Mazas priedas prie Gedytojos dukters, kad ja parase paaugle man rodos esu recenzija i Rubinaiti apie ja rasiusi
Tada juo labiau - apie Gėdytoją.
Man patiko Juodkrantės biblioteka - kad kartu ir suaugusių ir vaikų knygos (galima rinktis pagal nuotaiką ir trenktumą), be to, tos, dėl kurių reikia stovėti eilėje ten ramiai stovi lentynoje
Man patiko Juodkrantės biblioteka - kad kartu ir suaugusių ir vaikų knygos (galima rinktis pagal nuotaiką ir trenktumą), be to, tos, dėl kurių reikia stovėti eilėje ten ramiai stovi lentynoje
Jo..Jeruzales biblioteka atrodo daug prasciau uz Juodkrantes. Juokingiausia, kad mano tetis su zmona ten dabar gyvena, ir bendruomene labai gerai ji prieme. Tai mane is pavardes atpazino, kad as jo dukra, nes pavarde nekeista ir dave knygas be uzstato na ant jo korteles
Verdu zlyvas su sokoladu ir riezutais ir klausausi dar likucius, kuriu negirdejusi is "Sargybu" serijos...visai nieko, svarbiausia, kad kuriniai neilgi, kaip tik virti uogienems Mendelejevas kol kas laukia
Verdu zlyvas su sokoladu ir riezutais ir klausausi dar likucius, kuriu negirdejusi is "Sargybu" serijos...visai nieko, svarbiausia, kad kuriniai neilgi, kaip tik virti uogienems Mendelejevas kol kas laukia
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 14:40)
Sveikute. Koks nuostabus pasiūlymas ir as kaip tik atostogauju, deja, atostogauju ne taip, kaip noreciau. Su itvaru ant kojos. Kelio raistis truko. Kol kas esu nekilnojamas turtas. Namie truputi judu, bet senamiestis man per didelis issukis. Smagaus jums pasivaiksciojimo
Labai gaila,kad nepavyko susimatyti,pasiilgau Taves Ar jau sveika ?
QUOTE(saintlina @ 2015 08 13, 19:58)
sveika užsukus į Vilnių Malonaus jums pasivaikščiojimo ir paplepėjimo
Aš, deja, irgi neprisidėsiu, nes ryt nė Vilniuj nebūsiu.
Gaila,kad diena buvo niekam netinkama,visi issilakste,issibarste.Tikekimes sekanti karta bus lengviau susitikti Si kart jaukiai pasibuvom su Marakes,dar net neissiskirusi su ja,jau pasiilgau jos
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 23:12)
O pas jus negalima perkelti atostogu,jei gauni biuleteni atostogu metu ? Pas mus tarkim jei susergi per atostogas,turi teise atostogas atideti kitam laikui.
QUOTE(Shusha @ 2015 08 15, 18:44)
Beje, jį vainikavo vakarinis fontano šou stebėjimas... Utenoje. Simpatiškas miestas, gražus fontanas
Ir Tu tylejai,kad buvai Utenoje !!!! Beje,ta pat vakar ir as buvau prie fontanu,kaip mes nesusitikom? nedaug tu zmoniu ten buvo,nu bliam,kaip taip prasilenkt...
QUOTE(luiziana @ 2015 09 01, 16:18)
Labai gaila,kad nepavyko susimatyti,pasiilgau Taves Ar jau sveika ?
O pas jus negalima perkelti atostogu,jei gauni biuleteni atostogu metu ? Pas mus tarkim jei susergi per atostogas,turi teise atostogas atideti kitam laikui.
Tikrai labai gaila, na, bet juk ne paskutini karta i Lietuva grizti. Susimatysime butinai. O kelis vis dar streikuoja, dar sia savaite su itvaru vaiksciosiu, o paskui pas gydytojus. Ziuresim, ka sakys. O man nedarbingumo nedave. Pazymejo, kad darbinga. Zinau atveji, kai sulauzyta ranka nereiske, kad zmogus nedarbingas. Juk kaire ranka. Na, bet as labai ir nesigincinau. Darbinga as, darbinga.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 08 31, 09:42)
O man labai patinka Preilos. Mažulytė, o kimštinai knygų prikimšta. Labai dažnai visokių naujienų ir deficitų randu. O ir užstato jokio ten niekas neprašo. Pirmąsyk tereikėjo asmens dokumento.
QUOTE(luiziana @ 2015 09 01, 15:18)
Ir Tu tylejai,kad buvai Utenoje !!!! Beje,ta pat vakar ir as buvau prie fontanu,kaip mes nesusitikom? nedaug tu zmoniu ten buvo,nu bliam,kaip taip prasilenkt...
Aha, Utena buvo paskutinis nemenkos kelionės punktas ir nežinojom- spėsim nespėsim, liks jėgų ar neliks O susitikti negalėjom- mes labai originaliai - iš kitos ežero pusės stebėjom. Kol šviesu buvo pavaikščiojom gerojoje pusėje, paskui nuvažiavom iki užtvankos, o kol mano šeimyna lobio ieškojo, tai jau ir beveik vėlavom. Tai nutarėm šiapus ežero stot- kad ir arčiau/greičiau būtų, ir garantuotai suoliuką gautume.
