Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Mazas priedas prie Gedytojos dukters, kad ja parase paaugle 4u.gif man rodos esu recenzija i Rubinaiti apie ja rasiusi unsure.gif
Atsakyti
Tada juo labiau wub.gif - apie Gėdytoją.

Man patiko Juodkrantės biblioteka - kad kartu ir suaugusių ir vaikų knygos (galima rinktis pagal nuotaiką ir trenktumą), be to, tos, dėl kurių reikia stovėti eilėje ten ramiai stovi lentynoje bigsmile.gif
Atsakyti
Jo..Jeruzales biblioteka atrodo daug prasciau uz Juodkrantes. Juokingiausia, kad mano tetis su zmona ten dabar gyvena, ir bendruomene labai gerai ji prieme. Tai mane is pavardes atpazino, kad as jo dukra, nes pavarde nekeista ir dave knygas be uzstato thumbup.gif na ant jo korteles
Verdu zlyvas su sokoladu ir riezutais ir klausausi dar likucius, kuriu negirdejusi is "Sargybu" serijos...visai nieko, svarbiausia, kad kuriniai neilgi, kaip tik virti uogienems biggrin.gif Mendelejevas kol kas laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 31 rugpjūčio 2015 - 09:11
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 14:40)
Sveikute. Koks nuostabus pasiūlymas ir as kaip tik atostogauju, deja, atostogauju ne taip, kaip noreciau. Su itvaru ant kojos. Kelio raistis truko. Kol kas esu nekilnojamas turtas. Namie truputi judu, bet senamiestis man per didelis issukis. Smagaus jums pasivaiksciojimo  4u.gif

Labai gaila,kad nepavyko susimatyti,pasiilgau Taves smile.gif Ar jau sveika ?

QUOTE(saintlina @ 2015 08 13, 19:58)

sveika užsukus į Vilnių  4u.gif  Malonaus jums pasivaikščiojimo ir paplepėjimo  4u.gif
Aš, deja, irgi neprisidėsiu, nes ryt nė Vilniuj nebūsiu.

Gaila,kad diena buvo niekam netinkama,visi issilakste,issibarste.Tikekimes sekanti karta bus lengviau susitikti smile.gif Si kart jaukiai pasibuvom su Marakes,dar net neissiskirusi su ja,jau pasiilgau jos smile.gif wub.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 23:12)

Tai aisku, kad atostogu saskaita. As juk atostogose.

O pas jus negalima perkelti atostogu,jei gauni biuleteni atostogu metu ? Pas mus tarkim jei susergi per atostogas,turi teise atostogas atideti kitam laikui.

QUOTE(Shusha @ 2015 08 15, 18:44)
Beje, jį vainikavo vakarinis fontano šou stebėjimas... Utenoje. Simpatiškas miestas, gražus fontanas wink.gif

Ir Tu tylejai,kad buvai Utenoje !!!! Beje,ta pat vakar ir as buvau prie fontanu,kaip mes nesusitikom? nedaug tu zmoniu ten buvo,nu bliam,kaip taip prasilenkt...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2015 09 01, 16:18)
Labai gaila,kad nepavyko susimatyti,pasiilgau Taves smile.gif Ar jau sveika ?

O pas jus negalima perkelti atostogu,jei gauni biuleteni atostogu metu ? Pas mus tarkim jei susergi per atostogas,turi teise atostogas atideti kitam laikui.

Tikrai labai gaila, na, bet juk ne paskutini karta i Lietuva grizti. Susimatysime butinai. O kelis vis dar streikuoja, dar sia savaite su itvaru vaiksciosiu, o paskui pas gydytojus. Ziuresim, ka sakys. O man nedarbingumo nedave. Pazymejo, kad darbinga. Zinau atveji, kai sulauzyta ranka nereiske, kad zmogus nedarbingas. Juk kaire ranka. Na, bet as labai ir nesigincinau. Darbinga as, darbinga.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 08 31, 09:42)
Man patiko Juodkrantės biblioteka - kad kartu ir suaugusių ir vaikų knygos (galima rinktis pagal nuotaiką ir trenktumą), be to, tos, dėl kurių reikia stovėti eilėje ten ramiai stovi lentynoje bigsmile.gif

O man labai patinka Preilos. Mažulytė, o kimštinai knygų prikimšta. Labai dažnai visokių naujienų ir deficitų biggrin.gif randu. O ir užstato jokio ten niekas neprašo. Pirmąsyk tereikėjo asmens dokumento.

QUOTE(luiziana @ 2015 09 01, 15:18)
Ir Tu tylejai,kad buvai Utenoje !!!! Beje,ta pat vakar ir as buvau prie fontanu,kaip mes nesusitikom? nedaug tu zmoniu ten buvo,nu bliam,kaip taip prasilenkt...sad.gif

Aha, blush2.gif Utena buvo paskutinis nemenkos kelionės punktas ir nežinojom- spėsim nespėsim, liks jėgų ar neliks smile.gif O susitikti negalėjom- mes labai originaliai doh.gif - iš kitos ežero pusės stebėjom. Kol šviesu buvo pavaikščiojom gerojoje biggrin.gif pusėje, paskui nuvažiavom iki užtvankos, o kol mano šeimyna lobio ieškojo, tai jau ir beveik vėlavom. Tai nutarėm šiapus ežero stot- kad ir arčiau/greičiau būtų, ir garantuotai suoliuką gautume.

