cvistiek mano svajonė lieka ta pati.....

Kodėl nenoriu vaikiuko dabar? dėl daugelio priežasčių...pirmiausia, manau, kad kiekvienas vaikas turi teisęs gauti maksimalų tėvų dėmesį...bent jau 3 metus...o jei atsiras kiti mažiai, tas pirmasis liks užmirštas (pvz taip nutiko mano šeimoje...po manęs gimė brolis silpna sveikata, tai aš likau nuošaly, augau lyg ir šeimoj, bet iš tikrųjų augau gatvėj, augau pati sau unsure.gif dar norisi truputėlį padirbėti, susikurti geresnę buitį...bet viskas aišku savo ribose...nesiruošiu uždirbti viso pasaulio pinigų...

Teisingai Rita rašė...reikia tikslo...taip mes susilaukėm Kotrynėlės... wub.gif užsibrėžėm tikslą, kada pradėdam, o tada jau kaip bus taip..ir va- mažė su mumis.....taigi esu užsibrėžus nematomą tikslą ir ateičiai- antram mažiukui (gal kokie 2009 ar 2010 g.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš visą laiką žinojau kad noriu min dvieju- mergaitės ir berniuko.
Atsakyti
vien noro neužtenka biggrin.gif
o jei rimtai, tai manau, kad vaikai patys pasirenka laiką kada jiems apsigyventi pilvelyje. jie atsiranda pačiu laiku, nors dažnai trodo, kad dar ne laikas, norisi padirbti, karjerą padaryti, susikurti geresnę buitį ir tt. bet visa tai galima padaryti ir pasiekti, kai esame vyresnės. o gimdyti vyresniame amžiuje yra pavojingiau...
aš už laukiamus netyčiukus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes asabieju maziuku susilaukiau gerdama kontroceptikus ,neticiukai bet labai laukti ir milimi, g.gif aisku kai atsirado mazasis viresneliui to demesio maziau ax.gif ax.gif bet visa tai kompensuos kai jis su broliu gales zaisti kartu juk vienas niekada nebebus thumbup.gif o gatvei mano viresnelis tikrai neauks,nes as manau kai bebutu vistiek uzteks laiko abiems ir meiles abiems,nes mamos stiprios ir kalnus dar netokius del savo maziuku nuvers soske.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 03 07, 15:19)
vien noro neužtenka biggrin.gif
o jei rimtai, tai manau, kad vaikai patys pasirenka laiką kada jiems apsigyventi pilvelyje. jie atsiranda pačiu laiku, nors dažnai trodo, kad dar ne laikas, norisi padirbti, karjerą padaryti, susikurti geresnę buitį ir tt. bet visa tai galima padaryti ir pasiekti, kai esame vyresnės. o gimdyti vyresniame amžiuje yra pavojingiau...
aš už laukiamus netyčiukus thumbup.gif

vadinasi už mane- mano abu tokie
jei bučiau planavus bijau kad bučiau likus su vienu. Dar planavau baigti mokslus , atsistoti ant kojų.... o paskui laikai pasikeitė- visos mano vienmetės draugelės turi jaunesnius bet tik ok vieną- labai daug priežasčiu atsirado...
Atsakyti
Antras gavosi netyčiukas, tiesiog pasirinko laiką, kada ateiti į šeimą. nestuke.gif Dar ilgai būčiau nesuplanavusi, karjera, remontai ir pan, bet labai džiaugiuosi, kad turiu porytę. 4u.gif
Atsakyti