Į temą- perskaičiau M.Stepnovos "Chirurgą". Nepatiko. Ji gera rašytoja- stiliukas, kalbos turtingumas ( šiuo atveju ranka neyla rašyti- grožis) vis toks pats. Na bet visa kita- ką aš žinau... Knyga niūri, beviltiška, jei nepasakyti, kad žiauri. Bet ne todėl nepatiko, kad man vien teigiamų emocijų norėtųsi. Tiesiog siužetas suveltas, bandomos sukergti šių dienų genialaus plastikos chirurgo ir Hasano Ibn Sabos "gyvenimų linijos" neįtikina. O pabaigoje išniręs angelas išvis "užmuša". Skaitosi lengvai(beje, tą procesą dar palengvina daugybė intarpų- skyrių "skirtukų" kuriuose vardijami įvairiausi chirurginiai instrumentai ), bet perskaičius norisi paklausti- na, ir? Kas tuo norėta pasakyti?
Į kavagėrio temą - su šeima išbandėm naują kabaką - "Višta puode" Daukanto gatvėje. Puikiai praleidome laiką, skaniai pavalgėme. O svarbiausia - ypač malonus, šeimyniškas aptarnavimas - savininkas reguliariai apeina stalelius, teiraujasi ar skanu, ar gerai, ar patinka, klausia pageidavimų ateičiai.
didelė kompanija tilps
didelė kompanija tilps
Parasei, o as uzsinorejau pas ta "Vista puode"
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 09 01, 18:42)
Tikrai labai gaila, na, bet juk ne paskutini karta i Lietuva grizti. Susimatysime butinai.
Taip,butinai ;)Sveik
QUOTE(Shusha @ 2015 09 01, 22:33)
Aha, Utena buvo paskutinis nemenkos kelionės punktas ir nežinojom- spėsim nespėsim, liks jėgų ar neliks O susitikti negalėjom- mes labai originaliai - iš kitos ežero pusės stebėjom. Kol šviesu buvo pavaikščiojom gerojoje pusėje, paskui nuvažiavom iki užtvankos, o kol mano šeimyna lobio ieškojo, tai jau ir beveik vėlavom. Tai nutarėm šiapus ežero stot- kad ir arčiau/greičiau būtų, ir garantuotai suoliuką gautume.
kaip kartais zmones prasilenkia,nu neitiketina,buvom taip arti ir nesusimatem ....
Sveiki
Tikiuosi, pataikiau į tą temą
Pasiėmiau bibliotekoje J. McGuire "Aš+Ji Vaikščiojanti katastrofa". Bibliotekininkė perspėjo mane, kad yra ir analogiška knyga "Aš+Jis", tačiau minėjo, kad tai atskiros knygos ir nesvarbu, nuo kurios pradėti skaityti. Paėmiau dabar knygą į rankas ir matau ant viršelio : "Pagaliau pasirodė ilgai lauktas romano "Aš ir jis" tęsinys... Tai taip išeina, turiu dabar antrą dalį? Ar tikrai nesvarbu, nuo kurios dalies pradėti?
Pasiėmiau bibliotekoje J. McGuire "Aš+Ji Vaikščiojanti katastrofa". Bibliotekininkė perspėjo mane, kad yra ir analogiška knyga "Aš+Jis", tačiau minėjo, kad tai atskiros knygos ir nesvarbu, nuo kurios pradėti skaityti. Paėmiau dabar knygą į rankas ir matau ant viršelio : "Pagaliau pasirodė ilgai lauktas romano "Aš ir jis" tęsinys... Tai taip išeina, turiu dabar antrą dalį? Ar tikrai nesvarbu, nuo kurios dalies pradėti?
Labos
Inikusi pabaigiau skaityti J. M. Auel Zemes vaiku antra dali - Urvine moteris. Arkliu slenis. Visai idomu suzinoti kaip priesistoriniai zmones gyveno, bet antroj dalyje perdaug kuno man
Manau, kad svarbu, nes tikra knygos pabaiga butent antroje knygoje yra. Sios 2 knygos skiriasi tuo,kad pirmoje pasakotoja yra ji, o antroje jis. Taip sakant istorija ta pati tik pasakotojai skiriasi ir antroje knygoje tikra serijos pabaiga Tikiuosi supratai ka norejau psakyti Jei skaitysi tik antra knyga, tai pirmos ir nereikes
Inikusi pabaigiau skaityti J. M. Auel Zemes vaiku antra dali - Urvine moteris. Arkliu slenis. Visai idomu suzinoti kaip priesistoriniai zmones gyveno, bet antroj dalyje perdaug kuno man
QUOTE(dontstop @ 2015 09 03, 18:04)
Sveiki
Manau, kad svarbu, nes tikra knygos pabaiga butent antroje knygoje yra. Sios 2 knygos skiriasi tuo,kad pirmoje pasakotoja yra ji, o antroje jis. Taip sakant istorija ta pati tik pasakotojai skiriasi ir antroje knygoje tikra serijos pabaiga Tikiuosi supratai ka norejau psakyti Jei skaitysi tik antra knyga, tai pirmos ir nereikes
QUOTE(zis @ 2015 09 03, 22:31)
Supratau, ech, gaila