Į temą- perskaičiau M.Stepnovos "Chirurgą". Nepatiko. Ji gera rašytoja- stiliukas, kalbos turtingumas ( šiuo atveju ranka neyla rašyti- grožis) vis toks pats. Na bet visa kita- ką aš žinau... Knyga niūri, beviltiška, jei nepasakyti, kad žiauri. Bet ne todėl nepatiko, kad man vien teigiamų emocijų norėtųsi. Tiesiog siužetas suveltas, bandomos sukergti šių dienų genialaus plastikos chirurgo ir Hasano Ibn Sabos "gyvenimų linijos" neįtikina. O pabaigoje išniręs angelas išvis "užmuša". Skaitosi lengvai(beje, tą procesą dar palengvina daugybė intarpų- skyrių "skirtukų" kuriuose vardijami įvairiausi chirurginiai instrumentai unsure.gif), bet perskaičius norisi paklausti- na, ir? Kas tuo norėta pasakyti?
Atsakyti
Į kavagėrio temą biggrin.gif - su šeima išbandėm naują kabaką - "Višta puode" Daukanto gatvėje. Puikiai praleidome laiką, skaniai pavalgėme. O svarbiausia - ypač malonus, šeimyniškas aptarnavimas - savininkas reguliariai apeina stalelius, teiraujasi ar skanu, ar gerai, ar patinka, klausia pageidavimų ateičiai.

didelė kompanija tilps cool.gif
Atsakyti
Parasei, o as uzsinorejau pas ta "Vista puode" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 09 01, 18:42)
Tikrai labai gaila, na, bet juk ne paskutini karta i Lietuva grizti. Susimatysime butinai.

Taip,butinai ;)Sveik 4u.gif

QUOTE(Shusha @ 2015 09 01, 22:33)

Aha,  blush2.gif Utena buvo paskutinis nemenkos kelionės punktas ir nežinojom- spėsim nespėsim, liks jėgų ar neliks  smile.gif O susitikti negalėjom- mes labai originaliai  doh.gif - iš kitos ežero pusės stebėjom. Kol šviesu buvo pavaikščiojom gerojoje  biggrin.gif  pusėje, paskui nuvažiavom iki užtvankos, o kol mano šeimyna lobio ieškojo, tai jau ir beveik vėlavom. Tai nutarėm šiapus ežero stot- kad ir arčiau/greičiau būtų, ir garantuotai suoliuką gautume.

thumbup.gif kaip kartais zmones prasilenkia,nu neitiketina,buvom taip arti ir nesusimatem ....
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Tikiuosi, pataikiau į tą temą blush2.gif
Pasiėmiau bibliotekoje J. McGuire "Aš+Ji Vaikščiojanti katastrofa". Bibliotekininkė perspėjo mane, kad yra ir analogiška knyga "Aš+Jis", tačiau minėjo, kad tai atskiros knygos ir nesvarbu, nuo kurios pradėti skaityti. Paėmiau dabar knygą į rankas ir matau ant viršelio : "Pagaliau pasirodė ilgai lauktas romano "Aš ir jis" tęsinys... Tai taip išeina, turiu dabar antrą dalį? g.gif Ar tikrai nesvarbu, nuo kurios dalies pradėti? unsure.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Inikusi pabaigiau skaityti J. M. Auel Zemes vaiku antra dali - Urvine moteris. Arkliu slenis. Visai idomu suzinoti kaip priesistoriniai zmones gyveno, bet antroj dalyje perdaug kuno man doh.gif
QUOTE(dontstop @ 2015 09 03, 18:04)
Sveiki  4u.gif
Tikiuosi, pataikiau į tą temą  blush2.gif
Pasiėmiau bibliotekoje J. McGuire "Aš+Ji Vaikščiojanti katastrofa". Bibliotekininkė perspėjo mane, kad yra ir analogiška knyga "Aš+Jis", tačiau minėjo, kad tai atskiros knygos ir nesvarbu, nuo kurios pradėti skaityti. Paėmiau dabar knygą į rankas ir matau ant viršelio : "Pagaliau pasirodė ilgai lauktas romano "Aš ir jis" tęsinys...  Tai taip išeina, turiu dabar antrą dalį? g.gif Ar tikrai nesvarbu, nuo kurios dalies pradėti? unsure.gif

Manau, kad svarbu, nes tikra knygos pabaiga butent antroje knygoje yra. Sios 2 knygos skiriasi tuo,kad pirmoje pasakotoja yra ji, o antroje jis. Taip sakant istorija ta pati tik pasakotojai skiriasi ir antroje knygoje tikra serijos pabaiga 4u.gif Tikiuosi supratai ka norejau psakyti smile.gif Jei skaitysi tik antra knyga, tai pirmos ir nereikes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 03 rugsėjo 2015 - 20:33
QUOTE(zis @ 2015 09 03, 22:31)

Manau, kad svarbu, nes tikra knygos pabaiga butent antroje knygoje yra. Sios 2 knygos skiriasi tuo,kad pirmoje pasakotoja yra ji, o antroje jis. Taip sakant istorija ta pati tik pasakotojai skiriasi ir antroje knygoje tikra serijos pabaiga 4u.gif Tikiuosi supratai ka norejau psakyti smile.gif Jei skaitysi tik antra knyga, tai pirmos ir nereikes biggrin.gif

Supratau, ech, gaila smile.gif
Atsakyti