QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 19:35)
Nu bet jūs visos ir šaunuolės. Norit antro, o kai kurios ir trečio vaikelio. Mano auksui dar tik 8mėn, labai jį myliu. Bet pagalvojus apie antrą vaikelį tai net šiurpas nupurto. Gal aš nesveika kažkokia, bet daugiau vaikų tai tikrai nenoriu.Nors daug kas sako, kad praeis kažkiek laiko ir norėsiu. Bet aš labai tuo abejoju, ar tas noras ateis.
Vat ir as nesuprantu kaip zmones nori antro, trecio, o dar kai kurie viena po kito padaro

As manau ilgai nenoresiu, o gal ir niekada. O ir vyras sako daugiau nenores, sako geriau vienam visa meile atiduosiu, nes vis vien abu vienodai nemyliesi, vienas visada uz kita buna labiau mylimas. Vat jei nereiktu buti nesciai ir vaikai nekliktu tai gal ir noreciau, bet kad taip nera, tai ir vaiku daugiau nenoriu. O savo mazyli tai myliu be galo, bet jo vieno ir uzteks
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2006 10 18, 11:43)
Maniskiui jau greit bus trys metukai, o apie antra vaikeli, net pagalvot nenoriu

Aisku, sunkumai pirmaisiais menesiais greit uzsimirso, ir po puses metu jau galvojau "kada nors turesiu antra". Bet kuo toliau, tuo sunkiau....
Ir jei seimoje nera jau taip viskas gerai, nemanau, kad reik gimdyt dar viena vaika, vien del skaiciaus
Ir mane zeidzia, kai kuriu zmoniu nusistatymas, kad vienturtis tai jau butinai islepintas savanaudis.....ir tas visuomenes spaudimas, kad butinai 2.........
O juk visokiu situaciju gyvenime buna
Gal geriau vienas, bet laimingas?