QUOTE(saintlina @ 2015 10 28, 00:34)
kokiuose?
Lisa Gardner "Sugauk mane" - kažkuo panaši į Harlan Coben, na, po kelių metų galėsiu iš naujo skaityti, nes viskas baisiai sukta susukta, bet... senokai, neskaitant Sukės paskutinės dalies, taip knyga įtraukusi buvo. Matyt, mano skonio, skaičiau, nekreipdama dėmesio į artėjantį rytą.
Aišku, gerai, jog buvo savaitgalis. Gal ne tiek detektyvas, kiek trileris, nes veiksmo daug daug. Labai patiko.
Lisa Gardner "Peržengti ribą" - Sugauk mane labiau įtraukė, bet Peržengti ribą pabaiga labiau patiko. Smagu ir tą ir tą skaityti.
Keigo Higashino "Įtariamojo X pasiaukojimas" - keistas detektyvas, neįprastam skoniui
Yra ką skaoityti ir įdomu, ir netikėta, ir atomazga išradinga, ir dviejų genialių protų kova, ir Japonija, žodžiu, viskas, kas žadėta anonse, bet... nesuprantu aš tų japonų nors tu ką... nepatiko man atomazga. Neįsivaizduoju, kam rekomenduočiau. Gal tiesiog ne mano.
Jo Nesbo "Galvų medžiotojai" -
irgi ne mano. Nepatiko, neįtraukė. Kenčiančio alkoholiko man trūko.
Nele Neuhaus "Piktas vilkas" - Saintlina, neskaityk
tikrai geras ir šiurpus ir tikroviškas detektyvas, bet... ne mūsų skonio... vis dar šlykštu.
Harlan Coben "Ilgiuosi tavęs" - kaip ir įprasta, painiota supainiota, bet skaitėsi labai gerai. Na, tinka man Coben. Įtraukiančiai rašo.
Dar Marininos Paskutinė aušra", M. H. Clark "Naktis - mano metas" - ką ir bepasakysi, autorės žinomos, malonumas jas skaityti. Clark - labai lengvas malonumas, Marinina sunkesnis.
O dabar įkibusi į Joëlio Dickerio romaną Visa tiesa apie Hario Kveberto bylą. Skaitosi gerai, ne taip, kad per naktį nemiegočiau, bet gerai. Įdomu. Dar pusė knygos liko. Mėgaujuosi
Na ir išsiplėčiau, ups... beveik ataskaita gavosi.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 10 28, 13:24)
man "Bošaja telega" - tiesiog pozityvo perliukai. Jau norisi pačiai savanoriškai versti
na - kad galėčiau vaikui duoti paskaityti nors.
Maniau, kad aš beveik viską Frajaus turiu - pasirodo jau naujų yra. Mano pastaroji jo- Vėjų ir saulėlydžių meistras - sunkiai įkandama: daug filosofavimų, kurie geriau klausosi, nei skaitosi kirilica (su visa pagarba Kirilui ir Metodijui
).
Pasirodo jau yra "per daug košmarų", "visa tiesa apie mus", 'Apie meilę ir mirtį" ir t.t - iš serijos Makso Frajaus pasauliai ir Echo sapnai.
Tiesiog nebežinau ką daryti
Bolšaja telega neskaičiau. O iš Echo serijos labirintus ir kronikas perskaičiau. O sapnų dar ne. Tegul rašo, aš pasitaupysiu
Užtat vasarą senojo Vilniaus pasakų trečiąją dalį perskaičiau. Popierinę. Ačiū bendradarbei iš Maskvos
Papildyta:
QUOTE(719 @ 2015 10 28, 23:41)
Labas,
Gal galit rekomenduoti knygų, panašių į Follett "Žemės stulpai"?
Nesu istorinių romanų gerbėja, bet Žemės stulpai mane sužavėjo. Sakyčiau, kad ši knyga nepakartojama.
Jeigu domina knygos apie katedrų statybą, tai dar galima pabandyti Ildefonso Falcones "Jūros katedra".