Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Is Alchemijos srities biggrin.gif off topic blush2.gif
Su dukra darem muilus Kaledoms. Euforija vaikui, kad viska galima pasigamnti namie nuo Pimpackiuko iki muilo doh.gif
-Mama, o auksa galima namie pasigaminti?
-Nu, nelabai
-Ai, tai turbut reikia tik nusipirkti trukstamu ingridientu? bigsmile.gif ir tada pasigaminsim aukso
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 13, 16:02)

-Ai, tai turbut reikia tik nusipirkti trukstamu ingridientu? bigsmile.gif ir tada pasigaminsim aukso

aha, ir alchemiką į rūsiuką cool.gif nors ir mama tiktų cool.gif
Atsakyti
Aha mama jau taip sakant ipareigota doh.gif
Dar..mama kaip kvepia Kaledu senis? Kaledom ar dumais?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 11 13, 11:30)
"Moterų smegenis" dažnai mini. Vakar galvojau, reikia paskaityti tas smegenis, dabar jau abejoju, ar ne per daug man jų bus.  biggrin.gif
  Norėčiau paskaityti  Proto paradoksas, tik gauti bus sunku.  ax.gif
Nebus, skaityk. biggrin.gif
Šitos dar nebuvau užmačius, jau ir aš noriu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 11 12, 20:37)
Skaitau R. Vanagaitės "Ne bobų vasara".  Kai ji vakar atsirado ant mano stalo, paėmiau pavartyti. Matau, kad kur paskaitau, ten patinka. Šiandien dar primygtinai rekomendavau  savo bendradarbėms ir draugėms ją būtinai paskaityti. Bus įdomu palyginti įspūdžius. bigsmile.gif  Psichologinės knygos jau seniai nebuvau į rankas paėmus,  prisiskaičiau jų savo metu. O dabar skaitau.  rolleyes.gif  Ir ne tai kad džiaugiuosi ja, bet tiesiog ją priimu. Kaip tik tai, ko reikia.  biggrin.gif  Sugraudino vietomis, bet vis tiek tai optimistiška knyga.  ax.gif
    Kas nors dar skaitėt?

Ruošiuosi. Kažkaipjau senokai krito i akį. Bet bibliotekose dar nerandu.

Aš šiuo metu su "Variniu paukščiu" po Skandinaviją klajoju: pagoniški dievai, krikščionybės atėjimas, senovės papročiai... Mane veža smile.gif
Atsakyti
Naujojoje Rimi Vilniuje, Linkmenu gatveje 20 proc. knygoms Pegase, maciau ta "Ne bobu vasara", bet na cia jei noretusi pirkti
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 11 12, 21:37)
Skaitau R. Vanagaitės "Ne bobų vasara". 
    Kas nors dar skaitėt?

Skaičiau , linksėjau, pritariau..., o paskui kaip klasikė Žemaitė pasakiau: ,,Kas ne do kupeta, norėčiau ir pati taip parašyčiau". Deja, šalia nebuvo Višinskio... Kita vertus, o ką čia rašyti, juk viską Vanagaitė parašė. Parašė teisingai, kiek pasimėgaudama paerzino dorus katalikus. Aš tai normaliai paskaičiau, tik kad tai ne literatūra. Beje, protestantiškas pragmatizmas žiauriai geras apibūdinimas.
Perskaičiau gana keistą knygą - suomių rašytojos K. Kettu ,,Už nuodėmes bus atleista". Anotacijoje pažymėta nepaprastai turtinga kalba. Tik nepatikslinta, kad ta kalba daugiausiai skirta lyties organams apibūdinti mirksiukas.gif Nors šiap tai tikrai ir parašyta neblogai, o vietom net labai neblogai, ir pati istorija kontraversiška, ir veikėjai nenuvalkioti. Tik bėda ta, kad pasakojama apie belaisvių stovyklą, daugybę žiaurumų, skaityti tikrai nebuvo malonu, kartais emociškai sunku. Taigi, skaitymo malonumo patyriau ne daug, bet perskaityti buvo verta.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Suskaičiau "Šešėlių biblioteka" ir likau patenkinta: daug meilės knygoms, šiek tiek fantastikos ir lengvo trileriuko:) Bet keista, kad autorius danas g.gif kažkaip man labiau amerikoniško stiliaus kūrinys pasirodė.
Atsakyti
Zis, gal jis mokesi JAV mirksiukas.gif
As isitraukiau i Runu zenklai Joanne Harris. kazkiek nesa man i mazuosius laisvunus Terry Pracheto. Kadangi kazkada teko studjuoti runas, tai smagu skaityti
Atsakyti
Pasirode vaikams knyga Grufo vaikelis, labai rekomenduoju visiems

https://www.knygos.l...kelis/#comments
Atsakyti
Žiūriu, tema visai numirė....
O aš per savaitgalį perskaičiau tokią gražią knygą ax.gif
A. Doerr ,,Neregimoji šviesa" - Pulitzerio premijos 2015 laureatė. Dar viena iš eilės perskaityta knyga apie karą. Apie karą prirašyta tiek ir tiek, tai autoriai iš kailio neriasi ieškodami kito kampo. Ir atranda. Labai graži knyga. Gal kiek per saldi vietom, gal tų pamokėlių per daug, bet graži. Lengvas stilius, vaizdinga kalba, aiškiai išsakytos moralinės nuostatos..., jaučiu, bus viena iš šių metų knygų favoričių. Gal kas skaitė? Nors, jei ir skaitė, greičiausiai nesakys...
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2015 11 23, 21:32)
Gal kas skaitė? Nors, jei ir skaitė, greičiausiai nesakys...

Provokacija? biggrin.gif Neskaičiau.
Skaitau nemažai vaikiškų knygų, nes dukrai beveik kas antra skaityta "labai gera, mama, turi būtinai perskaityti". Paskutinė iš tų labai -http://www.niekorimt...raveleinas_1452
Dar "Šantaramą" beveik įpusėjau, neaikčioju, bet tikrai baigsiu. Pramaišiui su detektyvais. ax.gif
Atsakyti