Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Manau, daugelio vardu galiu padėkoti Kalėdų Seneliui už dovanas, puikią nuotaiką, įspūdžius ir užstalės diskusijas. aciuks.gif

Kalbėjome apie viską: knygas, pabėgėlius, varškę, moters "garbę", FB, smegenų seklumas ir kaip ant jų neužplaukti. hihihi.gif Visko ir neaprašysi.

Man labiausiai parūpo, kelintą gi sykį mes, kaunietės, rengiame kalėdinį susitikimą? g.gif Apsistojome ties aštuoniais.
Apgailėjau, kad senieji mūsų foto albumai fotki.com nepasiekiami, kol nesusimokėsime. O jų būta net devynių. unsure.gif
Kai laiko turėsiu, bandysiu knisti savo CD ir DVD archyvus. Kažkur buvau įrašius daug knygių foto.

Juozo Erlicko Kalendorius, sausio 9 d.

Gerėjimo ženklai

Anava moteris savo kūną pardavinėja...
- Keturiasdešimt.
- O kiek sveriat?
- Aštuoniasdešimt.
Paskaičiavęs linkteliu: man tinka.
Viso labo 50 centų už gyvo svorio kg.
O juk pasūdžius užteks iki Velykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 09 sausio 2016 - 19:25
Ar jums neatrodo, kad į savo žodyną galėsim įsirašyti tokias sąvokas, kaip "seklinančios" ir "gilinančios" knygos? Aš jau po truputį taip pradedu vertinti. lotuliukas.gif Tie susitikimai tiesiog kelia intelekto koeficientą. biggrin.gif
Išstudijavot savo dovanas? Brūkšniuk, gal jau išsiaiškinai, kaip ten su tais žydiškais langais? g.gif
Atsakyti
Dziugiai skaitau Proislerio "Mazaja raganiuke", ismokti burti sunkus reikalas biggrin.gif labai "gilinanti" knyga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 09 sausio 2016 - 21:25
QUOTE(giluze @ 2016 01 09, 20:28)
į savo žodyną galėsim įsirašyti tokias sąvokas, kaip  "seklinančios" ir "gilinančios" knygos? 
Taip, tai bus vertinimas "S" arba "G" pagal SM KK. lotuliukas.gif
Papildyta:
P.s.
Bet man vis tiek labiau patinka vertinimas pagal D. P.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 09 sausio 2016 - 21:34
Ačiū už puikią dovaną wub.gif ir šaunų susitikimą.

Atsakyti
Aš jau viską žinau apie tuos langus. biggrin.gif Pasakojau seseriai apie susitikimą, ir apie tą klausimą. Ji ir pasakė, kad čia ne žydų paprotys, o karaimų. Vienas langas skirtas dievui, antras- svečiui, o trečias- šeimininkui. Trakuose yra karaimų gatvė, kur tai gerai matyti. Čia, kad greičiau būtų, kam įdomu.karaimai
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 01 10, 12:25)
Aš jau viską žinau apie tuos langus.  biggrin.gif  Pasakojau seseriai apie susitikimą, ir apie tą klausimą. Ji ir pasakė, kad čia ne žydų paprotys, o karaimų. Vienas langas skirtas dievui, antras- svečiui, o trečias- šeimininkui. Trakuose yra karaimų gatvė, kur tai gerai matyti.

o kas čia galvosūkis su tais langais?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 01 10, 16:35)
o kas čia galvosūkis su tais langais?

Nebaisus galvosūkis. Tik kažkuri pasakė, kad žydų namai būtinai turi būti galu į gatvę ir dar 3 langai tam gale. Niekas nežinojo kodėl taip. O čia pasirodo karaimų paprotys. O gal aš nugirdau apie žydus, o buvo kalbėta apie karaimus. Svarbiausia, dabar viskas aišku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 01 10, 16:24)
Nebaisus galvosūkis. Tik kažkuri pasakė, kad žydų namai būtinai turi būti galu į gatvę ir dar 3 langai tam gale. Niekas nežinojo kodėl taip. O čia pasirodo karaimų paprotys. O gal aš nugirdau apie žydus, o buvo kalbėta apie karaimus. Svarbiausia, dabar viskas aišku.  biggrin.gif

a, aišku smile.gif Nes tikrai ne žydų paprotys. Tiksliau - galu į gatvę tikrai žydų namai stovi, bet langai tam gale ne trys. Mano sodyba buvusiam žydų kaime, visi namai su dviem langais gale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 sausio 2016 - 16:49
kultūriniai detektyvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 01 10, 16:24)
Tik kažkuri pasakė,
Aš pasakiau, tik kalbėjau būtent apie karaimų, o ne apie žydų namus. Sugedęs telefonas. biggrin.gif

Foto jau albume. mirksiukas.gif
http://s774.photobuc...j...rt=9&page=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 10 sausio 2016 - 20:11
QUOTE(klopedija @ 2016 01 10, 20:07)
Sugedęs telefonas.  biggrin.gif

bet užtat įdomių faktų galima sužinot smile.gif

Mergiotės, jei kur rusiškuose lobynuose užmatysit paskutinę Keplerio knygą, šūktelkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 sausio 2016 - 21:06