Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(luiziana @ 2015 08 06, 11:01)
Sveikos !!! Kazkam gal pasirodysiu,kaip naujoke,o kazkas zino kaip sena senbuve,tik labai labai pradingusia biggrin.gif Nebespeju knygu skaityti,tad cia tuo labiau,bet Jusu nepamirstu,ir noriu pasiulyti mazam ratuke susibegti sekanti penktadieni 14d.,kur nors Vilniaus senamiestyje jaukioje kavinukeje smile.gif Mes ten busime su Marakes,kas turite noro kvieciu prisijungti valandikei,pusantros wink.gif Sofija5 ?

http://bookbed.org/2...a-cernikoviene/

Sveikute. Koks nuostabus pasiūlymas ir as kaip tik atostogauju, deja, atostogauju ne taip, kaip noreciau. Su itvaru ant kojos. Kelio raistis truko. Kol kas esu nekilnojamas turtas. Namie truputi judu, bet senamiestis man per didelis issukis. Smagaus jums pasivaiksciojimo 4u.gif
Atsakyti
Oooo,.. SOFIJA5... blink.gif console.gif
Bet turi laiko skaityt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sofija, tu dabar sunkiai kilnojamas turtas esi 4u.gif ale tikiuosi, turi biulioteni, ne atostogu saskaita guli unsure.gif kaip tu taip raisciu "nepriziuri". Skauda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 14:40)
Kelio raistis truko.

ojei blink.gif Vargšiukė.. Daug skaityk ir sveik 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2015 08 13, 10:25)
...mes tada su Marakes tik po senamiesti pasimalsim,laisvu grafiku,kazkur uzsuksim i kavinuke...

sveika užsukus į Vilnių 4u.gif Malonaus jums pasivaikščiojimo ir paplepėjimo 4u.gif
Aš, deja, irgi neprisidėsiu, nes ryt nė Vilniuj nebūsiu.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 08 13, 17:02)
Oooo,.. SOFIJA5...  blink.gif console.gif
Bet turi laiko skaityt.  mirksiukas.gif

Laiko skaityti turiu, bet... Noras skaityti kazkur... Atostogauja verysad.gif Frajaus Senojo Vilniaus pasaku treciaja dali po truputi, labai po truputi..
O taip kokiu nors vampyru noretusi

QUOTE(Alchemie @ 2015 08 13, 20:03)
Sofija, tu dabar sunkiai kilnojamas turtas esi 4u.gif ale tikiuosi, turi biulioteni, ne atostogu saskaita guli unsure.gif kaip tu taip raisciu "nepriziuri". Skauda? unsure.gif

Tai aisku, kad atostogu saskaita. As juk atostogose. Be to vid vien ju, atostogu, per metus isnaudoti nepavyksta. Skauda siek tiek, kai vaikstau, o kai guliu, ka ir darau didziaja laiko dali, jauciuosi sveikutele. Nieko as tam raisciui nepadariau. Tiesiog stojausi...

QUOTE(saintlina @ 2015 08 13, 21:58)
ojei  blink.gif  Vargšiukė.. Daug skaityk ir sveik  4u.gif  4u.gif

Aciu, aciu 4u.gif skaitysiu ir sveiksiu pioneer.gif
Atsiprasau uz klaidas, nemegstu is telefono rasyti
Atsakyti
Sofija, cia nuo pervargimo....kazkokiu medziagu organizme truksta. Reiktu zelatinos tau dabar, bent zele valgyk, jei megsti, ar guminukus biggrin.gif as buvaus pirsto sausgysle nusitraukus maudamasi kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 14, 09:15)
Sofija, cia nuo pervargimo....kazkokiu medziagu organizme truksta. Reiktu  zelatinos tau dabar, bent zele valgyk, jei megsti, ar guminukus biggrin.gif as buvaus pirsto sausgysle nusitraukus maudamasi kelnes doh.gif

Pervargimas tikrai yra verysad.gif Dekui uz patarima. Valgysiu zelatina.
Atsakyti
Turiu specialiu zelatinos kapsuliu, jei nori, galeciau perduoti. Vaziuosiu jauciu ryt ar poryt link Lazdynu 4u.gif as jas geriu del peties sanario 4u.gif cia kaip masito papildas, tik man jas teta is Cekijos atsiunte

Tiesa, sekiminkai pribaigiau siandien trilogija Kieros Cass Atranka, Elitas Venintele..skaniai ir lengvai biggrin.gif Eisiu Vilko valanda skaityt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 14 rugpjūčio 2015 - 19:18
QUOTE(Alchemie @ 2015 07 29, 12:42)
Nu ka...as nuejau i Jeruzales biblotekaaaa biggrin.gif  :
zodziu paemiau Simtametis, kuris islipo pro langa ir pabego ir Karaliene Bna,

Šimtametį jau atidavėt? ax.gif
Aš gi irgi Jeruzalėje gyvenu ir bibliotekoj ištisai lankaus, bet niekaip "nepagaunu" šios knygos doh.gif Labai norėčiau perskaityt.
Jei neatidavėt, tai gal tada galim sutart, kad kai į biblioteką eisit ir aš prisistatysiu, "perimsiu" iš rankų į rankas ax.gif

