Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Labos 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2015 08 06, 11:01)
Sveikos !!! noriu pasiulyti mazam ratuke susibegti sekanti penktadieni 14d.,kur nors Vilniaus senamiestyje jaukioje kavinukeje smile.gif Mes ten busime su Marakes,kas turite noro kvieciu prisijungti valandikei,pusantros wink.gif Sofija5 ? smile.gif O jeigu kaunietes sugalvotumete,tai butu labai smagu,pasiilgau Jusu,bet LT busiu trumpai,neturiu galimybes pavaziuoti iki Kauno pati sad.gif

Sveika, prazuvele biggrin.gif 4u.gif Kaip malonu, kad grizus ir musu nepamirsti 4u.gif As mielai prisijungciau, bet negaliu anksciau nei 16.30 4u.gif Jei ka sugalvosit panasiu laiku, tai parasyk man i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Vyras neseniai atrado knygu skaityma, labai tuo dziaugiuosi ir mano uzduotis isrinkti jam knyga smile.gif Kol kas visos isrinktos jam patiko:
Patrick Süskind. Kvepalai. Vieno žudiko istorija
Alberas Kamiu. Svetimas
Remarkas „Vakarų fronte nieko naujo“
Paulo Coelho. Alchemikas
J. D. Selindžerio „Rugiuose prie bedugnės“
Ernestas Hemingvėjus - Senis ir Jūra
Remarkas. Trys draugai

Gal dar ka rekomenduotumete i si sarasa? wink.gif
Atsakyti
Galima dvi tokias skirtingas knygas, bet vyrams tinkamos biggrin.gif
Umberto Eko "Rozes vardas" ir FUko svytuokle. Pastaroji gana sudetingo teksto.

Galima ir "Dzonatanas Livingstonas zuvedra" Richardo Bacho, dar galima pasiulyti ir Roman Gary "Ausros pazadas"
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 05, 17:21)
Nu va,su prielaida sutinku  drinks_cheers.gif Su faktu ne  schmoll.gif Ai,koks skirtumas.

Ir as tos pacios nuomones, kad tai daugiau kažkokia prielaida. Jei tai butu rimtais istoriniais saltiniais pagristas faktas, visi istorikai apie ji zinotu. Taigi neparasytas jis neissifruojama kalba, kaip koks Rozetes akmuo pries Sampoljona smile.gif
Dabar gi beveik nutylimas asmeninis da Vincio gyvenimas, su lengvomis uzuominomis i homoseksualizma. Ir bent jau apie jokias zmonas niekur neuzsimenama.
Rudeni vaziuosiu i Luaros sleni, ten prie Ambuazo yra paskutine L. da Vincio gyvenamoji vieta Clos Luce, ir palaidotas jis Amboise. Reikes paieskot tu zmonu pedsaku ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Zmona Baryje gyveno mirksiukas.gif Tolokai Italijos pajurys prie Adrijos
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 07, 11:52)
Galima ir "Dzonatanas Livingstonas zuvedra" Richardo Bacho

Aciu, sia ir pati paskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2015 08 06, 10:01)
Sveikos !!! Kazkam gal pasirodysiu,kaip naujoke,o kazkas zino kaip sena senbuve,tik labai labai pradingusia biggrin.gif Nebespeju knygu skaityti,tad cia tuo labiau,bet Jusu nepamirstu,ir noriu pasiulyti mazam ratuke susibegti sekanti penktadieni 14d.,kur nors Vilniaus senamiestyje jaukioje kavinukeje smile.gif Mes ten busime su Marakes,kas turite noro kvieciu prisijungti valandikei,pusantros wink.gif Sofija5 ? smile.gif O jeigu kaunietes sugalvotumete,tai butu labai smagu,pasiilgau Jusu,bet LT busiu trumpai,neturiu galimybes pavaziuoti iki Kauno pati sad.gif

http://bookbed.org/2...a-cernikoviene/

Mielai ir aš prisijungčiau ir susipažinčiau, bet tą dieną vyro gimtadienis... smile.gif

Mes "prisiatostogavome". Savaitę su dukra Santariškėse kukavome. Dukra stipriai susirgusi buvo, inksto uždegimas, dabar tęsiam gydymą namie.

