Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Prisiuodu: skaitau M.Coetzee "Jezaus vaikyste". Truputi erzina ta "nerealybe" , i kuria herojai pateke, kol kas nesuprantu poelgiu prasmes, bet mest nesiruosiu, visgi, Coetzee mano mylimas autorius smile.gif Tikiuosi i pabaiga pamatyt "pragiedrulius".
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 21, 17:47)
Labos 4u.gif

Ta pati skaitom, tik as lietuviskai Paveldetoja skaitau biggrin.gif Sofija, tau tikrai ja i meeta atnesiu. Eileje stovi Pusiau laukinis, tai ta manau irgi iki lapkricio 9d iveiksiu smile.gif

Tu turbut greiciau iveiksi, nei as, nes as priesokiais skaitau ir dar angliskai..nu bet idomu. Puse jau iveikiau
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 10 21, 11:33)
Šnekant apie skaitymą - tai ką skaitom, merginos?  bigsmile.gif 
Viską. hihihi.gif Bet jau daėdė "viskas", reikia grįžti prie savo iškrypusio skonio. Ant stalo guli "1000° moteris", "Siužetas", kurį siūloma nušauti, ir dar ne viena neeilinė knyga. cool.gif
Klausau rusiškai Kazuo Ishiguro, When we were orphans http://www.amazon.co...l/dp/0375724400 thumbup.gif
Atsakyti
Klopedija, o kaip parvaziavai? Nebuvo baisu tamsoje? 4u.gif
Atsakyti
Bevardindama pastaruoju metu perskaitytas knygas nepaminėjau Vaddey Ratner "Banjano šešėly". Imdama daug nesitikėjau, bet pamaniau, jog nieko nesu skaičiusi apie Kambodžą. Gavau labai gražiai parašytą istoriją apie tragišką karališkosios šeimos likimą revoliucijos apimtoje Kambodžoje. Artimai susipažinau su raudonųjų khmerų siaubu, apie revoliuciją, kuri prasidėjo monarchų nuvertimu, o išaugo į pradinių organizatorių nebevaldomą chaosą. Apie visos šalies gyventojų perkraustymą, apie žemiausio sluoksnio revoliucionierius, kuriems priešas bet koks Mechanizmas, kurie įžvelgia pavojų revoliucijai ir Organizacijai net mažos luošos mergaitės kojos įtvare, nes tai mechanizmas. Apie tai, jog net mirusiųjų ten palaidoti negalėjo, nes tai trąša ryžiams.. Ir visa tai papasakota labai gražiai ir poetiškai, atskleidžiami nuostabūs šeimos santykiai ir meilė. Knygos autorė - mažoji princesė, kuriai tuo metu tebuvo penkeri, o devynerių jai su mama pasisekė pabėgti iš šalies. Man labai patiko, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 spalio 2015 - 08:24
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 21, 22:05)
Tu turbut greiciau iveiksi, nei as, nes as priesokiais skaitau ir dar angliskai..nu bet idomu. Puse jau iveikiau

Jau perskaiciau lotuliukas.gif taigi nera ten ka skaityti viens du ir baigta biggrin.gif Dabar Laiku pabaiga reikia pabaigti smile.gif
Atsakyti
Man liko dar 100 psl doh.gif na gal ryt laukdama lektuvo baigsiu, nes siandien man diena durdomas doh.gif viena ranka maisau sriuba, kita valau batus, galvoje kraunu daktus, o kojos jau lekia i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 10 21, 21:17)
Ant stalo guli "1000° moteris"

Lauksiu atsiliepimo mirksiukas.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 10 22, 09:08)
Bevardindama pastaruoju metu perskaitytas knygas nepaminėjau Vaddey Ratner "Banjano šešėly".

Į šitą vis pasižiūrėdavau ir nors rūpėjo, bet neimdavau- bijojau, kad gausiu kažką iš "akių serijos".
Tai dabar jau imsiu. Ačiū, kad nepatingėjai parašyti 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 22, 11:47)
Man liko dar 100 psl doh.gif na gal ryt laukdama lektuvo baigsiu, nes siandien man diena durdomas doh.gif viena ranka maisau sriuba, kita valau batus, galvoje kraunu daktus, o kojos jau lekia i darba doh.gif

Oi ne, batai ir sriuba kai galvoje dar kažkas kito... rizikuoji lotuliukas.gif
Tai kur lėksi?
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 10 22, 13:03)
Į šitą vis pasižiūrėdavau ir nors rūpėjo, bet neimdavau- bijojau, kad gausiu kažką iš "akių serijos".
Tai dabar jau imsiu.

va man irgi kirbėjo, kad nebūtų iš tos serijos biggrin.gif Nea, tikrai nebuvo, gali drąsiai imt smile.gif
Atsakyti
Lekiu 3 dienu atostogu Milanas-Cremona-Bergamas wub.gif saule, +17...zodziu nu as irgi kaip ne kaipmmokytoja ir turiu tureti rudens atostogas..na ties iseina 3 dienu, bet pravedinsiu galva. Skrendu su sunum, svarbiausias tikslas Cremonoje apsilankyti Stradivarijaus ir Amati smuiku dirbtuveje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 21, 21:40)
Klopedija, o kaip parvaziavai? Nebuvo baisu tamsoje? 4u.gif
Gerai. Ir šuo išgyveno be problemų. biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2015 10 22, 15:05)
Lekiu 3 dienu atostogu
Smagių įspūdžių. mirksiukas.gif

Išklausiau Kazuo Ishiguro, "Kai buvome našlaičiai", patiko, ypač pabaiga. thumbup.gif
Dabar skaitau Kurt Vonnegut, Titano sirenos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 21, 18:47)
Labos 4u.gif

Ta pati skaitom, tik as lietuviskai Paveldetoja skaitau biggrin.gif Sofija, tau tikrai ja i meeta atnesiu. Eileje stovi Pusiau laukinis, tai ta manau irgi iki lapkricio 9d iveiksiu smile.gif

Oi, kaio visu knygu noriu, kurias tu skaitai 4u.gif Cia as ta, kuriai lapkricio 9 geriau ax.gif
Atsakyti