Su Naujaisiais metais
Paveikslėllis iš http://www.scls.lib....ear-reading.jpgzis, topus skelbti jau galima
O mano pareiga jums priminti pažadus, kuriuos buvome davę 2015-iesiems:
klopedija: na, su "sado" jau susipažinusi, dabar eilė "mazo"
nihilistė: Žadėti bijau, galiu tik sau palinkėti ir toliau skaityti prisipirktas knygas, pagaliau perskaityti nors vieną knygą anglų kalba, ir dar "susipažinti" su V. Pelevinu
giluze: Ir toliau draugausiu su Nesbo, Pratčetu, Sapkovskiu, Martinu. Planuoju perskaityti nors dalį tų knygų, kurios pas mane pažymėtos "Geros!". Tik taip jau gaunasi, kad jeigu turiu, ir dar žinau, kad geros, tai ir taupau, gal pensiniam laikotarpiui.
Ir palinkėsiu sau, ir jums visoms, stulbinančių Atradimų. Jei nenorit stulbinančių, tebus paprasti.
Brūkšniukas: Šių metų iššukis-pažadas: tęsti literatūrinių premijų autorių skaitymą. arba bent jau bandymą skaityti. Sąrašas guli ant stalo.
Aimma: Nenoriu nieko pasižadėti, o vėliau neištesėti, todėl ir nepasižadėsiu. Na, gal ,,Meistrą ir Margaritą" prisijaukinti...
Mamce: tiek sau, tiek kitoms norėčiau palinkėti kuo daugiau laiko skaitymui ir kuo geresnių knygų bei mažiau "beveidžių", nepalikusių pėdsako nei atminty, nei širdy.
prieplauka: skaityti daugiau lietuvių autorių kūrinių ir neapleisti poezijos
SOFIJA5: duodu pažadą 2015 metams - perskaityti Lazario moteris
Akmenskeltė: metų pažadas- pagaliau perskaityti pirmąjį detektyvą
Forget: Metų pažadas: seserų Brontė namas ir sodyba, kai tik oras atšils
ANONSAS:Tradicinis knyginių "Oskarų" vakaras numatytas sausio 17d, sekmadienį.
Jūsų ataskaitų, pažadų ir nominacijų 2015-ųjų statulėlėms laukiu iki
sausio 15d Mano pažadas: iki "Oskarų" vakaro į mūsų svetainę sukelti 2014-ųjų metų ataskaitas (tik dabar apsižiūrėjau, kad per kažkokį apsižioplinimą pernai likau to nepadariusi
).