Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(giluze @ 2015 11 05, 16:48)
Nevala, išgerti norėtų bet niekaip nespėja, besikartojantys anekdotai.  lotuliukas.gif  Taip, turi ir pliusų: humoristas (tik nežinia, kas didesnis, veikėjas ar autorius, kai aprašinėja veikėją), nepripažįstantis autoritetų, abejingas patogumams(nevalos sinonimas)  biggrin.gif . Aš nesikabinėju, tik bandau suprasti, kuo jis mane taip žavi. Kai skaitau Frostą, tiesiog mėgaujuosi .  clap_1.gif

jau nervinat su tuo Frostu lotuliukas.gif blink.gif
nuo kurios pradet skaityt ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 11 05, 16:55)
jau nervinat su tuo Frostu lotuliukas.gif  blink.gif

Nėra kažkokio griežto eiliškumo, gali nuo bet kurios. ax.gif Frostas nesikeičia. Bet kad tu, prieplauka, susinervinsi dėl Frosto, nesitikėjau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 11 05, 17:06)
Nėra kažkokio griežto eiliškumo, gali nuo bet kurios.  ax.gif Frostas nesikeičia.  Bet kad tu, prieplauka, susinervinsi dėl Frosto, nesitikėjau.  lotuliukas.gif

kazkaip panorau detektyvo vel, o cia Frostas Frostas uz kiekvieno kampo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 11 05, 15:55)

pas mane tai labai lengva išsirinkt buvo - biblioteka tik vieną teturėjo lotuliukas.gif Mačiau, antrą jau beveik turi biggrin.gif
Atsakyti
Frostas kabina tradicinių detektyvų mylėtojas. Nedaug ten trilerio, visų tų šaudymų - gaudymų. Dėl tų blevyzgų, murzinumo gal ne visoms jis ir pataps herojumi. Bet kai pradeda traukti per dantį savo viršininką, na, amžinai prunkštelėju. Šiandien neatsilaikiau ir nusipirkau trečią knygą, nors paprastai detektyvų neleidžiu sau pirkti be mirtino reikalo. Būsiu perskaičius už poros dienos 4 iš 5 išleistų serijos knygų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2015 11 05, 22:09)
... Dėl tų blevyzgų, murzinumo gal ne visoms jis ir pataps herojumi. Bet kai pradeda traukti per dantį savo viršininką, na, amžinai prunkštelėju...

Dėl blevyzgų aš jau norėjau nusivilti juo, bet kažkurioj knygoj Frostas pasakė, kad jeigu jis taip nejuokautų, jam beliktų tik šokti po autobuso ratais. Na, taip, tokiam darbe reikia kažkaip išgyventi. O už šaipymąsi iš Maleto ko gero visas skyrius jam dėkingas. Patys nedrįsta, tai nors jo rankom žarijas pažarsto. Gaila, kad dar iš vieno tipo nesišaipo, o reikėtų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2015 11 03, 08:49)
Vakar radau tokį testą-galvosūkį, man pasirodė visai įdomus, tai dalinuosi. Ar atpažinsit rašytoją iš paveikslėlio ir poros frazių? Angliškai ir rusiškai. Aš pati pažinau tik 8 iš 15 ax.gif

aš irgi 8 atpažinau drinks_cheers.gif
O 4 rašytojų išvis nežinojau, pirmąkart tokias pavardes girdžiu doh.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 11 03, 13:56)
Ir Kingą tik iš iliustracijos atpažinau..

jo labai nedaug skaičiusi esu. O kokios ten knygos iliustracija?

QUOTE(Aimma @ 2015 11 05, 21:09)
Frostas kabina tradicinių detektyvų mylėtojas. Nedaug ten trilerio, visų tų šaudymų - gaudymų.

ok, aš irgi susidomėjau - kas tas Frostas? Čia tas pats, kur buvo serialas "Frosto prisilietimas"?
Jei nebūtina iš eilės skaityti, tai kokią knygą rekomenduotumėt pirmajai pažinčiai su tuo Frostu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 11 06, 00:40)

jo labai nedaug skaičiusi esu. O kokios ten knygos iliustracija?

Tamsiojo bokšto serijos smile.gif

Atsakyti
As su savo per daug lakia ar "islakuota" biggrin.gif fantazija negaliu nei filmu, nei knygu Kingo skaityti...na nebet Zalioji mylia dar..o tai paskui man buna kosmaru autobusas pora savaiciu doh.gif tai sitoje srityje esu visai zaliuoke biggrin.gif
Ne i tema, bet esu davola kaip du centai..pirkau antikvarini pianina...paremontuot reiks, bet instrumentas su siela wub.gif nerealu, niekad negalvojau kad tiek dziaugsmo suteiks instrumento pirkmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 11 06, 02:40)
ok, aš irgi susidomėjau - kas tas Frostas? Čia tas pats, kur buvo serialas "Frosto prisilietimas"?
Jei nebūtina iš eilės skaityti, tai kokią knygą rekomenduotumėt pirmajai pažinčiai su tuo Frostu? ax.gif

Taip taip, buvo toks serialas, tik, panašu, kad nė viena jo nematėm, o dabar gražiai lietuviškai įgarsinto nerandam... Aš gal nuo Frosto nakties pradėjau, o gal ir ne... g.gif Tai reiškia, kad visai nesvarbu. Su ,,Frosto žiema" buvau išsigandusi, skaitau skaitau, nusikaltimų ir lavonų daugėja, tyrimas stringa, knyga baigiasi... Velnias, galvoju, bus koks tęsinys, vėl lauk, ieškok..., bet pabaiga klasiška, kaip kokia dėlionė... Ta knyga buvo net nusibodusi, bet pabaiga žiauriai gerai sugalvota, šmaikšti, sakyčiau, frostiška....
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 11 06, 09:32)
Ne i tema, bet esu davola kaip  du centai..pirkau antikvarini pianina...paremontuot reiks, bet instrumentas su siela wub.gif nerealu, niekad negalvojau kad tiek dziaugsmo suteiks instrumento pirkmas wub.gif

Paroodyk, please. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 11 06, 00:40)

Sudominot ir mane biggrin.gif Uz tokiu knygu kazkaip ir akis nebuvo uzkliuvus. Frostas tai kazkiek panasus i Hares Hules persona,tik is aprasymo ne pijokas regis bus,kaip Hule. O man vistik idomu butu eiles tvarka skaityti,tai pasidomejau googleje,va toks butu knygu eiliskumas:

Frost at Christmas (1984)
A Touch of Frost (1987)
Night Frost (1992)
Hard Frost (1995)
Winter Frost (1999)
A Killing Frost (2008)

Tai Frosto kaledos jau isidejau i pirkiniu krepseli smile.gif
Papildyta:
Filmas Frosto: My Webpage

Nei rusu ,nei lietuviu kalbomis nerandu sad.gif
Atsakyti