Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Dar ne visos pateikė geidaraščius!
Groovy, ?.. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 18, 22:15)
Nu va, perskaiciau J. C. Granges "Sielu miskas".

Tikrai įsimintina knyga. Nors "Miserere" man gal kiek labiau patiko.

QUOTE(klopedija @ 2015 12 19, 16:34)
Dar ne visos pateikė geidaraščius!
Groovy, ?.. lens.gif

Jei neklystu, Groovy turistauja, kažką tokio FB mačiau.
Atsakyti
Hmm..

prie geidaraščių..... M.K. Oginskio "laiškai apie muziką" ir naujutėlė kygą apie Oginskį - "Minčių ir sielos Tėvynė - Lietuva".

cool.gif

jaučiat, kad jau tuoj tuoj Kalėdos? bigsmile.gif

nes aš tai ne unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Nu kaip...kai kvepia virtuveje, tada jauciasi, kai pabundi nuo vejo ir lietaus i langa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 19, 16:34)
Groovy, ?.. lens.gif

QUOTE(martux @ 2015 12 19, 21:36)
Jei neklystu, Groovy turistauja, kažką tokio FB mačiau.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tikrai turistavau, tada vaiko gimtadienis, tada sirgau ir dirbau... Pateikiu sąrašą ne eilės tvarka, kažką tokio norėčiau turėti ir pavartinėti, nes grožinę literatūrą skaitau skaityklėje.

Olesia Žuravliova „Makiažo paslaptys“

Asta Černė „Saulėtos virtuvės pusryčių knyga“

Scott Kelby „Skaitmeninė fotografija 1 dalis“
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Tikiuosi, priimsit atgal tokia tingine? Skaityti dar randu laiko, o parasyti lyg ir nera labai ka, kartais siaip tingisi blush2.gif
Siuo metu smagiai pasikikendama skaitau Gerald Durrel trilogija apie seimos gyvenima Korfu saloje. Pradejau nuo trecios dalies, bet susivokiau ir grizau prie pirmosios. Labai smagios knygos apie namiskius ir gyvunus, kas dar nesat skaite. Durrel sako, kad tai prisiminimai, as buvau radusi straipsni, kad jie gerokai pagrazinti, bet man tai neturi reiksmes. Siek tiek primena James Herriot knygas (gerumo, siltumo atmosfera).
Dar skaiciau kruva A. Kristi detektyvu apie Puaro. Jie kaip saldainiukai, vienam vakarui. Paskui pamirsti ir vel gali is naujo skaityt lotuliukas.gif
Isklausiau pora Marininos knygu su velyvaja Kamenskaja. Viena buvo visai nieko, o kita, kur vel grizta amzinieji Varnas, Zaltys ir Akmuo, nelabai. Busiu vel rami, kad nebebutina man Marinina.
Is rimtesniu perskaiciau rusu scenaristo V. Frido prisiminimus apie desimtmeti praleista lageryje. Rusu internetuose labai ja gyre, tai susidomejau. Parasyta gana lengvu stiliumi. Jis pats net kelis kartus pabrezia, kad gilinosi ne i sunkumus, o i mazas pergales, padejusias islikti zmogumi. Pavadinimas "58 с половиной или записки лагерного придурка". Labiausiai mane sukrete jo "nusikaltimas". Su grupe draugu jie buvo apkaltinti ruose Stalino nuzudyma. Planavo numesti granata is lango, kai jis vaziuos pro sali. Tyrimo metu paaiskejo, kad langas, apie kuri kalba, iseina i kiemo puse, ne i gatve. Bausmes tai nesumazino ir nieko nepakeite
Labai dekoju parekomendavusiai komisara Brunetti thumbup.gif Perskaiciau pirmaja knyga su malonumu. Tikrai skaitysiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 12 01, 13:17)
... Leifo Perssono detektyvų trilogijos knygoje Evertas Bekstriomas, nuostabiai atstumiantis ir juokingas veikėjas, dėl patentuotos tingumo, sėkmės ir neįtikimos laiko nuojautos kombinacijos pagaliau sulaukia savo penkiolikos minučių šlovės..."

Pradėjau skaityt pirmąją trilogijos knygą ir svarstau, ar duot šansą ištaisyt įspūdį iki 100 psl, ar taip ir mest per bortą 60-tąjame puslapyje. Visai nekabina, veikėjas kažkoks balzganas. Vat ir tikėk anotacijom. schmoll.gif Noriu kažko ryškaus, kad ir Darelo, kurį langana skaito. Jo yra daug ir jis dar manęs nė karto nenuvylė. thumbup.gif
Brunetis ir man labai patinka. Gal būsiu nors truputį prisidėjusi prie rekomendavimo. Kiek dar tau, langana, malonumo prieš akis... drinks_cheers.gif
Atsakyti
As skaitau silkes ruosimo receptus biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa visai netiketai radau serialo Shadowhunters pradzia, kuri pagal Mirtinu ginklu serija pastatyta
http://watchseries.a...ters_s1_e0.html
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 12 23, 14:36)
Pradėjau skaityt pirmąją trilogijos knygą ir svarstau, ar duot šansą ištaisyt įspūdį iki 100 psl, ar taip ir mest per bortą 60-tąjame puslapyje.

Kaip tik vakar bibliotekoje gavau antrą dalį, dabar nebežinau nei ar verta pradėti, ir dar ne nuo pradžių. Prieplauka, o kaip Tau? Lyg sakei skaitei?

QUOTE(Alchemie @ 2015 12 23, 14:54)
As skaitau silkes ruosimo receptus biggrin.gif

Žinai, kad šių metų populiariausioji - su bananais rolleyes.gif
Atsakyti
Su artėjančiom šv. Kalėdom!
https://www.youtube....h?v=Fet8K-aZx9g

000059.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 12 23, 21:27)
Kaip tik vakar bibliotekoje gavau antrą dalį, dabar nebežinau nei ar verta pradėti, ir dar ne nuo pradžių. Prieplauka, o kaip Tau? Lyg sakei skaitei?
Žinai, kad šių metų populiariausioji  - su bananais rolleyes.gif

Man abi dalys apie Bekstrioma ir jo saliami patiko, laukiu trecios ir tikrai skaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 12 24, 17:40)
Man abi dalys apie Bekstrioma ir jo saliami patiko, laukiu trecios ir tikrai skaitysiu smile.gif

Na ir puiku. Tada aš dar pabandysiu kada nors iš naujo, o šį savo įspūdį pavadinsiu persisotinimu. 4u.gif Tuo labiau, kad skaičiau po "Atkakliojo Frosto".
Atsakyti