Neiškepėt? smile.gif
Atsakyti
Sukėliau kauniečių foto mirksiukas.gif
http://s774.photobuc...j...rt=3&page=1
http://s774.photobuc...j...rt=3&page=1

Pajauta, ten ir Tavo "reikaliukas". mirksiukas.gif Persiprašau, kad gaišau. blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip del rytojaus susimatymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 08 06, 16:04)
Labos 4u.gif

Sveika, prazuvele biggrin.gif  4u.gif Kaip malonu, kad grizus ir musu nepamirsti 4u.gif As mielai prisijungciau, bet negaliu anksciau nei 16.30 4u.gif Jei ka sugalvosit panasiu laiku, tai parasyk man i AZ 4u.gif

Labukas,as ir pamirsau,kad Tu jau LT gyveni,labai noreciau susitikti,bet bijau,kad tokiu laiku as galiu jau isvazineti is Vilniaus,nes busim Vilniuje nuo 8val.ryto,masina i servisa varom,po to vel atgal i Utena,vyras nores kuo greiciau namo,nenori Vilniuje naktineti sad.gif Kitu variantu ankstesniu nera ? Gal kur dirbi,galim uzsukti aplankyti,jei senamiescio rajone kur smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2015 08 13, 08:58)
Tai kaip del rytojaus susimatymo unsure.gif

Turiu atsiprasyti,bet susitikimo nebus,nes nesusirenka daugiau,mes tada su Marakes tik po senamiesti pasimalsim,laisvu grafiku,kazkur uzsuksim i kavinuke,bet neaisku nei kokia,nei kuria valanda...labiau norejosi susitikti su senai matytom,nes laiko turiu ribotai,tai naujoms pazintims manau neturesiu tiek galimybiu,jei butu daugiau senbuviu,butume derine kokia valandike diena .Nesupykit,nieko asmeniska,tikrai,tiesiog laiko ribotai turiu,nenoriu isipareigoti smile.gif
Atsakyti
Tai aisku. Svarbu, kad oras bent jau bus tinkamas vaikstinejimui 4u.gif
Nu ka as pribaigiau Drakono raiteles trilogija, pagaliau sekmingai gavusi visas knygas thumbup.gif nu..ka..Zvalgo mokinys mane labiau gal buvo uzkabines.
Tiesa, nulekiau biblioteka, o aisku Elito ner doh.gif parejau namo susiradau per Scribd lietuviska pdf varianta, vargas doh.gif ir skambina man bibliotekininke bigsmile.gif sako atnese Elita, gal norit wub.gif nu buvau labai suzaveta...taigi bandau nusikratyti bjaurias mintis apie ateinanti rugsejo darbo grafika, kur nebent bus vietos audio knygoms doh.gif nes teks daug uz vairo sedet verysad.gif ir dar speti per kamscius doh.gif busiu mama-taksiste biggrin.gif einu skaityt Elita ir ant stalo dar man paskolintos knygos, viena mane labai intriguoja Edita Barauskiene "Tlminkemio sodininkas" apie Donelaiti.
Atsakyti
Labos 4u.gif
pradejau skaityti "Laukines moters gentis", dar nespejau susidaryti nuomones, bet tikiuosi, kad bus verta laiko, nes knyga ispudingos apimties, o jau yra ne viena dalis g.gif
QUOTE(luiziana @ 2015 08 13, 12:25)
Labukas,as ir pamirsau,kad Tu jau LT gyveni,labai noreciau susitikti,bet bijau,kad tokiu laiku as galiu jau isvazineti is Vilniaus,nes busim Vilniuje nuo 8val.ryto,masina i servisa varom,po to vel atgal i Utena,vyras nores kuo greiciau namo,nenori Vilniuje naktineti sad.gif Kitu variantu ankstesniu nera ? Gal kur dirbi,galim uzsukti aplankyti,jei senamiescio rajone kur smile.gif

Na va, kaip gaila verysad.gif 4u.gif As dirbu santariskese, tad neiseis susitikti 4u.gif Na, gal dar kada atvaziuosi, bus daugiau laiko 4u.gif
Atsakyti