Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajutote, kad norite antro vaiko?

Gerai toms moterims, kurios sugeba viską susiplanuoti. Mūsų sūneliui buvo 2,5, kai sužinojau, kad laukiuosi. Ir gaerai, galvoju, tarp vaikų bus mažas skirtumas. Ir visada kalbėjau, kad turėsiu 2 vaikus. O gimė.... dvyniai.
Galvojau:"Viskas, gyvenimas baigėsi- man 23 metai, o jau trys vaikai." Bet tada jis tik prasidėjo, vyras labai surimtėjo, ir viskas ėjosi kaip iš pypkės. Ir dabar nesiskundžiu, liūdna nebūna, net nejauti, kaip vakaras ateina. bigsmile.gif
Atsakyti
Ai, vyras pradėjo apie antrą kalbėti, kai vaikui tik pusė metų buvo: "gražus gavosi, darom dar" lotuliukas.gif o nusprendėme prieš pusmetį. Ir ką? - dar nieko
verysad.gif Nors tiesa sakant nusprendžiau aš, nes namie su vaikais aš sėdėsiu, ne vyras..... unsure.gif
Atsakyti
Vieną rytą tiesiog atsibudau ir pajaučiau kad noriu antro. Iš pradžių dar bandžiau nieko nesakyti vyrui o pati "apsiuostyti" blush2.gif , bet kai gatvėse pradėjau matyti tik vaikelius supratau kad jau metas
Atsakyti
As labai noriu antro vaikelio, bet sunku priklabinti vyra.Siaip dabar gyvename neblogai;savo butas, abu dirbame.Visgi vyras bijo finansiniu sunkumu gimus antram. Na, pas mane jisai toks prie pesimistu unsure.gif Kaip ji prikalbinti? g.gif
Atsakyti
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis. g.gif
Atsakyti
mano situacija keik kitokia siuo klausimu buvo ax.gif
ilgai gyvenau viena su dukra,o kai atsirado vyras,tai kazkaip greit ir suplanavom :ax:galvojau tai labai daug,svarsciau visus uz ir pries, o paskui pagalvojau,kad nieko gero tas svarstymas neduos,emem ir pasigaminom biggrin.gif
o kaip viskas dabar sekasi,cia jau kitas klausimas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 19:35)
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis.  g.gif

Vat ir as nesuprantu kaip zmones nori antro, trecio, o dar kai kurie viena po kito padaro doh.gif As manau ilgai nenoresiu, o gal ir niekada. O ir vyras sako daugiau nenores, sako geriau vienam visa meile atiduosiu, nes vis vien abu vienodai nemyliesi, vienas visada uz kita buna labiau mylimas. Vat jei nereiktu buti nesciai ir vaikai nekliktu tai gal ir noreciau, bet kad taip nera, tai ir vaiku daugiau nenoriu. O savo mazyli tai myliu be galo, bet jo vieno ir uzteks ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2006 10 18, 11:43)
Maniskiui jau greit bus trys metukai, o apie antra vaikeli, net pagalvot nenoriu verysad.gif Aisku, sunkumai pirmaisiais menesiais greit uzsimirso, ir po puses metu jau galvojau "kada nors turesiu antra". Bet kuo toliau, tuo sunkiau....
Ir jei seimoje nera jau taip viskas gerai, nemanau, kad reik gimdyt dar viena vaika, vien del skaiciaus schmoll.gif
Ir mane zeidzia, kai kuriu zmoniu nusistatymas, kad vienturtis tai jau butinai islepintas savanaudis.....ir tas visuomenes spaudimas, kad butinai 2.........
O juk visokiu situaciju gyvenime buna g.gif
Gal geriau vienas, bet laimingas?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 12 19, 14:47)
Vat ir as nesuprantu kaip zmones nori antro, trecio, o dar kai kurie viena po kito padaro  doh.gif As manau ilgai nenoresiu, o gal ir niekada. O ir vyras sako daugiau nenores, sako geriau vienam visa meile atiduosiu, nes vis vien abu vienodai nemyliesi, vienas visada uz kita buna labiau mylimas. Vat jei nereiktu buti nesciai ir vaikai nekliktu tai gal ir noreciau, bet kad taip nera, tai ir vaiku daugiau nenoriu. O savo mazyli tai myliu be galo, bet jo vieno ir uzteks  ax.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif

