Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(Alchemie @ 2016 01 11, 10:45)
Zmones...ka skaityti, kad gyvenimo realybe neskaudintu?

na, na unsure.gif o tai ką jau taip perskaitei, kad užskaudino? g.gif

Šiaip labai rekomenduoju motyvuojančią knygą B. Buivydaitės "Vargai vartus kilnoja" - ir apie buitį, ir apie moteris, ir labai šviesi. Ir gyvenimas paskaičius toks lengvas ir paprastas atrodo wub.gif

čia aš rimtai, ne ciniškai - realybė yra tokia, kokia yra. O ar ji skaudina ar ne - čia subjektyvus asmeninis santykis ax.gif
Atsakyti
Ne perskaiciau..eilini syki pajutau valstybes poziuri i zmogu, kaip statistini vieneta..galvos ir sirdies skausmas, kuris tesis iki kokio liepos vidurio verysad.gif vaikiskos knygos nebepadeda verysad.gif

va perskaiciau paguoda...ziema jau perziemojom, dabar liko tik pavasari perziemot biggrin.gif
Arba, kaip mano mokinukas 4 metu sake: jei tau labai liudna ir tamsu, tereikia turet zibintuveli kiseneje.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 11, 12:07)

Arba, kaip mano mokinukas 4 metu sake: jei tau labai liudna ir tamsu, tereikia turet zibintuveli kiseneje.

Jis teisus 4u.gif ką ir bepridursi... bet negi tikėjaisi ko nors kito? Kaip sako Džufinas Chali - žmogaus gyvenimas sau, o teisingumas - sau.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 11, 12:07)

va čia tai išmintis wub.gif

Skaityk Gyveno kartą Uvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 11, 14:54)
Jis teisus 4u.gif ką ir bepridursi... bet negi tikėjaisi ko nors kito? Kaip sako Džufinas Chali - žmogaus gyvenimas sau, o teisingumas - sau.

Tai...man dzin, as pabliausiu, pasinervuosiu ir kazkaip susitvarkysiu...kodel tai liecia vaikus...ir dar ne siaip vaikus, o tuos, kuriems ir taip sunkiau, nei kitiems verysad.gif cia verk neverkes, skauda, o pakeisti gali mazai...reikia rasti zibintuveli
Atsakyti
Per susitikimą minėtas reveransas Mykolui K.O.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 11, 10:28)
Aha, reikia susitikimo...as vel pirmadieniais ir penktadieniais galiu doh.gif

Tai gal šį penktadienį? Ar per greitai?
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 01 11, 13:01)

Metų pažadas įvykdytas -perskaičiau pirmuosius gyvenime detektyvus. Abu - Jo Nesbo. Pirmasis patiko  - "Sniego senis", antrasis ("Galvų medžiotojai" - ne itin).

"Galvų medžiotojai" man irgi nelabai patiko. O su Hariu Hule ir daugiau detektyvų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=SOFIJA5,2016 01 11, 18:35]
Tai gal šį penktadienį? Ar per greitai?

"Galvų medžiotojai" man irgi nelabai patiko. O su Hariu Hule ir daugiau detektyvų yra mirksiukas.gif
[/quote

Imsiu kažkada iš bibliotekos.

Penktad kaip ir galiu.Pirmadienį išvykus būsiu.Arba kita penktad galim.Kaip kitoms?
Atsakyti
Nuuuuuuuuu..jei neuzpustys, gal ir galiu rolleyes.gif
Atsakyti
Idemiai perskaiciau jusu ataskaitas, bandysiu sudelioti savaja. Iveikiau 80 knygu, nes toki issuki buvau susikurusi Goodreads tinklapyje. Nesu visai patenkinta, nes kartais atsilikdama skaitydavau vienadienes knygeles del skaiciaus blush2.gif Siemet issuki sumazinau iki 70, ziuresiu, kaip seksis.
Metu savotiskiausia turbut jau ne karta mineta M. Petrosyan Дом, в котором...
Metu postapokalipse Jana Vagner Вонгозеро ir Живые люди
Knyga apie knygas Mary Ann Shaffer
Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija
Metu lietuviska A. Slepikas Mano vardas - Marytė
Metu spragu kamsymas R. Bredberis 451 laipsniai pagal Farenheita
Metu memuarai Валерий Фрид 58 с половиной или записки лагерного придурка uz kitoki stiliu rasant apie lageri ir Ayaan Hirsi Ali Infidel uz begaline moters stiprybe. Perskaiciau siemet dvi memuaru knygas ir abi labai patiko
Metu trilogija zinoma, D. Rubinos kanareles, bet negaliu nepamineti ir metu pabaiga pagrazinusius Dz, Darelo trilogijos apie Korfu sala
Metu pazintis V. Pelevinas su Generation P
Dar labai dziaugiuosi perskaicius 1000 laipsniu moteri, N. Abgaryan Люди, которые всегда со мной ir Dolitles jau mineta Z. Prilepino Обитель
Zodziu, neblogi metai buvo, aciu Goodreads uz saraso saugojima, nes laptopas numire, o kartu su juo ir poros paskutiniu metu knygu sarasai, saugoti Excel failuose
Atsakyti
Vongo ezera ir as skaiciau. tikejausi geresnes knygos, bet...
yra geresniu postapokaliptiniu knygu.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 09, 19:25)
Apgailėjau, kad senieji mūsų foto albumai fotki.com nepasiekiami, kol nesusimokėsime. O jų būta net devynių.  unsure.gif

tai ten už kiekvieną atskirai reikia susimokėti, kad įleistų, ar ne? devyni iš viso? daugoka gaunasi...

Atsakyti