Sveikos visos

Tikiuosi, priimsit atgal tokia tingine? Skaityti dar randu laiko, o parasyti lyg ir nera labai ka, kartais siaip tingisi
Siuo metu smagiai pasikikendama skaitau Gerald Durrel trilogija apie seimos gyvenima Korfu saloje. Pradejau nuo trecios dalies, bet susivokiau ir grizau prie pirmosios. Labai smagios knygos apie namiskius ir gyvunus, kas dar nesat skaite. Durrel sako, kad tai prisiminimai, as buvau radusi straipsni, kad jie gerokai pagrazinti, bet man tai neturi reiksmes. Siek tiek primena James Herriot knygas (gerumo, siltumo atmosfera).
Dar skaiciau kruva A. Kristi detektyvu apie Puaro. Jie kaip saldainiukai, vienam vakarui. Paskui pamirsti ir vel gali is naujo skaityt
Isklausiau pora Marininos knygu su velyvaja Kamenskaja. Viena buvo visai nieko, o kita, kur vel grizta amzinieji Varnas, Zaltys ir Akmuo, nelabai. Busiu vel rami, kad nebebutina man Marinina.
Is rimtesniu perskaiciau rusu scenaristo V. Frido prisiminimus apie desimtmeti praleista lageryje. Rusu internetuose labai ja gyre, tai susidomejau. Parasyta gana lengvu stiliumi. Jis pats net kelis kartus pabrezia, kad gilinosi ne i sunkumus, o i mazas pergales, padejusias islikti zmogumi. Pavadinimas
"58 с половиной или записки лагерного придурка". Labiausiai mane sukrete jo "nusikaltimas". Su grupe draugu jie buvo apkaltinti ruose Stalino nuzudyma. Planavo numesti granata is lango, kai jis vaziuos pro sali. Tyrimo metu paaiskejo, kad langas, apie kuri kalba, iseina i kiemo puse, ne i gatve. Bausmes tai nesumazino ir nieko nepakeite
Labai dekoju parekomendavusiai komisara Brunetti

Perskaiciau pirmaja knyga su malonumu. Tikrai skaitysiu daugiau.
Nesvarbu kaip tu atrodai. Pasaulyje tikrai yra bent vienas žmogus, kuriam tu pati gražiausia Fannie Flagg