Nieko čia suprast ir nereikia, tiesiog pajunti wub.gif . Kai didžiąją dalį tavo minčių užima mintys apie dar vieną kleckiuką, tuomet ir supranti, kad labai labai nori tongue.gif Tiesiog subręsti tam ax.gif O dėl meilės dviems vaikams ir daugiau galima ginčytis. Turiu du mažuliukus ir juos abu labai myliu. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be jų. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kaip kažkur skaičiau minty, jog meilės nereikės dalinti perpus, jos tiesiog atsiras dvigubai bigsmile.gif O dėl antro vaikelio, manau niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog pajutau, kad jau noriu, kad jau galiu. Dukrai tuomet buvo treji. Neplanavom antro vaiko. Užteko apie jį pradėti kalbėti, galvoti ir pajutau, kad jis jau beldžiasi. Kažkaip viskas labai gerai išsisprendė. Mažoji pati pasirinko mus. Tarp dukrų 4 metų skirtumas. Augindama antrąją dukrą buvau žymiai ramesnė, nepanikavau kai sukarščiuodavo ar nemiegodavau. Antrą vaiką auginti žymiai lengviau psichologiškai, nors su antrąja turėjau žymiai daugiau problemų. Dukros be galo skirtingais charakteriais. Vyresnėlė - rimtuolė, mažėlė - tikras vijurkas. Tačiau abi sutaria fantastiškai. Viena be kitos negali, viena kitą guodžia, kai nesiseka. Aš tik už antrą vaiką!!! Apie trečią kol kas negalvoju, bet pagrandukas po kokių penkių metų gal ir nieko būtų.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2004 08 20, 10:13)
... nes norėti trečio vaiko  ohmy.gif man atrodo kažkokia mistika...

Man tai neatrodo jokia mistika,as noriu trecio ir dar ziuresim del ketvirto 4u.gif

QUOTE(Supergirl @ 2004 09 22, 18:52)
... Kaip sakant: kaip Dievulis duos  wink.gif

Ir mes daba nusprendem labai neplanuot,o kada ateis laikas,bus ir... thumbup.gif

QUOTE(Auxelis @ 2004 11 10, 18:41)
Aš taip pat jau noriu smile.gif . Argumentai tie patys - smagiau būtų patiems vaikučiams. O ir stabdžio jokio nerandu, kodėl reiktų atidėlioti rolleyes.gif ...

As daba matau kaip smagu butu musu padauzai tureti jau lakstanti broli,ale taip jau gavosi,kad brolis dar tik "gulintis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 18:35)
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis.  g.gif

Manau,kad kiekvienam savo,vienai ir vieno dziaugsmelio uztenka,kitai ir 5 per maza 4u.gif
Atsakyti
Rita,niu fantastiska istorija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, Rita, neįtikėtina istorija. Iš tikrųjų pati didžiausia žmogaus laimė ir vertybė yra šeima. Už šeimą nieko nėra brangiau, už artimus ir mylimus žmones tongue.gif

O aš sukūriau antrą šeimą, ir dėl antro pasiryžau šiaip ne taip, nors irgi buvau tvirtai nusprendusi daugiau jokių vaikų. Mano vyresnėliui bus 9 metai, gana didelis tarpas bus tarp sesutės (broliuko) bet vis geriau nei būti visai vienam. Nenoriu, kad užaugtų viskuo aprūpintas egoistas, reikia išmokti ir jam dalintis su sese (broliu) g.gif
Vaikelio labai laukia vyras, jo tėvai išvis sakė jį iš mūsų pavogs lotuliukas.gif O aš pati dar nesusigaudau kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti