Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(Aimma @ 2015 11 23, 22:32)
Gal kas skaitė? Nors, jei ir skaitė, greičiausiai nesakys...

Kodėl nesakys? biggrin.gif Aš tik galiu pasakyti, kad galvoju apie ją. biggrin.gif
Dabar skaitau T. Hillerman "Laiko vagis". Toks egzotiškas detektyvas, nes viską narplioja Navahų genties policijos policininkai. Kaip suprantu, parašyta visa serija knygų su policininkais Liphornu ir Čy. Norėčiau ir kitas paskaityti... g.gif
Ir paskaitysiu, radau 3 rusų kalba. Vis daugiau, negu nieko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 23 lapkričio 2015 - 23:04
QUOTE(martux @ 2015 11 23, 23:58)
Provokacija? biggrin.gif Neskaičiau.

Būtent mirksiukas.gif Taigi, greit prisipažįstat, kas dar neskaitėt, kas galvojat lotuliukas.gif Tardymas tęsiasi.
O jeigu rimtai, kai pagalvoju, kokia žiauri, laukinė buvo tos suomės knyga, tai ,,Neregimoji šviesa" buvo tikra atgaiva. Gal čia suveikė kontrastas g.gif Noriu pasitikrinti. Todėl tardau ir provokuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
O as perskaiciau "Runu zenklas", kazkaip persiskaite kaip butu istorija is 200psl, nors knyga virs 500psl. Ale susiskaite visai maloniai ir normaliai.
Dabar pasiemiau tuos Mirtinus ginklus Pelenu miestas, Kaulu miestas ir pan. Tik va vel lietuviskai tik 3 knygos, kitas teks vel angliskai skaityti doh.gif
Atsakyti
Nors gal dar ankstoka, bet jau "rašau laišką" Kalėdų Seneliui:
"Kalėdų seneli, esu nuspėjama, nuspėjama, nuspėjama..."
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
"Matai, sūnau? - tarė jis.-Ir mūsų gyvenimai - kaip šitie mano puodai. Žiedi, lipdai, paskui išdegi krosnyje. Štai koks tu buvai, sūnau. Nulipdytas ir išdegtas. Skirtumas tik toks, kad puodas negali rinktis, ką į jį pils: vandenį ar vyną, o gal išvis paliks tuščią. O tu gali tinktis, sūnau. Tu gali."
Joanne Harris "Runų ženklai" versta A ir L. Būgų išleista Versus Aureus

Kazkaip labai gyvenimiskai nuskambejo man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 24, 21:51)
"Matai, sūnau? - tarė jis.-Ir mūsų gyvenimai - kaip šitie mano puodai. Žiedi, lipdai, paskui išdegi krosnyje. Štai koks tu buvai, sūnau. Nulipdytas ir išdegtas. Skirtumas tik toks, kad puodas negali rinktis, ką į jį pils: vandenį ar vyną, o gal išvis paliks tuščią. O tu gali tinktis, sūnau. Tu gali."
Na, nėra ką pridurti... Taip! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Brac, pilu i save dabar visokia paika literatura blush2.gif paaugliu romanus, vaikiskas knygeles (na tos visai vertingos gal biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 11 24, 21:27)
Nors gal dar ankstoka, bet jau "rašau laišką" Kalėdų Seneliui:
"Kalėdų seneli, esu nuspėjama, nuspėjama, nuspėjama..." 
user posted image

lotuliukas.gif

Na, tikrai smile.gif
O neissisemia Erlickas? Taip dažnai ir tokias storas knygas leisdamas?
Atsakyti
Matyt kiaurasamciu semia, kad neissisemia biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip mes senokai diskutavome apie gėjus ar apie pri... varškę g.gif ramu taip....

Pakalbėkime - kokios knygos jus yra labiausiai sunervinę?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2015 11 26, 13:34)
O neissisemia Erlickas? Taip dažnai ir tokias storas knygas leisdamas?

Šian pirkau. Ši knyga nėra stora, labiau užrašų knygelę primena. Išleista gražiai, kiekvienai dienai receptėlis, pavarčiau, bet dar rimčiau skaityt neprisėdau.
Atsakyti
Ta apie angelus, zmoniu ir angelu kara..fe schmoll.gif
Na as suprantu, kad tai fantastika, kazkokia tipo aujove, po visu vampyru sudievinimu ir pasipylusiu alternatyvu...bet angelus padaryti tokia kariaujancia bedieve puse..man neskanu, bjauru, lsykstu...as tiesa net nebeskaiciau antros dalies delto, nes mano vidiniai pojuciai, isitikinimai, patirtys tiesiog rekia ir priesinasi tam, kad angelas kaip vaizdinys butu verciamas kazkokia slykscia butybe...ne Liuciferiu, puolusiu angelu, o kazkuo tokiu..fe
Atsakyti