Aimma, puikią diskusiją "užkūrei"
QUOTE(Aimma @ 2015 11 24, 20:55)
Būtent
Taigi, greit prisipažįstat, kas dar neskaitėt, kas galvojat
Tardymas tęsiasi.
Man šitą knygą labai knygyne siūlė. Prisipažįstu. Bet karo tematika... nesusigundžiau.
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 24, 22:11)
O as perskaiciau "Runu zenklas", kazkaip persiskaite kaip butu istorija is 200psl, nors knyga virs 500psl. Ale susiskaite visai maloniai ir normaliai.
Dabar pasiemiau tuos Mirtinus ginklus Pelenu miestas, Kaulu miestas ir pan. Tik va vel lietuviskai tik 3 knygos, kitas teks vel angliskai skaityti
"Runų ženklai" - gėris
Beje, žinojai, kad yra ir antra dalis? Deja, lietuvių kalba neišleido.
O iš fantastikos forumo sužintum, jog Mirtinų ginklų knygos ir turėjo likti trilogija
Ir anot angliakalbių skaitytojų, nedaug prarasi neperskaičiusi papildomų trijų dalių
Kuo aš save ir paguodžiau, nes man serija labai logiškai užsibaigė, o rusiškai... tingiu ieškotis
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 26, 22:09)
Zis, man angelai ir be religijos, yra sviesa, meile, pagalba, is tikro nerealus pojutis kai jie yra salia ir toli, yra teke patirti per viena is sunkiausiu gyvenimo akimirku. Tai neapibreziama zodziais, tai tiesiog buvo tokia esatis, isgyvenimas ir butis, kai suvoki, jog tau padeda kazkas sviesaus, neapciuopiamo ir nesuvokiamo...as tai siejau su angelais ir kai skaiciau trilogija, apie mergaite pusiau angela ale Nenugalimoji, man viskas buvo kaip ir gerai, o ta trilogija...feeeeeeeee, vemti vercianti
sutinku, kad paziurejau ne kaip i kurini, ne kaip i sakysim literaturos forma, fantazija, ne kaip kritike vertintoja..
Tavo suvokimas apie angelus maniškį atitinka šimtu procentų, o bet tačiau... manęs ta trilogija visai nesuerzino
Gal tiesiog atskyriau savo vertinimus nuo skaitomų knygų, ir priėmiau jas kaip literatūros kūrinį, išmonę
Man keistas, tiksliau, aš nesuvokiu, kodėl, kai kurios knygos taip ima ir... užkabina
Tiesiog prisiminiau diskusiją apie tikėjimą ir Saramago Evangeliją apie Jėzų Kristų"...
Deja, negaliu sąžiningai komentuoti, nes vis dar nesu tos knygos perskaičiusi. o gal ims ir mane užkabins, užgaus. Skaitei? Būtų labai įdomi tavo nuomonė.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 11 27, 11:57)
O Bernard Webern "Tanatonautus" ir "Angelų imperiją" skaitei?
Skaičiau. Labai patiko
Netgi turiu nuosavas