Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Nu ka...as nuejau i Jeruzales biblotekaaaa biggrin.gif thumbup.gif pasirinkimas doh.gif to ko reikejo aisku nebuvo, butent antros Drakono raiteles dalies doh.gif trecia gulejo doh.gif ka dar norejau paskaityti, pamirsau pavadinima doh.gif zodziu paemiau Simtametis, kuris islipo pro langa ir pabego ir Karaliene Bna, idomu kaip aprasyta si persona, kuria vaiksyteje as labai demonizavau "iliustruodama" savo knyga, is susiutu lapu, apie Barbora ir Zygimanta Augusta
Atsakyti
Sveiki. Gal kas nors turi ir galetu pasidalinti pdf formatu George R.R. Martin "Karaliu kova"? 4u.gif
El pastas sjuone@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikute22: 29 liepos 2015 - 21:55
QUOTE(klopedija @ 2015 07 29, 10:18)
Ir vis graužiuosi, kad kažkada nesimokiau en, o dabar vis kiti "projektai" užgožia.  verysad.gif

Aš taip neprisiruošiu mokytis ispanų kalbos, vis į "kada nors ateityje" nukeliu blush2.gif

ok, dabar jau pasigirsiu, kam daugiau, jei ne knygėms tongue.gif
Vakar mano sūnus perskaitė pirmą knygą - pats, visai savarankiškai. O jam dar tik 3 metai ir 8 mėnesiai.
Aišku, ta knyga pritaikyta besimokantiems skaityti, nė 20 puslapių nėra, kiekviename po didelį paveikslėlį, o tekstas, pvz., toks - viename puslapyje "Rasa sėja gėlę" (ir didžiosiomis, ir mažosiomis raidėmis), kitame - "Gėlė žydi". Bet skaitė pats, balsu jungė raides, perskaitęs žodį pasakydavo, ką perskaitė - taigi ir suprato, ką skaito.
Žodžiu, "Rasa ir Lukas" yra pirmoji jo perskaityta knyga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 07 30, 21:25)

Vakar mano sūnus perskaitė pirmą knygą - pats, visai savarankiškai. O jam dar tik 3 metai ir 8 mėnesiai.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 07 29, 12:42)
Nu ka...as nuejau i Jeruzales biblotekaaaa biggrin.gif  thumbup.gif pasirinkimas doh.gif to ko reikejo aisku nebuvo, butent antros Drakono raiteles dalies doh.gif trecia gulejo doh.gif ka dar norejau paskaityti, pamirsau pavadinima doh.gif zodziu paemiau Simtametis, kuris islipo pro langa ir pabego ir Karaliene Bna, idomu kaip aprasyta si persona, kuria vaiksyteje as labai demonizavau "iliustruodama" savo knyga, is susiutu lapu, apie Barbora ir Zygimanta Augusta

O kodėl neimi Antakalnio bibliotekoje? Net pasižiūrėjau biggrin.gif - iš 4 turimų 3 guli laisvos 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2015 07 30, 22:25)
Aš taip neprisiruošiu mokytis ispanų kalbos, vis į "kada nors ateityje" nukeliu blush2.gif

Aišku, ta knyga pritaikyta besimokantiems skaityti, nė 20 puslapių nėra, kiekviename po didelį paveikslėlį, o tekstas, pvz., toks - viename puslapyje "Rasa sėja gėlę" (ir didžiosiomis, ir mažosiomis raidėmis), kitame - "Gėlė žydi". Bet skaitė pats, balsu jungė raides, perskaitęs žodį pasakydavo, ką perskaitė - taigi ir suprato, ką skaito.

Oho, koks vunderkindas, šaunuolis skaitytojas auga 4u.gif Smagu wub.gif
Atsakyti
Baigiau tą G. Musso "Rytoj" - vis dėlto patiko. Net labai. Gerai sukaltas, truputis fantastikos, bet saikingai.

Geras thumbup.gif

beje - jeigu (jeigu dar nenufilmuotas) - ten labai tiktų Geeras wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kartais paskaitineju ka rasote smile.gif Bet ne visada viska speju, o jau rasyti tuo labiau smile.gif Ateinu pas jus pasisemti naujienu, ideju, ka skaityti. Kaip i sulini vandens atsigerti.... Visada pasidziaugiu, kad yra kur ateiti, ir kad yra vandens smile.gif
Dabar nepamenu, ar pas jus buvau uzmacius, o paskui per radija isgirdau knygos rekomendacija. As ja susiradau ir perskaiciau. Vienu atsikvepimu.
Anthony Doerr "Neregimoji sviesa".
Man patiko. As visada megau skaittyi apie I-aji ar II-aji Pasaulini kara. Ir filmai ir knygos, zinoma, nesu perskaiciusi labai daug, tiek kiek galiu skaityti, kiek turiu laiko ir jegu. Zinoma, nesakau, kad skaitau vien tik apie karus, taciau sios istorijos mane labiausiai sujaudina. Sioji knyga ne isimtis. labai patiko, paprastai parasyta, bet tuo paciu poetiskai, itraukia ir laiko. As skaitydama vis galvojau-karo liudesys ir grozis.
Tiesiog noejau pasidziaugti, kad radau tokia knyga ir perskaiciau. Ieskosiu ko nors panasaus, neaeboju, kad i ja yra panasiu ne viena.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 07 30, 22:25)

