Jei šiandien kas nespėsit Maximoj knygų su nuolaida nupirkti, tai nuo rytojaus Rimi bus
Tiesa, Forget, parašiau tau į FB, nes negavau nieko
Mano trumpas sąrašas:
Gajus Plinijus Jaunesnysis "Iš laiškų"
Grigorijus Kanovičius "Miestelio romansas"
Joseph Campbell "Herojus su tūkstančiu veidų"
Forget, laukiu tavo žinutės
(per FB nepavyko greit surasti, neatrenku...)
Gajus Plinijus Jaunesnysis "Iš laiškų"
Grigorijus Kanovičius "Miestelio romansas"
Joseph Campbell "Herojus su tūkstančiu veidų"
Forget, laukiu tavo žinutės
(per FB nepavyko greit surasti, neatrenku...)
Helianta, angliskai nenori Herojaus? Jei negausi jo dovanu, galiu angiska paskolinti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 14, 10:55)
Pasikvieskit Forget draugauti FB.
Tai reik zinot, kaip ja ten surasti tam FB... O kodel per Skype Forget negali parasyt???
Forget FB yra Ieva Bis-And
foto profiliu
foto profiliu
QUOTE(Mamce @ 2015 12 15, 08:11)
Tai reik zinot, kaip ja ten surasti tam FB... O kodel per Skype Forget negali parasyt???
Bet aš visom per skype ir parašiau
Ir tu dar negavai?! nes parašiau ir per skpe ir per čia
QUOTE(Forget @ 2015 12 15, 13:21)
Skype taip ir negavau Nebesvarbu. Aciu!
QUOTE(Alchemie @ 2015 12 15, 08:32)
Helianta, angliskai nenori Herojaus? Jei negausi jo dovanu, galiu angiska paskolinti
sutarta
QUOTE(prieplauka @ 2015 12 15, 11:03)
Forget FB
ačiū, dabar susiradau
QUOTE(Forget @ 2015 12 15, 12:21)
va mistika, nes per skype irgi negavau.
Bet per SM jau atėjo tavo žinutė, ačiū
QUOTE(Forget @ 2015 12 15, 12:21)
Aš irgi niekur nieko negavau
QUOTE(Mamce @ 2015 12 13, 17:15)
As labai kukli , bet aiski siemet: norec naujos Kalinauskaites knygos Kol kas nematau jokiu konkurentu sitam norui
Radau konkurenta kazkada noreciau perskaityti ir: E.Umbrasaites "Moteris, kate ir jaunas menulis" .
Nu va, perskaiciau J. C. Granges "Sielu miskas". Siurpi ir baisi knyga! bet ziauriai idomi. dabar nusiziurejau "Meile ir citrinos" ir "hipnotizuotojas". Gal kuri skaitete?
Papildyta:
Nu va, perskaiciau J. C. Granges "Sielu miskas". Siurpi ir baisi knyga! bet ziauriai idomi. dabar nusiziurejau "Meile ir citrinos" ir "hipnotizuotojas". Gal kuri skaitete?
Papildyta:
As mirtinu ginklu 4 dali perskaiciau, teko anlgiskai, dar liko 5 dalis. Tiesa parsinesiau Stalino autobiografija, bet...pakisau vyrui ir, jis eme skaityti siaip zmogus, kuris nelabai supranta, kaip skaitymas gali but malonumas, nes jam tai darbas, bet va su istorine tematika uzkabinau, yeeees dar padejau Suvorovo knyga, tikiuosi irgi ja skaitys.