Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

QUOTE(saintlina @ 2015 10 21, 09:03)
tai koks vis gi pavadinimas?  bigsmile.gif

Rusiškai D. Tart dar yra "Маленький друг" ir "Щегол" . Tai kuri nors iš jų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 10 21, 10:00)
Rusiškai D. Tart dar yra  "Маленький друг" ir "Щегол" . Tai kuri nors iš jų.  biggrin.gif

The Goldfinch rusiškai išversta Щегол.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2015 10 21, 09:21)

va šitos tai tikrai neturiu, tai jei Shusha ją turi, reiks kaulyt smile.gif Aišku, galiu gi ir pati pasiieškoti, bet kam vargti, jei Shusha turi biggrin.gif Geriau per tą laiką knygutę paskaityti rolleyes.gif

Šnekant apie skaitymą - tai ką skaitom, merginos? bigsmile.gif

Aš vėl prie detektyvo grįžau - pradėjau G. Flynn Tamsumas. Bet paskutinį mėnesį skaičiau ir kitokias knygas smile.gif
Grytutė ir tamsa - man ji vis tik per žiauri unsure.gif Alamutą - nusivyliau. Moemo Dažytą vualį - nuostabu wub.gif , Kingo Daktarą Miegą - ne Švytėjimas, bet man vis tiek thumbup.gif , Hoeg Tyliąją mergaitę - nei kiek nenusileidžia Smilai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 spalio 2015 - 10:34
Vakar vėlai pabaigiau "Bastūnas, siuvėjas, kareivis, šnipas" John Le Carré . Paskutiniu metu jos kažkodėl taip užsimaniau, kad pirmai progai pasitaikius paėmiau iš bibliotekos. Sunku buvo į ją įsitraukti, bet taip pat sunku buvo ir padėti. Ir tik dabar padariau atradimą, kad Džonas Le Carre ir Džonas Diksonas Karras yra du atskiri rašytojai. biggrin.gif
Toliau planuoju pabaigti Martino "Танец с драконами. Грезы и пыль", Kn.1. Sunkiai ji man skaitėsi. Bet atrodo, atėjo ir jai laikas, dabar jau gerai kabina.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2015 10 21, 10:21)

drinks_cheers.gif Kaip suprantu ( jau biggrin.gif ), tai tiek Golfinch, tiek Щегол yra dagilis.
QUOTE(saintlina @ 2015 10 21, 11:33)
va šitos tai tikrai neturiu, tai jei Shusha ją turi, reiks kaulyt  smile.gif  Aišku, galiu gi ir pati pasiieškoti, bet kam vargti, jei Shusha turi  biggrin.gif  Geriau per tą laiką knygutę paskaityti  rolleyes.gif

Šnekant apie skaitymą - tai ką skaitom, merginos?  bigsmile.gif 

Aš vėl prie detektyvo grįžau - pradėjau G. Flynn  Tamsumas.  Bet paskutinį mėnesį skaičiau ir kitokias knygas  smile.gif 
Grytutė ir tamsa - man ji vis tik per žiauri  unsure.gif Alamutą - nusivyliau. Moemo Dažytą vualį - nuostabu  wub.gif , Kingo Daktarą Miegą - ne Švytėjimas, bet man vis tiek  thumbup.gif ,  Hoeg Tyliąją mergaitę - nei kiek nenusileidžia Smilai  smile.gif

Smagūs ir labai įvairūs skaitiniai thumbup.gif .
Tai nė nekaulyk, tik emailą parašyk.
Skaitau kažkokias nesąmones. O krūvos gerų knygų eilėje laukia doh.gif
A. Gesthuysen "Seserys". Tikėjaus kažko panašaus į "Aną, Haną ir Joaną". Toli iki to. Labai ištempta ir pritempta. Skaityt galima, bet kaži ar verta.
L.Gounelle "Dievas visada keliauja inkognito". Vėl gi- nieko blogo, skaitosi gerai, bet pusę perskaičiusi jaučiu nerimą ar neteks dėti į vieną lentyną su R.Sharma g.gif .Gal ne...
Autoriaus nepamenu "Neįtikėtina kelionė Ikea spintoje" Neva tai linksmas briedas .Gal reiktų pabaigti vien iš smalsumo kas ten tuos prancūzus sužavėjo (reklamuojama, kad Prancūzijoje tai knyga nr.1) Kita vertus, ten rašoma ir apie karščiausiais aktualijas -pabėgėlius. Tai gal ir šviečiamuoju tikslu pravers biggrin.gif
Skaitomų tik "tiek", o klausausi pakaitomis N. Abgarian wub.gif ir D.Rubinos.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 10 21, 11:14)
Skaitau kažkokias nesąmones. O krūvos gerų knygų eilėje laukia  doh.gif

kaip pažįstama biggrin.gif
Atsakyti
Dabar vartau M. Martinaičio "Kaip katinai uodega peles gaudo". Jaučiu, kad šita knyga begėdiškai nustums visas kitas laukiančias eilėje . Ir pats Martinaitis man labai patinka, ir katinai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 20, 20:05)
shusha as tau turiu pora klausimu skirtu protmusiams, tikiuosi, kad tiks 4u.gif

O! bigsmile.gif Susibėgime paprotmūšiausim? Smagu!
Atsakyti
tai kada gi susitinkam? Gal netempiam ir skiriam tam reikalui lapkričio 2-ą?
Atsakyti
Tai, kad kazkam ten griau 9 diena. Man tai tinka abi. Gal abi dienas susibegam biggrin.gif
As dabar serijas dakalineju biggrin.gif doh.gif baigiau Drakonregio antra dali, dabar angliskai skaitau Keiros Cass serijos "Atranka" 4 dali "the Heir", tipo paveldėtojas, dar ten trys apysakos salia parasytos is kitu dalyviu puses tie ivykiai. Turiu pasakyti, kad labai itraukia, nors na lengvas skaitalas, bet kazkaip kirpykloje, ar pamokos belaukiant labai gerai paskaitineti, tik sunku padeti, nes nu labai idomu biggrin.gif Tiesa perskaiciau maza knygele apie Suzuki mokytojos patirti...labi naudinga man buvo darbo prasme
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 21, 12:30)
Tai, kad kazkam ten griau 9 diena.

aha, tikrai. Tai teks lukterėt smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 21, 14:30)
Tai, kad kazkam ten griau 9 diena. Man tai tinka abi. Gal abi dienas susibegam biggrin.gif
As dabar serijas dakalineju biggrin.gif  doh.gif baigiau Drakonregio antra dali, dabar angliskai skaitau Keiros Cass serijos "Atranka" 4 dali "the Heir", tipo paveldėtojas, dar ten trys apysakos salia parasytos is kitu dalyviu puses tie ivykiai. Turiu pasakyti, kad labai itraukia, nors na lengvas skaitalas, bet kazkaip kirpykloje, ar pamokos belaukiant labai gerai paskaitineti, tik sunku padeti, nes nu labai idomu biggrin.gif Tiesa perskaiciau maza knygele apie Suzuki mokytojos patirti...labi naudinga man buvo darbo prasme

Ta pati skaitom, tik as lietuviskai Paveldetoja skaitau biggrin.gif Sofija, tau tikrai ja i meeta atnesiu. Eileje stovi Pusiau laukinis, tai ta manau irgi iki lapkricio 9d iveiksiu smile.gif
Atsakyti