QUOTE(Burka @ 2007 01 02, 21:31)
Rita,niu fantastiska istorija
ech, toks tas gyvenimas. Niekam neidomu ko norim mes - viskas suplanuota zymiai anksciau, o mes cia esame, kad vykdytume ta plana
QUOTE(Amunette @ 2007 01 03, 10:17)
Tikrai, Rita, neįtikėtina istorija. Iš tikrųjų pati didžiausia žmogaus laimė ir vertybė yra šeima. Už šeimą nieko nėra brangiau, už artimus ir mylimus žmones
O aš sukūriau antrą šeimą, ir dėl antro pasiryžau šiaip ne taip, nors irgi buvau tvirtai nusprendusi daugiau jokių vaikų. Mano vyresnėliui bus 9 metai, gana didelis tarpas bus tarp sesutės (broliuko) bet vis geriau nei būti visai vienam. Nenoriu, kad užaugtų viskuo aprūpintas egoistas, reikia išmokti ir jam dalintis su sese (broliu)
Vaikelio labai laukia vyras, jo tėvai išvis sakė jį iš mūsų pavogs O aš pati dar nesusigaudau kas ir kaip
O aš sukūriau antrą šeimą, ir dėl antro pasiryžau šiaip ne taip, nors irgi buvau tvirtai nusprendusi daugiau jokių vaikų. Mano vyresnėliui bus 9 metai, gana didelis tarpas bus tarp sesutės (broliuko) bet vis geriau nei būti visai vienam. Nenoriu, kad užaugtų viskuo aprūpintas egoistas, reikia išmokti ir jam dalintis su sese (broliu)
Vaikelio labai laukia vyras, jo tėvai išvis sakė jį iš mūsų pavogs O aš pati dar nesusigaudau kas ir kaip
Tikra teisybe. As dabar kartais kai pagalvoju, kaip bijodavau keliu priaugtu gramu (ne kilogramu!!!), kaip megau nesiotis po rubu parduotuves, kiaura diena sedet Uzupio terasoj su cigarete ir kavos puodu, trankyt tevu dovanota masina, tycia pramiegot i darba... Ir jei galeciau su "ana Rita" pakalbeti - ji tikrai man pasakytu "kaaaa???? Kokia dar seima??? Vaikai, pampersai, tyreles, darzeliai... Jus gal juokaujat!"
Bet kada visa tai apsiverte aukstyn kojom - pamenu tik fragmenta - save verkiancia ir mintyse kalbancia su nezinia kuo (nors dabar as zinau su kuo kalbejau ) ir taip ir nepadovanotus marskinelius bei kojinytes. Et, nu kvaila gi as - gi tuo metu nei viena drauge ne nesiruose lauktis Maza to, kai pastojau visos jos ir isgaravo
Amunette, saunuole, kad pasiryzai!!! Vaikiukai turi tureti broliukus ir sesutes. Pati uzaugau viena - zinau, kaip nesaldu. Tad lengvo tau nesiojimo ir dar lengvesnio gimdymo!!!