Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(klopedija @ 2015 10 22, 15:39)
Dabar skaitau Kurt Vonnegut, Titano sirenos.  biggrin.gif

mano mėgstama knyga wub.gif
Atsakyti
Geras !
"Dostojevskis nužudo asmenybę.
Doncova nužudo intelektą.
Keruakas nužudo kartą.
Kastaneda nužudo sąmonę.
Polozkova nužudo poeziją.
Kafka nužudo džiaugsmą.
Selindžeris nužudo jaunystę.
Orvelas nužudo viltį.
R. R. Martinas nužudo visus." lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka...parskridau is saules i visiska tamsa doh.gif buvo gerai...per diena nusivariusi vakarais lovoje, kad nenueiciau miegoti 20 val. doh.gif blush2.gif dar paskaitydavau, tai perskaiciau tris noveles is Atrankos serijos.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Pamaniau reikėtų ir man išlįsti į žmones, juolab, kad tokiais vakarais daugiau ir nėra kur.
Vasarą kaip tas žiogas pradainavau, t.y., skaičiau tiek popsinės literatūros, kad Moyes, Komson, Picoult atsiskaičiau ilgam, nedrįstu sakyti, kad visam gyvenimui, bet šiandien atrodo, kad visam. Visiškai pamiršau pažadus perskaityti vieną ar kitą rimtesnę knygą, bet pažadai tam ir yra, kad jų netesėtum. Bent taip aš aiškinu to žodžio etimologiją. Taigi, ką galėčiau pasakyti apie paskutines perskaitytas knygas? Beveik nieko, nes jos nebuvo geresnės už paminėtų autorių blush2.gif Bet gal trumpai apie vieną kitą.
R. D. Wingfield serija apie Frostą labai patiko. Dar nesužvejojau visų knygų, bet nevala Frostas įtikinamai įsispraudė tarp mėgstamų detektyvų. Kažkaip nerandu filmo..., gal vertėtų pažiūrėti gūdžiais rudens vakarais?
F. Backman ,,Gyveno kartą Uvė" papirko pozytyvumu. Graži istorija, pamokanti. Bet nei Paasilinos, nei ,,Šimtamečio, perlipusio per langą" neperspjovė.
M. Albom ,,Laiko saugotojas" , mano nuostabai, visai pakenčiamai persiskaitė, nors knygų a la coehlo negaliu pakęsti. Joje buvo keli epizodai, giliai įstrigę į atmintį, o ir šiaip nepretenzingai parašyta.
A. Agresti ,,Nušvitusioji" į rankas pateko per klaidą. Kol susivokiau, žiūriu nekažkas ir beliko. Taigi, perskaičiau ir nenumiriau. Bet kitų dalių nebeskaitysiu, susipažinau su žanru, ir užteks.
J. Bourin ,,Damų kambarys" - istorinė knyga, bet tokia jau vienadienė... Vis skaitydama su ilgesiu prisimindavau Follett... Tik dar kartą nugailėjau jaunas mergaites, kurios turėjo taip anksti suaugti.
S.Shah ,,Virtuvė be pelių" - jautri šeimos istorija, ir tai viskas, ką galiu pasakyti.
Apie detektyvus nerašysiu. Perskaičiau jų nemažai, kai kurie visai neblogi, kai kuriuos tą pačią dieną pamiršau. Taigi, apibendrindama galiu pasakyti, kad rimtesnių knygų pilnos lentynos, bet ranka tiesiasi prie skaitalo, nors tu ją nukirsk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2015 10 26, 19:38)

F. Backman ,,Gyveno kartą Uvė" papirko pozytyvumu. Graži istorija, pamokanti. Bet nei Paasilinos, nei ,,Šimtamečio, perlipusio per langą" neperspjovė.

aniaa?.. Man Tai Uvė žymiai geriau už Šimtametį. O tikriausiai ir už Paasiliną mastau.gif

Frostą ir aš šiandien iš bibliotekos pasiėmiau. Tik kažkodėl pas juos serija prasidėjo nuo Frosto nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2015 10 26, 20:38)
R. D. Wingfield serija apie Frostą labai patiko. Dar nesužvejojau visų knygų, bet nevala Frostas įtikinamai įsispraudė tarp mėgstamų detektyvų. Kažkaip nerandu filmo..., gal vertėtų pažiūrėti gūdžiais rudens vakarais?

O, dar viena Frosto gerbėja! 4u.gif Filmo aš vakar užsimušdama ieškojau - nėr. Kur buvo - jau nėra. Gūdūs rudens vakarai taip ir liks gūdūs. biggrin.gif
Dabar pažiūrėsiu, kaip tau, saintlina, Frostas patiks. ax.gif
Aš įsikabinau į Martino paskutinę Sostų knygą. Visus metus kankinau priešpaskutinę dalį ir niekaip ji manęs netraukė. Atėjo tinkamas metas - tiesiog negaliu iš rankų paleisti. Paskui reiks pabandyti paskaityti jo "Laukinių kortų" seriją , įdomu kas ten per dalykas.
Atsakyti
Cia apie Frosto prisilietima kalbat? Seriala?
va cia yra
http://thewatchserie..._touch_of_frost
jei turit gera interneta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 10 26, 23:11)
aniaa?.. Man Tai Uvė žymiai geriau už Šimtametį. O tikriausiai ir už Paasiliną  mastau.gif
Man čia "Uvė" paskutinėj vietoj buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 10 27, 13:53)
Man čia "Uvė" paskutinėj vietoj buvo...  unsure.gif

man tai Šimtametis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žino, arba žino kur pažiūrėti - kartais dar nėra išverstas Frajaus "Didieji grižulo ratai" (Bolšaja telega)?

ir šiaip Frajus toliau - neverčiamas?
Atsakyti
As tai kol kas ji tik rusiskai susirinkusi el. variantu, bet laukia, kol pradesiu skaityti, lietuviskai arba vertejo ner, arba leidykla neuzsako, nes neapsimoka doh.gif ..pasibaisejau, per siuos metus nu labai mazai rimtu knygu perskaiciau doh.gif arba profesines, arba viskas lengva lektura ir vaikiskos blush2.gif
Atsakyti