Su Naujais metais visas
Ir zis asmeniškai sveikinu
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 07, 22:24)
Beje, Sofija, auuuuuu imesk nuoroda su Frajaus knygomis el. Formate ar audio, drauge ieskojo, o as tik epub turiu negaliu nusiust
Tai aš irgi tik epub turiu, nes skaityklė mano, nebeturiu jau jos , tik epub suprato, bet gali čia pabandyti
http://fb2-epub.ru/l...k/279-1-0-2987#
Na ir ataskaita.
Pirmiausia prisipažįstu, kad Lazario moterų 2015 metais neperskaičiau, bet dabar jas skaitau
Apie knygas, skaitytas 2015 metais.
Perskaičiau 137 knygas. Mano apsukos vis lėtėja
Ir lyginant su praeitais metais vis mažėja įsimintinų knygų, tačiau vis daugėja įsimintinų serijų
Metų geriausios - žinau, kad esu atsilikusi, bet išpildžiau savo tylų pažadą pačiai sau ir Simono R. Green Oveno Detstalkerio serija visa mano. Gėris, vienareikšmiškai, be žodžių! Kada nors tą malonumą būtinai pakartosiu
Metų nusivylimas - Tamar Cohen "Meilužės kerštas - labai išgirta, tačiau man ji buvo tiesiog nuobodi;
Metų nuograuža - Logan Belle "Bibliotekininkė - tapo nuograuža po pirmojo skyriaus, tiesiog ne mano ;
Metų linksmiausioji -Kerstin Gier "Mamų mafija";
Metų trileriai - Ursula Poznanski "Penki" ir Lisa Gardner "Sugauk mane" - negalėjau atsiplėšti;
Metų serialas - Jeffrey Archer "Kliftonų kronikos" ;
Metų fantastinis serialas - Guillermo del Toro, Chuck Hogan "Padermė", "Nuopolis", "Amžinoji naktis" - už vampyrus kitaip ;
Metų meilės romanas - Addison Allen Sarah "Sodo kerai" - ir meilė, ir šiek tiek magijos;
Metų džiaugsmas - Charlaine Harris "Kol mirtis mus išskirs" - už gražiai ir... pagaliau pabaigtą seriją;
Metų keisčiausiosios - o jų daug, na, tikrai, bet keisčiausios Svetlana Čecha "Moteris iš dvigubo pasaulio" ir Jo Walton "Tarp kitų";
Šiais metais perskaičiau ne vieną vienintelę lietuvišką knygą, bet... kelias tai tikrai perskaičiau taigi, lietuviškoji - Andrius Tapinas "Maro diena".
O mano metų atradimas - Neringa Vaitkutė
Kitos labai patikusios (atsitiktine tvarka):
Matt Haig "Radliai" - ir vėl vampyrai kitaip ir ne tik...
Robert Galbraith "Gegutės šauksmas" - ko gero dėl Kormorano Straiko, jaučiu silpnybę žmogiškiems tyrėjams;
John Grisham "Jovarų takas" - kaip jau buvo minėta, už sugrįžimą;
Nicola Lecca "Kavos piramidė" - už optimizmą;
Mats Strandberg, Sara B. Elfgren "Ugnis" - įspūdinga, nekantriai laukiu tęsinio;
Bryce Courtenay "Nugalėtojo kelias" - tiesiog... nežianu, kaip apibūdinti, bet nuoširdžiai rekomenduoju;
Harlan Coben "Ilgiuosi tavęs' - kaip visada savo stiliuje, bet juk įtraukia;
Cristina Caboni "Kvepalų keliu" - dar viena knyga, kuri man patiko, kažkodėl...;
Terry Pratchett "Džonis ir bomba" - ;
Galiu pasidžiaugti, kad šie matai man jau skaitingi, na, skaičiau daug, 6 knygas perskaičiau, bet apie jas kitą kartą, grįžtu pas "Lazario materis"