QUOTE(luiziana @ 2015 08 13, 11:25)
Turiu atsiprasyti,bet susitikimo nebus,nes nesusirenka daugiau,mes tada su Marakes tik po senamiesti pasimalsim,laisvu grafiku,kazkur uzsuksim i kavinuke,bet neaisku nei kokia,nei kuria valanda...labiau norejosi susitikti su senai matytom,nes laiko turiu ribotai,tai naujoms pazintims manau neturesiu tiek galimybiu,jei butu daugiau senbuviu,butume derine kokia valandike diena .Nesupykit,nieko asmeniska,tikrai,tiesiog laiko ribotai turiu,nenoriu isipareigoti
Gaila, kad nepavyko susitikti, kitą dieną mielai prisijungusi būčiau. O šįsyk kaip tik tęsėm savo 2 dienų vojažą
po Lietuvą. Beje, jį vainikavo vakarinis fontano šou stebėjimas... Utenoje. Simpatiškas miestas, gražus fontanas
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 13, 15:40)
Sveikute. Koks nuostabus pasiūlymas ir as kaip tik atostogauju, deja, atostogauju ne taip, kaip noreciau. Su itvaru ant kojos. Kelio raistis truko. Kol kas esu nekilnojamas turtas. Namie truputi judu, bet senamiestis man per didelis issukis. Smagaus jums pasivaiksciojimo
Ojej, kaip negerai... Reikia tikėtis, be pasekmių sugis. Sveik!
Aš irgi kažkokią bėdą įgijau- jau kelintą savaitę skauda dešinį riešą, tai stengiuosi namų ūkio darbus namiškiams sukrauti. Knygoms daugiau laiko lieka
Galiu pasigirti
- iškankinau
"Dom v kotorom" Turbūt dar nė vienos knygos nesu skaičiusi 3,5 mėnesio. Ką galiu pasakyti
... knyga- slogutis, jau vien dėl savo tematikos ( keisti vaikų- invalidų namai su dar keistesniais gyventojais ir dar keistesnėmis tradicijomis) , o kur dar apimtis ir tas begalinis ištęstumas. Knyga gera, ir nors labai ne mano skonio, tikiu, kad daug ką ji gali sužavėti. Man- pernelyg daug nutylėjimų, kažkokios neaiškios mistikos, suveltumo, neišbaigtumo. Kas patiko- tai personažų gausa, skirtingumas ir spalvingumas, gyvumas. Oi kokie visi ten ryškūs ir faini
Dabar reabilituojuosi su visiškais skaitalais-
"Coco paslaptis"- smagus niekaliukas.
"Virtuvė be pelių" ( beje, autorė- T. Shah sesė S. Shah
)- dar vienas, nebe linksmas, o rimtas niekaliukas. Prie niekaliukų- ir Gerritsen detektyvai, skaitau visus iš eilės
Iš rimtesnių- pradėjau skatyti
М. Степнова " Хирург". Skaitosi gerai, bet kol kas keistokoka knyga.