Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

cia siaip nuotaikai pakelti, nerealu
https://www.facebook...86/?pnref=story
Atsakyti
Labas visoms,

Noreciau prisijungti i skaitoviu draugija. 4u.gif visos temos dar neperskaiciau, bet kai turesiu daugiau laiko, butinai perskaitysiu.
siuo metu skaitau Jean-Christophe Grange "Sielu miskas". Labai baisus detektyvas, bet atsitraukti neimanoma. uzkabino nuo pat pirmo puslapio. Labiausiai patikusios knygos pastaruoju metu buvo John Fowles "Kolekcionierius", Jodi Picoult "Namu taisykles", Artur Haylei "Aerouostas", "Viesbutis".
Maciau kazkas skaite "Pelenu miesto" trilogija. rekomenduoju Deborah Harrkness "Raganu valandos". is tos pacios serijos apie vampyrus, demonus, raganas ir magija. man buvo labai idomi ir greitai perskaiciau. yra ir dar dvi sios serijos dalys, bet neisleistos lietuviu kalba. is to idomumo, neistveriau ir perskaiciau likusias dvi dalis anglu k. ax.gif
Atsakyti
Gabivia, sveika prisijungus. Klausimas, o profilyje parasyta vieta reali kur reziduoji bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 11 30, 16:50)
Na, čia jau "užlankstei"...  doh.gif

Didvyris, jei pats pasisiūlė.
O jei nenumirė, kiti klausimai: paleisti? kalinti iki gyvos galvos? įteikti ordiną ir personalinę pensiją?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Šiame kontekste, manyčiau, didvyriai tie, kurie savanoriškai ir besąlygiškai aukoja/si tyrimams, transplantacijoms ir bla bla bla...

kodėl "užlanksčiau"? Mirties bausmė ir yra mirties bausmė. Man regis jie neetiškai eksperimtavo, net jeigu ir pats sutiko. Žmogus turėtų mirti turėdamas nors kiek privatumo. Ordino irgi neduočiau - tiesiog pasiųsčiau mirti "ant rimtųjų".

O dėl dydvyrių - taip, tie, kurie patys siūlosi, tik turėdami ką prarasti.

QUOTE(saintlina @ 2015 11 30, 16:55)
aš ne etinius dalykus turėjau omeny. Man pati knyga visiška nesąmonė pasirodė. Nei mintis, nei išdėstymas nepatiko.

Supratau rolleyes.gif bet mane dažnaiu etiniai dalykai sunervuoja, ne dėstymas. Kai dėstymas prastas, tiesiog neskaitau cool.gif
Atsakyti
Kaip matau, dabar madoj tokie individai kaip "Antrojoje Leifo Perssono detektyvų trilogijos knygoje Evertas Bekstriomas, nuostabiai atstumiantis ir juokingas veikėjas, dėl patentuotos tingumo, sėkmės ir neįtikimos laiko nuojautos kombinacijos pagaliau sulaukia savo penkiolikos minučių šlovės..." daugiau apie knygą . Įdomu, kokie jo šansai patekti tarp savotiškų , tuo žavių ir įsimenančių herojų. g.gif Kažkaip praleidau šitą trilogiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 01 gruodžio 2015 - 12:18
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 30, 14:49)
Gabivia, sveika prisijungus. Klausimas, o profilyje parasyta vieta reali kur reziduoji bigsmile.gif  blush2.gif

taip, as is tikruju cia gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 01, 14:53)
taip, as is tikruju cia gyvenu smile.gif

o iš kur tu ten lietuviškas knygas gauni?
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 22:21)
Labas visoms,

Noreciau prisijungti i skaitoviu draugija.  4u.gif  visos temos dar neperskaiciau, bet kai turesiu daugiau laiko, butinai perskaitysiu.

Sveika prisijungusi 4u.gif Dabar ir tau pavydesiu, kad anglu kalba skaitai. Raganu valandu pirma dalis seniausiai suskaityta, bet... lietuviskai deja daugiau nera.
QUOTE(giluze @ 2015 12 01, 14:17)
Kaip matau, dabar madoj tokie individai kaip "Antrojoje Leifo Perssono detektyvų trilogijos knygoje Evertas Bekstriomas, nuostabiai atstumiantis ir juokingas veikėjas, Kažkaip praleidau šitą trilogiją.

Turiu is bubliotekos pirmaja dalu, bet del tokio pagrindinio veikejo "isaukstinimo" vis bijau pradeti skaityti. Uztat vakar suskaiciau Dzonis ir bomba - ziauriai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 12 01, 20:13)
Turiu is bubliotekos pirmaja dalu, bet del tokio pagrindinio veikejo "isaukstinimo" vis bijau pradeti skaityti. Uztat vakar suskaiciau Dzonis ir bomba - ziauriai patiko  wub.gif

O tu nebijok, gal patiks. bigsmile.gif Jei nepatiks- perspėk.
Aš pradėjau skaityti K. Armstrong "Islamas:trumpa istorija". Pradžia - chronologija- įdomu. Bet toliau daug pribraukyta pieštuku, dar gerai kad tik koks 10 puslapių. rolleyes.gif Turiu susikaupti, kad įsigilinti į tekstą ir tuo pačiu atsiriboti nuo pribraukymų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 12 01, 10:20)
o iš kur tu ten lietuviškas knygas gauni?

as skaitau elektronines knygas, tai man nera keblumu su ju gavimu smile.gif anksciau, kai skaiciau popierines, tai pirkdavau internetu ir siusdavausi. arba pirkdavau is vietinio knygyno ir skaitydavau anglu k.
Atsakyti
GabiVia52, sveika prisijungus. 4u.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 12 01, 10:01)
kodėl "užlanksčiau"?  Mirties bausmė ir yra mirties bausmė. Man regis jie neetiškai eksperimtavo,
Persiprašau. blush2.gif
Man regis, neaiškiai išsireiškei. tongue.gif Maniau, čia pačios pamąstymai, o ne turinio komentaras.
Beje, "Tanatonautus" kažkada skaičiau, pamenu miglotai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 01, 22:02)

Man regis, neaiškiai išsireiškei.  tongue.gif  Maniau, čia pačios pamąstymai, o ne turinio komentaras.

lotuliukas.gif

ech, kai pati - tai "užlankstei", o va būčiau rašytojas- "aštriai išsireikščiau" biggrin.gif
Atsakyti