Vakar radau tokį testą-galvosūkį, man pasirodė visai įdomus, tai dalinuosi. Ar atpažinsit rašytoją iš paveikslėlio ir poros frazių? Angliškai ir rusiškai. Aš pati pažinau tik 8 iš 15
QUOTE(Helianta @ 2015 11 03, 01:00)
Wikipedia rašo, kad The Librarian serialas tęsia TV filmus, kurių pirmasis dar 2004 metais pasirodė.
O tu tą serialą matei gal? Vertas dėmesio?
ne serialo neziurejau, maciau tik filma..na toks labai lengvas ale Indiana Jones tik maziau mustyniu.
As dabar seriju, kurios ne iki galo lietuviskai isleistos galiukus "damusineju" angliskai, Keira Cass uzbaigiau iki noveliu, lauksim naujos dalies parasystos, dar laukia tie visi kulu mietsia..nu zodziu as kazkokia lengvaknyge pasidariau, ale kai viskas vienoje vietoje ir nereikia knygos tampytis, labai patogu is plansetes skaityt, ypac kai ir nygos neturi
QUOTE(nihilistė @ 2015 11 03, 08:49)
Vakar radau tokį testą-galvosūkį, man pasirodė visai įdomus, tai dalinuosi. Ar atpažinsit rašytoją iš paveikslėlio ir poros frazių? Angliškai ir rusiškai. Aš pati pažinau tik 8 iš 15
smagus galvosūkis Aš irgi tiek pat pažinau, bet turiu pripažinti, kad kai kur ir paveiksliukai padėjo
Kokios jūs protingos. Aš atpažinau tik 3.
QUOTE(saintlina @ 2015 11 03, 09:35)
smagus galvosūkis Aš irgi tiek pat pažinau, bet turiu pripažinti, kad kai kur ir paveiksliukai padėjo
Tai tas, turbūt, ir yra svarbiausia pagalba, nes bent jau aš tik į paveiksliukus ir žiūrėjau - tos frazės nelabai padėjo Bet jei knygos skaitytos, ar bent siužetas gana gerai žinomas, manau, atpažinti galima.
QUOTE(giluze @ 2015 11 03, 09:52)
Kokios jūs protingos. Aš atpažinau tik 3.
Tai gal nedaug ir skaitei Aš iš atpažintų neskaičiau tik III, bet paveiksliukas iškalbingas pasirodė. O V ir VIII skaičiau, bet nepažinau
QUOTE(nihilistė @ 2015 11 03, 11:46)
Tai gal nedaug ir skaitei Aš iš atpažintų neskaičiau tik III, bet paveiksliukas iškalbingas pasirodė. O V ir VIII skaičiau, bet nepažinau
Neskaičiau 6 autorių , paveiksliukai man kažkaip nepadėjo.
QUOTE(nihilistė @ 2015 11 03, 08:49)
Idomu,bet keisciausia,kad Agatos Kristi neatspejau,ar jus atspejot ? Man kazkaip uzuomina visai neasocijuojasi su ja. Siaip kai kuriu autoriu,net nesu girdejusi,tai ir iminti nejo,bet tuos zinomus pagrindinius atspejau
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2015 11 03, 13:02)
Idomu,bet keisciausia,kad Agatos Kristi neatspejau,ar jus atspejot ? Man kazkaip uzuomina visai neasocijuojasi su ja. Siaip kai kuriu autoriu,net nesu girdejusi,tai ir iminti nejo,bet tuos zinomus pagrindinius atspejau
Skubotai atsakinejau,todel ir nesusikaupiau ziuredama i paveiksliuka,ten gi desimt zmogeliuku,tai jos kurinys "Desimt negriuku",va is to ir galima atspeti.Jus pagal tai ir atspejot ?
QUOTE(luiziana @ 2015 11 03, 13:10)
Idomu,bet keisciausia,kad Agatos Kristi neatspejau,ar jus atspejot ? Man kazkaip uzuomina visai neasocijuojasi su ja.
atspėjau. Bet tikrai ne iš užuominos. Pagal salą ir dešimt žmogeliukų ir frazę, kad pati verčiamiausia pasaulyje
Ir Kingą tik iš iliustracijos atpažinau..
QUOTE(giluze @ 2015 10 27, 10:04)
O, dar viena Frosto gerbėja! Filmo aš vakar užsimušdama ieškojau - nėr.
Dabar pažiūrėsiu, kaip tau, saintlina, Frostas patiks.
Dabar pažiūrėsiu, kaip tau, saintlina, Frostas patiks.
įsirašau į Frosto gerbėjus Man patiko
O dėl filmo - tai serialas toks yra, Frosto prislietimas pas mus vadinosi.
QUOTE(saintlina @ 2015 11 05, 12:02)
įsirašau į Frosto gerbėjus Man patiko
ir kodėl moterims tokie veikėjai patinka?.. Pagalvoju, dirbtų toks šalia, kažin kaip tada reaguočiau...
QUOTE(giluze @ 2015 11 05, 13:56)
Pagalvoju, dirbtų toks šalia, kažin kaip tada reaguočiau...
gal neblogai reaguotum? Jautrus, su humoro jausmu, užjaučiantis, prisiimantis atsakomybę už svetimas klaidas, ne garbėtroška, valgo ir miega mažai. Be to, negeria
QUOTE(saintlina @ 2015 11 05, 16:32)
gal neblogai reaguotum? Jautrus, su humoro jausmu, užjaučiantis, prisiimantis atsakomybę už svetimas klaidas, ne garbėtroška, valgo ir miega mažai. Be to, negeria
Nevala, išgerti norėtų bet niekaip nespėja, besikartojantys anekdotai. Taip, turi ir pliusų: humoristas (tik nežinia, kas didesnis, veikėjas ar autorius, kai aprašinėja veikėją), nepripažįstantis autoritetų, abejingas patogumams(nevalos sinonimas) . Aš nesikabinėju, tik bandau suprasti, kuo jis mane taip žavi. Kai skaitau Frostą, tiesiog mėgaujuosi .