Ipsanu ismokti, kad galetum skaityti Markesa..sudetinga...as ispaniskai mazai skaitau, nes deja, kazkiek jauciu snekamaja kalba, bet knygine man dar oi kaip toli verysad.gif doh.gif

Eina sau blink.gif maniske 6 knygas skaito is atminties pati kurdama, ka skaiteme arba, kaip mama"tyliai ziuri" biggrin.gif
QUOTE(Shusha @ 2015 07 31, 13:03)
O kodėl neimi Antakalnio bibliotekoje? Net pasižiūrėjau biggrin.gif - iš 4 turimų 3 guli laisvos  4u.gif
Oho, koks vunderkindas, šaunuolis skaitytojas auga  4u.gif Smagu wub.gif

Man toloka iki Antakalnio blush2.gif Jeruzales beveik pesciomis prie namu, as prie Kalvariju baznycios gyvenu. Ale aciu, reiks bandyt ten nulekt

Nu ka..as pabuvau prie juros. Tiesa tik kelias dienas, nes vyras daugiau atostogu neturejo, bet dvi is ju pliaupe doh.gif as sekimingai apsilankiau Juodkrantes bibliotekoje biggrin.gif Drakono raiteles antros dalies neradau, is viso sitos serijos neturi, bet pasiemiau ir perskaiciau maloniai "Atranka", dabar baisiai reikia "Elito" doh.gif
Ipusejau skaityti romana "Karaliene Bona", veza ir labai patinka kaip atsimeni ir sujungi sasajas su kitais Europos saliu didikais, prisimeni, bent gabaleli baisia tankaus, painaus geneolognio medzio.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 07 29, 13:42)
Nu ka...as nuejau i Jeruzales biblotekaaaa biggrin.gif  thumbup.gif pasirinkimas doh.gif to ko reikejo aisku nebuvo, butent antros Drakono raiteles dalies doh.gif trecia gulejo doh.gif ka dar norejau paskaityti, pamirsau pavadinima doh.gif zodziu paemiau Simtametis, kuris islipo pro langa ir pabego ir Karaliene Bna, idomu kaip aprasyta si persona, kuria vaiksyteje as labai demonizavau "iliustruodama" savo knyga, is susiutu lapu, apie Barbora ir Zygimanta Augusta

Nepatikėsi. Šeštadienį buvau bibliotekoje ir spicialiai pažiūrėjau, yra Drakono raitelės antra dalis. Kartais einant į biblioteką reikia, kad sėkmė lydėtų :-) O aš šiandien perskaičiau Mamų mafiją ir puikiai praleidau sekmadienį. Ačiū už rekomendaciją :-D
Atsakyti
Trumpam atsiplėšiau nuo knygos, reikia akis paiilsint. Seniai taip buvo, jau net neatsimenu, kada skaičiau vos ne dusdama. Ir ne kokį trilerį skaičiau, o kosminę fantastiką. biggrin.gif Kažkada čia minėjau Lois McMaster Bujold . Skaičiau neatmenamais laikais kelias jos knygas ir liko geras įspūdis. Nu, galvoju, ar tikrai taip gerai buvo. Ir pradėjau 16 knygų serijos pirmąją "Осколки чести" . O taaaaip! Baigiau šitą, iš karto griebiau antrąją "Бараяр". O iki mano mylimo herojaus Mailzo gimimo dar 200 metų! Fantastikos daug, meilės - su saiku. Greičiau galima būtų pavadinti kosminės politikos žanro kūriniu. lotuliukas.gif Bet kaip kabina... thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 08 02, 21:00)
Nepatikėsi. Šeštadienį buvau bibliotekoje ir spicialiai pažiūrėjau, yra Drakono raitelės antra dalis. Kartais einant į biblioteką reikia, kad sėkmė lydėtų :-) O aš šiandien perskaičiau Mamų mafiją ir puikiai praleidau sekmadienį. Ačiū už rekomendaciją :-D

biggrin.gif nu as sakiau, cia kaip skuduryne, vinei randa naujus drabuzius uz 1 eur, kiti nusiperka deveta uz 10 eur doh.gif nu man sake, kad skaito kazkas, nes as antradieni buvu, o va sestadieni negalejau uzeiti, o ryt neveikia doh.gif nieko baigsiu Bona skaityt, ramiai eisiu antru daliu ieskoti serialams biggrin.gif
Smagu, kad patiko Mamu mafija, pasiimk ir Krikstamote irgi antra dalis nebloga
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2015 08 01, 10:56)
Anthony Doerr "Neregimoji sviesa".
Man patiko. As visada megau skaittyi apie I-aji ar II-aji Pasaulini kara. Ir filmai ir knygos, zinoma, nesu perskaiciusi labai daug, tiek kiek galiu skaityti, kiek turiu laiko ir jegu. Zinoma, nesakau, kad skaitau vien tik apie karus, taciau sios istorijos mane labiausiai sujaudina. Sioji knyga ne isimtis. labai patiko, paprastai parasyta, bet tuo paciu poetiskai, itraukia ir laiko. As skaitydama vis galvojau-karo liudesys ir grozis.
Tiesiog noejau pasidziaugti, kad radau tokia knyga ir perskaiciau. Ieskosiu ko nors panasaus, neaeboju, kad i ja yra panasiu ne viena.

Tavo aprašytosios neskaičiau, bet aprašymas - karai, poetiška, sujaudina - man priminė Sylvie Germain "Naktų knygą". Yra ir tęsinys "Gintarinė naktis", bet jos neskaičiau, kažkaip pirmosios užteko.
Atsakyti