Kviečiame į naują temą
Merginos, prašymas,
Kai komentuojate gautą rūbą, parašykite savo išmatavimus (ūgį jei reikia), tikslų daikto pavadinimą ir kokį dydį gavote
Labai laukiame gautų rūbelių fotoreportažų! Tai suteiktų temai informatyvumo, aiškumo !
Temoje galima nevaržomai vartoti kreipinį "Tu"
Praėjusi tema
Senesnė diskusijų tema
Dar senesnė diskusijų tema
Dar dar senesnė diskusijų tema
J.Crew išparduotuvė
BŪKIM GRAŽIOS IR STILIGOS
2015 pavasaris
j.crew 2015m pavasaris
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 25, 21:24)
Cia is praeitu metu kolekcijos
ACIU uz nauja tema!!
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 25, 21:21)
Nu žėsim gal ir aš jas gausiu
Merginos, o "per nuorodas" tai reiškia išsisaugai nuorodą [pvz feivorituose] ir paskui ją tikrini?
Merginos, o "per nuorodas" tai reiškia išsisaugai nuorodą [pvz feivorituose] ir paskui ją tikrini?
Taip taip, ta ir reiskia
QUOTE(enura @ 2015 07 25, 22:43)
Čia iš praeitos temos "nukopinau" - Tai tebūnie pataisymas " IR iš 2014 metų kolekcijos"
- Ačiū, erinija
Nu einu nuo ryto pabrowsint, nors nieko doro nebus turbūt. Susisaugosiu bent nuorodas
Nors išties šiom dienom labai sunku tuo papildymo laiku prie PC prisėst, tai net abydnoka
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 26, 08:12)
Čia iš praeitos temos "nukopinau" - Tai tebūnie pataisymas " IR iš 2014 metų kolekcijos"
- Ačiū, erinija
Nu einu nuo ryto pabrowsint, nors nieko doro nebus turbūt. Susisaugosiu bent nuorodas
Nors išties šiom dienom labai sunku tuo papildymo laiku prie PC prisėst, tai net abydnoka
- Ačiū, erinija
rastafarinas, nei pameni medziojamo grobio apytikslius pavadinimus- googlink- ismes nuorodas man pavyko keleta taip nukaut
Ir dar pagirsiu Harlow kelnes- labai patiko- didintos dydziu- bet tokios fainos- ir medziagyte vilna viskose ir elastanas- labai idomus ir patogus modeliukas- mano figurai tinkamas
Tikrai rekomenduoju.. Pati mastau pasiimti ta MINT spalvyte vasarai- tik nesumastau prie ko derint ja prie balto?! o dar?!
eirinija, o kaip tokios vasarai
dar su morkava man gražu ir prie expresso gerai dera
vienu žodžiu daug yra spalvos paletčių paguglinus
dar su morkava man gražu ir prie expresso gerai dera
vienu žodžiu daug yra spalvos paletčių paguglinus
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 26, 08:18)
rastafarinas, nei pameni medziojamo grobio apytikslius pavadinimus- googlink- ismes nuorodas man pavyko keleta taip nukaut
Ir dar pagirsiu Harlow kelnes- labai patiko- didintos dydziu- bet tokios fainos- ir medziagyte vilna viskose ir elastanas- labai idomus ir patogus modeliukas- mano figurai tinkamas
Tikrai rekomenduoju.. Pati mastau pasiimti ta MINT spalvyte vasarai- tik nesumastau prie ko derint ja prie balto?! o dar?!
Taip taip, taip ir dariau !!!
Fainai dėl Harlow. Aš galvojau, bet atsiliepimai labai peikė tas "pleats", tai pagalvojau, "ai", nors vilna viliojo, ir tokia plona, maloni medžiaga atrodė. Nu tai ką dabar
O kokią spalvą ėmei? Navy?
Man mint graži.
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 26, 08:47)
Taip taip, taip ir dariau !!!
Fainai dėl Harlow. Aš galvojau, bet atsiliepimai labai peikė tas "pleats", tai pagalvojau, "ai", nors vilna viliojo, ir tokia plona, maloni medžiaga atrodė. Nu tai ką dabar
Man mint graži.
Man mint graži.
Emiau navy ir pilkas- tai patenkinta- ir visi merinukai - boyfriendai platus tinka, jos saurejancios- tai graziai sususaukia
dives, nu tikrai liuks - jauciu teks ir anas pabandyt imt- gaila tik nebe po 12
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 26, 09:55)
Emiau navy ir pilkas- tai patenkinta- ir visi merinukai - boyfriendai platus tinka, jos saurejancios- tai graziai sususaukia
nu, geras, po 12 net nemaciau..
as jau isivaizduoju kaip grazu prie mint prie alyvines, rozes, melsvu kai kuriu atspalviu..saltu tonu prasos pagal mane
Papildyta:
o tokiu niekas neturit, jauciu, mano figurai geriau sios butu????
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row9
O as kai pamaciau dabartines kainas, susinervinau juodai
Labai labai fainas sijonukas, krenta super graziai, su 97 cm ir 71 cm per liemeni - 4 dydis idealiai ,pirkau su 50 % nuolaida, mokejau 30 $, dabar gaunasi 10 $
https://www.jcrew.co...name=WILDFLOWER PINK&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row1
Pirkau Pixie virsuje su uztrauktukais, emiau 4 regular dydi, tai su 175 cm ilgis iki kauliuku,dabar geros, bet man atrodo, kad panesiojus prasitems pirkau su 60% nuolaida, mokejau 30 $, dabar 12.5 $
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX8De9A
Labai labai fainas sijonukas, krenta super graziai, su 97 cm ir 71 cm per liemeni - 4 dydis idealiai ,pirkau su 50 % nuolaida, mokejau 30 $, dabar gaunasi 10 $
https://www.jcrew.co...name=WILDFLOWER PINK&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row1
Pirkau Pixie virsuje su uztrauktukais, emiau 4 regular dydi, tai su 175 cm ilgis iki kauliuku,dabar geros, bet man atrodo, kad panesiojus prasitems pirkau su 60% nuolaida, mokejau 30 $, dabar 12.5 $
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX8De9A
QUOTE(dives @ 2015 07 26, 09:03)
nu, geras, po 12 net nemaciau..
as jau isivaizduoju kaip grazu prie mint prie alyvines, rozes, melsvu kai kuriu atspalviu..saltu tonu prasos pagal mane
Va va- vakar alyvini kasmyra pasiemiau tai masciau su pilkom derinsii- irgi labai grazu man.. Bet tikrai prie mint irgi nieko bus
O tu kelniu- neturiu.. Nepadesiu..
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2015 07 26, 09:31)
Jo su kainom tai vargas- as daug irgi permokejai..
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 26, 08:12)
pretenziju neturiu, tik siaip pastebejimas
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 26, 08:18)
Pati mastau pasiimti ta MINT spalvyte vasarai- tik nesumastau prie ko derint ja prie balto?! o dar?!
man turbut graziausiai mint atrodo prie nude. Dar prie tamsiai melyno dzinso irgi grazu.
Ir visai faini tie variantai kur dives ikele prie oranzines nebuciau sugalvojus ...