Sofija5, skaudžiai perskaičiau unsure.gif Linkiu kuo greičiau sveikti! Ne juokas, daug kam perspektyvoje ir operacijų prireikia doh.gif
Atsakyti
Atidaviau. Tiesa, kazkaip pradejau skaityt ir supratau, kad dabar neperskaitysiu, delto atidaviau blush2.gif
mano galva dabar labai lengva lektura tik priima doh.gif nors atostogu jau dvi savaites praejo, bet suprantu, kad dar "dirbu" galvoje doh.gif pagalvoju apie kitu metu grafika ir realiai pykina verysad.gif doh.gif nezinau kaip atitrukti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 14, 21:17)
Turiu specialiu zelatinos kapsuliu, jei nori, galeciau perduoti. Vaziuosiu jauciu ryt ar poryt link Lazdynu 4u.gif as jas geriu del peties sanario 4u.gif cia kaip masito papildas, tik man jas teta is Cekijos atsiunte

Tiesa, sekiminkai pribaigiau siandien trilogija Kieros Cass  Atranka, Elitas Venintele..skaniai ir lengvai biggrin.gif Eisiu Vilko valanda skaityt

Oi, aciu. Tiesiog zelatina valgysiu. Atostogos i pabaiga. As vis dar su Frajaus pasakomis. Geris tos pasakos wub.gif

QUOTE(Rasma @ 2015 08 14, 22:21

[cool.gif
Sofija5[/b], skaudžiai perskaičiau unsure.gif Linkiu kuo greičiau sveikti! Ne juokas, daug kam perspektyvoje ir operacijų prireikia doh.gif

Tikiuosi, kad nera taip rimta. Beveik nebeskauda, na, bet pirmadieni pas gydytoją, bus aiskiau, ar pagerejimas tikras, ar isivaizduojamas.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2015 08 13, 11:25)
Turiu atsiprasyti,bet susitikimo nebus,nes nesusirenka daugiau,mes tada su Marakes tik po senamiesti pasimalsim,laisvu grafiku,kazkur uzsuksim i kavinuke,bet neaisku nei kokia,nei kuria valanda...labiau norejosi susitikti su senai matytom,nes laiko turiu ribotai,tai naujoms pazintims manau neturesiu tiek galimybiu,jei butu daugiau senbuviu,butume derine kokia valandike diena .Nesupykit,nieko asmeniska,tikrai,tiesiog laiko ribotai turiu,nenoriu isipareigoti smile.gif

Gaila, kad nepavyko susitikti, kitą dieną mielai prisijungusi būčiau. O šįsyk kaip tik tęsėm savo 2 dienų vojažą biggrin.gif po Lietuvą. Beje, jį vainikavo vakarinis fontano šou stebėjimas... Utenoje. Simpatiškas miestas, gražus fontanas wink.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 15:40)
Sveikute. Koks nuostabus pasiūlymas ir as kaip tik atostogauju, deja, atostogauju ne taip, kaip noreciau. Su itvaru ant kojos. Kelio raistis truko. Kol kas esu nekilnojamas turtas. Namie truputi judu, bet senamiestis man per didelis issukis. Smagaus jums pasivaiksciojimo  4u.gif

unsure.gif Ojej, kaip negerai... Reikia tikėtis, be pasekmių sugis. Sveik! 4u.gif
Aš irgi kažkokią bėdą įgijau- jau kelintą savaitę skauda dešinį riešą, tai stengiuosi namų ūkio darbus namiškiams sukrauti. Knygoms daugiau laiko lieka smile.gif Galiu pasigirti doh.gif - iškankinau "Dom v kotorom" Turbūt dar nė vienos knygos nesu skaičiusi 3,5 mėnesio. Ką galiu pasakyti g.gif ... knyga- slogutis, jau vien dėl savo tematikos ( keisti vaikų- invalidų namai su dar keistesniais gyventojais ir dar keistesnėmis tradicijomis) , o kur dar apimtis ir tas begalinis ištęstumas. Knyga gera, ir nors labai ne mano skonio, tikiu, kad daug ką ji gali sužavėti. Man- pernelyg daug nutylėjimų, kažkokios neaiškios mistikos, suveltumo, neišbaigtumo. Kas patiko- tai personažų gausa, skirtingumas ir spalvingumas, gyvumas. Oi kokie visi ten ryškūs ir faini wub.gif
Dabar reabilituojuosi su visiškais skaitalais- "Coco paslaptis"- smagus niekaliukas. "Virtuvė be pelių" ( beje, autorė- T. Shah sesė S. Shah smile.gif )- dar vienas, nebe linksmas, o rimtas niekaliukas. Prie niekaliukų- ir Gerritsen detektyvai, skaitau visus iš eilės biggrin.gif
Iš rimtesnių- pradėjau skatytiМ. Степнова " Хирург". Skaitosi gerai, bet kol kas keistokoka knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 15 rugpjūčio 2015 - 18:45